- 26 Ekim 2014
- 4.776
- 3.407
- 178
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #1.121
Hic bu kadar zorlanmamistim birine laf anlatmakta, daha fazla yorum yapamiycam. Siz ki ilk konuya girisinizde esiniz icin bu nasil adam soyle boyle hakaret ederken simdide aranizi ben bozmusum gibi savunmaya gecmeniz cok komik :)) Evlilik icin boyle hevesli bi erkek gormemissiniz falan bianda degisti olaylar ailesi hakli oldu falan annesi babaai sucsuz oldu falan halbuki ne yorumlarinizi okudum neler yazmissiniz siz ne istediginize bi karar verin derim... Umarim herkes layikini kafasina uyani bulur l. İyi aksamlar
Benim sozlum icin ne dendi farkindamisiniz alisverise gelmek istemiyormu yoksaa, alisverisi ona gore ayarlamiyosun bilmem ne. Ne alakaaa pardonda ne alaka yani sacmalik otesi resmen ben oyle bisey demedim. Olduki isi cikti begendigimiz alinacak o gelemezsede sorn olmaz dedm ev almiyoruz nihayetinde onceden kararlastirilmis biseyin ucretini odemeye gidiyoruz o kadar
Benim sozlum icin ne dendi farkindamisiniz alisverise gelmek istemiyormu yoksaa, alisverisi ona gore ayarlamiyosun bilmem ne. Ne alakaaa pardonda ne alaka yani sacmalik otesi resmen ben oyle bisey demedim. Olduki isi cikti begendigimiz alinacak o gelemezsede sorn olmaz dedm ev almiyoruz nihayetinde onceden kararlastirilmis biseyin ucretini odemeye gidiyoruz o kadar
sözlünüz gelemeyecek olunca alışverişi ertelememeniz aşırı ilginç geldi de bize.
Tatlim alincak olan belli olmasa ertelerim tabikide oyle seymi olur ikimizin karar vermesi gerek........ Ama alicagimiz belli ben ELİMDE ESYANİN KODU YAZAN KAGİTLA GİDİYOSAM SOZLUMUN İSİ CİKİP SİZ ALİN HAYATİM DİYE RİCA ESERSE TABİKİ GİDERİM. Ki benim sozlum ben inox esya isterken beyaz isteyen birisi bende inoxtan vazgecip beyaz esyalarda karar kilan biruyim onun fikirleri benim icin herseyden onemlidir. Bilmeden yorum yapmayin rica ediyorum uydurarak...
dediklerin ona çıkıyo ne demek ne alaka izin alamazsa gelmez diyosun e o izin alsın o güne siz uyun ama yok kadın kadına secer begenir alırsınız dimi
söz alışverişinde kızı da siyah bi elbise beğendi, onu da almadı. aklıma geldi yazayım dedim.
"siyah tozu çok gösterir" diyen benim annem. kayınvalidem "cam davlumbaz yağı kiri çok gösterir" dedi. ama ikisi de kararı bana bıraktı.
adamın ses tonu yüksek. onu bazen babam da yapabiliyor. anlayabiliyorum o yüzden. ama alındım işte engel değil.
bi de burda başka bi şey daha belirtmek istiyorum, özellikle sizin alıntınızın altına yazmak istedim. benim sorun yaşadığım konulardan biri mesafeli ve serin durmam. aşırı samimiyetten hoşlanmıyorum. ve ısrarla "siz, hanımefendi, bakın" gibi ibareler kullanırken, ısrarla "canım benim" yazmaya devam eden insanlara ayrıca ayar oluyorum.
beyaz eşya almaya sözlüsünün yanında gitmeyen adamı alkışlayabilir miyiz?
siyah giyerse mutsuz derlermiş değil miydi toz kısmını kaçırdım ben demek ki
Zaen esyalar begenilmemis olsa tabiki o ayarlar ona gore cikariz ama yazdigimi okumamissiniz ONUN İSİNDE BİZ ALİSVERİSE GİDERKEN YOKDAYKEN ALİSVERİS ESNASİNDA BİLE ARAYABİLME DURUMLARİ VAR BELLİ OLMAZ NE ZAMAN ARANACAGİ Kİ İSİ CİKACAGİ DA KESİN DEGİL hani ola ki demistim ne kdr uzattiniz. OLDUKİ O ESNADA GİTMESİ GEREKTİ GİDER ESYANİN MODELİ SEKLİ MARKASİ KOD NUMARASİ BELLİ SİMDİDEN BELLİ USTELİK COGUNLUKLA SOZLUMUN İSTEDİGİ GİBİ BU DURUMDA İSİ CİKARSA AYRİLABİLİR COCUKMUYUZ YAHU BUYUK YASLARDAN BAHSEDEN OLGUN İNSANLARDİNİZ NOLDUDA SMDİ COCUK GBİ YOLDA ALİSVERİS ERTELEYİP YASLİ BASLİ İNSANLARİ GERİ CEVİRMEMİ SOYLUYORSUNUZ
Kafayimi bozdunuz iyimisiniz ya sanki gittikte sozlum gelmedi BİZZ DAHA ESYA ALMAYA GİT ME DİK CANİM :)))) GİTMEYENİ ALKİSLAYALİM DİYOSUN GİTMEDİK Kİ DAHA ESYA ALMAYA NİSANİMİZ BİLE OLMADİ BEN GELECEKTEN BAHSEDİYORUM SİZ GİTMİSİZDE SOZLUM GELMEMİS GİBİ SUCLAMAYA GECTİNİZ CNKU ALTTA KALMAMAK İCİN NE DİYCEGİNİZİ SASİRİYORSUNUZ
Son paragrafa istemsiz gülümsedim. Evet hitabet çok çeşitli ve enteresan olabiliyor. Genel üslubunuza ''amaaaan sen de kıııız'' gibi bir cevap alabiliyorsunuz. Çok umursamamaya çalışıyorum burada.
Yalnız gerçek yaşamda aşırı samimiyet zaten hoşlanılacak bir şey değil ki. Mesafeli duran insan değil de tersleyen, ya da umursamaz duran insan eleştirilmeli bence.
Ben yatak odasını kastetmiştim, davlumbazı değil. Ona ne sizin yatak odanızın kasvetli olmasından mesela? Kasvetli odada sevişmek istiyorum deseniz ne olacak?
Sizin babanız da sevgilinize cahilsin diyemez bana göre, ayrım yapmıyorum. Size evde salak mı der, bunu sana almam mı der ona bir şey diyemem ama sevgilinize gri gömlek giyme diyemez.
Annesi kızına elbette aldırmaz elbise. Size 6 kat daha özenli davranmak zorunda. Hatta kendi çocuğuna özenli davranmadığı için bu seviyeyle bile gerekli seviyeye ulaşamayabilir bana göre.
Annem ve kayinvalidem nedne mi geliyor esya almaya. Parayi versinler ben tek mi alip geliyimekmek almayami gidiyorum canim nasil kayinvalidem neden geliyor sen olaylari karistirdin galiba
Ne sekilde gidermisim peki? Nisanlimin dusuncelerinin onemi yok o gelmesin istemem benim istedigim alinacak mi dedim????? Gereksiz muhabbet yapma konusmak icin konusma!! İki kisi konusurken sen nerden ciktin onuda anlamadm
Kafayimi bozdunuz iyimisiniz ya sanki gittikte sozlum gelmedi BİZZ DAHA ESYA ALMAYA GİT ME DİK CANİM :)))) GİTMEYENİ ALKİSLAYALİM DİYOSUN GİTMEDİK Kİ DAHA ESYA ALMAYA NİSANİMİZ BİLE OLMADİ BEN GELECEKTEN BAHSEDİYORUM SİZ GİTMİSİZDE SOZLUM GELMEMİS GİBİ SUCLAMAYA GECTİNİZ CNKU ALTTA KALMAMAK İCİN NE DİYCEGİNİZİ SASİRİYORSUNUZ
bütün yorumları gerçekten okuduysanız bence bi nörolojiye gidin. iyi geceler diliyorum.
Siyaha itiraz edilen konular sırayla;
Elbise, yatak odası, davlumbaz.
O nedenle 3 üye de 3 farklı şeyden bahsetmiş olduk, ben yatak odasını kastetmiştim ama fark etmez elbette.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?