9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

Birde evlisiniz bence bu saatte burda laf yetistirceginize kocanizla varsa colugunuzla cocugunuzla ilgilenin cok saygisizca konusuyorsunuz hic yakistiramadim

Hanımefendi merhaba,

Benim zaten kullanacağım eşyayı başkasının alması gibi bir niyetim yok. Yani siz ben milletin parasını verin diyip gitmem diyince komik olmuş. Ben zaten kendim alırım eşyamı.

affedersiniz de, siz daha büyüklerinizle nasıl konuşmanız gerektiğini öğrenememişsiniz.

bu arada size son bi iyilik yapayım, inox dökülme falan yapmaz, beyaza göre renginden ötürü en az 200 lira fark atar. sevgiliniz sizi iyi yemiş. en azından bana yalan söylenmiyor.

size de hayırlı geceler.

İyi sen evlen tum esyalarini kendin al o zaman burda boyle konusuyorsunuz da herseyinizi kendiniz yapin o zaman takinizida kendiniz takin. Bu tur alisverisler aileler arasinda konusulur anlasilir ona gore alinir herkes ustune duseni yapar sadece bir tarafa yuklenilmez. Hersey usulune gore olur ve olmali herkesin kendi dusuncesi saygi duymak zorundayiz malesef

keşke ailemin eşya alışverişine katılmamasına da saygı duysaydınız. o zaman daha inandırıcı olurdunuz.

Dokulme derken renkleri atabiliyor celik kaplama olmayanlarda el izi yapmaz deniliyor yapiyor bunlari gordum gormeden bilmeden duz mantik konusmam...

Sizin mahallenizde öyle olabilir, her yerde böyle olacak diye bir şey yok.

Ve inanın iyiliğiniz için söylüyorum, üslubunuza dikkat etseniz daha iyi olur. Üyelere kavgacı ve canhıraş mesajlar yazmanız sizi çirkin gösterir.

Aynı mahalledesiniz sanırım. Daha zor.
Resmiyeti korumakta yarar var diye düşünüyorum.

60 kişi ile söze geldiklerini düşünce pek incelik beklememek lazım.

Neyse zamana yaymaktan başka çare yok.
Sonrasinda bi yemek ayarlayıp her şeyi konuşabilirsiniz.

keşke ailemin eşya alışverişine katılmamasına da saygı duysaydınız. o zaman daha inandırıcı olurdunuz.

Duyardim ama senin kayinvaliden erkek tarafi cok ustune geliyorlarmis yani oyle yaziyordun cok sorunlu insanlarmis bu yuzden tek olup onlarn dediklerini sineye cekip icine atmak yerine annen olmaliydi dmstm ve ben sizi erken yasta evlenen bir bayan sanmistim yasinizi kucuk sanmistim bazi kisiler tam olgunlasmadiklari icin fevri davranabilir nerde ne yapmasi gerektigi konusunda yaptiginin dogrumu yanlismi oldugunu idrak edemeyebilir kucuk oldugunuzu dusunup erkek tarafi cok ustunuze geldigi icin oyle tavsiye etmistim...

30 geldiler ya 60 olmadı sağolsunlar.

evlerin konumunu henüz tam algılayamadım ben. bi şey diyemiyorum o yüzden. ama kayınvalideme "bu bana bunu yaptı o yüzden üstüme düşenden fazlasını yapmak istemiyorum" desem anlayacak gibi duruyor şu an. ama "sana yalan söylememi istediler" denmez. uygununu bulmam lazım.

uzun uzun uzun konuşmamız lazım, evet.

yıllardır inox kullananlar var hiç dökülme görmedim.

O zaman sikayet.com u acaraaniz her marka hakkinda gorulmemis sikaywtler gorebilirsiniz. Hic bir sey sizin veya cevrenizin basina gelenlerden ibaret degildir gordugunuz kadar degildir. Sikayet sitelerinde neler var o markadan nasil boyle sey cikar dedirtiyor insana

erkek tarafının aynı davranışları ailemin yanında da sergilediğini belirtmişim. keşke okusaydınız. ayrıca annem olsa ne fark edecek? siz anneniz olmadan hakkınızı savunamıyor olabilirsiniz, neticede yaşınız çok küçük. ben annem yanımda yokken daha rahat cevap verebiliyorum belki? cidden çocuksunuz daha. hiçbir şey yaşamamışsınız.

bu kadar şikayet alan serinin daha pahalı olması saçma olmaz mıydı?

siz sadece kayınvalidemle gidilecek alışveriş için de demediniz onu ayrıca. kendi çeyizim için gelmemelerini de eleştirdiniz diyeyim, siz eleştirmenin çok ötesinde terbiyesizleştiniz.

bu kadar şikayet alan serinin daha pahalı olması saçma olmaz mıydı?

Beyaz hep var olan bir renkti inox yeni cikti yeni cikan birseyin pahali olmasi gayet ve gayet dogal birseydir ve genellikle tecrubeli insanlarin bicok gerde sesigine rastlamistim eskiden uretilen seyler daha kaliteliydi hala kullaniyoruz yeni cikanlar iki gun sonra bozuluyor derler teknolojiye son derece ayak uyduran bi millet oldugumuzu ureticiler bildiginden fiyatlari istedikleri kadar artiriyorlar nasilsa yeni cikti goruntusune takilip alimi cok olacagi icin.

Konulari bu duruma getiren sizsiniz her dedigimi resmen ve acikca saptirip baska sey demisim gibi algilayip degisik suclayici yorumlar yazdiniz hersey burada yazili bastan sona okunabilir siz her dedigimi baska anlRamlarda sundunuz uygunsuz cevaplar verip konuyu bu hale getirilmesine sebep oldunuz. HATİRLARSANİZ HER YORUMUMDA SİZLERİ ELLİ KERE UYARDM HANİMEFENDİ BEN OYLE DEMEDİM DİYE BUNU KAC YORUMDA DİLW GETİRDİGİMİ HERKES GORUR sizi esinizle ailelerinizle sorunlarinizla basbasa birakayim gidin tek basiniza kendiniz kendinizle evlenin hersey tek basina olmali ya

valla kayınpederime "çamaşır makinası banyoda olacaksa inox olmasın abi, nemden paslanır" demişler. bi esnaf arkadaşına bunu diyebiliyorsa, "inox zamanla dökülme yapar, beyaz al" da derdi.

siz beyaz alın ya sözlünüz öyle istemiş. fiyatıyla da ilgisi yoktur tabi. tamamen beyaz daha kaliteli diye.

Birlikte olmanin cesaretsizlik olarak algilanmasi ne gariptir ki insan sevdikleri yaninda olsun istiyorsa bu onu guvensiz cesaretsiz ezik yapmaz duygusal yalniz olmayi sevmeyen sevdiklerini yaninda gormekten mutlukuk duyan insanlar vardir yalnizligi seven her isini tek basina halleden kalabaligi sevmeyen insanlar vardir. Ama insanin yaninda sevdiklerinin yaninda olmasi demek cesaretsizlik demek degildir tek bir acidan bakilmamasi gerek bi cumleye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…