- 26 Ekim 2014
- 4.776
- 3.407
- 178
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #1.161
iyiydik ama bebiş bekler.neyse kızlar size doyum olmaz sabır diliyorum kalanlara
Tek basina esya almaya gitmek kotu degil.... Sonucta esyayi erkek tarafi aliyor onlarn parasni verip aldigi bisey icin VERİN BEN ALİP GELİRİM Mİ DİYCEM CANİM SEN EVLENİP OYLE YAP O ZAMAN ODA SENİN GORUSUN BEN MİLLETTEN PARASİNİ VERİN DEyip gitmwn
Adam olacak kiz o nick tam sana uygun bence bi denesen... Sizde sorunlarinizla bogusmaktan kafayi yemis herseyi saptiran takintili biri haline gelmissiniz allah yardimciniz olsun. 27yasinda bir insan olarak nasil boyle laf sokmalar falan anlayamadm dogrusu otuz yasina merdiven dayamis bir birey burda laf yetistirme ezme pesinde iste bu yuzden size annenizle gidin demistim yasinizi soyleyene kdr kucuk sanmistim cunku konusma tarziniz savranislariniz hayat hikayeniz o yasta bir bireyi yansitmiyor. Allah GONLUNUZE gore versin hayirli geceler
İyi sen evlen tum esyalarini kendin al o zaman burda boyle konusuyorsunuz da herseyinizi kendiniz yapin o zaman takinizida kendiniz takin. Bu tur alisverisler aileler arasinda konusulur anlasilir ona gore alinir herkes ustune duseni yapar sadece bir tarafa yuklenilmez. Hersey usulune gore olur ve olmali herkesin kendi dusuncesi saygi duymak zorundayiz malesef
affedersiniz de, siz daha büyüklerinizle nasıl konuşmanız gerektiğini öğrenememişsiniz.
bu arada size son bi iyilik yapayım, inox dökülme falan yapmaz, beyaza göre renginden ötürü en az 200 lira fark atar. sevgiliniz sizi iyi yemiş. en azından bana yalan söylenmiyor.
size de hayırlı geceler.
İyi sen evlen tum esyalarini kendin al o zaman burda boyle konusuyorsunuz da herseyinizi kendiniz yapin o zaman takinizida kendiniz takin. Bu tur alisverisler aileler arasinda konusulur anlasilir ona gore alinir herkes ustune duseni yapar sadece bir tarafa yuklenilmez. Hersey usulune gore olur ve olmali herkesin kendi dusuncesi saygi duymak zorundayiz malesef
sondan başlayarak açıklayayım: tek oğulları.
anne tarafı 6 kardeş.
3 teyzesi, 2 dayısı var.
2 teyzenin çocuğu yok.
dayının birinde 4 kız, diğer dayıyla teyzede 1er kız var.
herkes çok düşkün. bi de bu kadar herkesin gönlünü yapan biri olduğu için çok seviliyor. herkes hevesli, herkes bi şeyler yapmak istiyor.
onların adetinde, düğün dernek işlerinde kız tarafına düşen hiçbir şey yok.
yani bizde ne yaparlarsa, ne görürlerse o.
o yüzden böyle oldu belki de. herkesin ayrı hevesleri vardı. kendimden bahsetmiyorum bakın burda. onların taraftan bahsediyorum.
o kadar çok yapmak istedikleri şey var ki, benim de ilk heyecanım olduğu akıllarına gelmedi. evet yanlış ama böyle.
onlar bana benim düğünüm için yapmak istedikleri şeyleri söyledikçe ben sinirlendim.
tamam belki kötü niyet olmayabilir ama ben sinirleniyorum böyle şeylere.
teyzesinin kızı gelmiş bana diyor ki "pofuduk abla, nişanda böyle çerçeve yaptıralım, çerçevenin üstünde adınız tarih falan yazar, içinde fotoğraf çektiririz hatıra olur. çubuklu kağıtlarda da "darısı başıma" falan yazar."
1. nişan benim ailemin. sen kimsin ki parasını başkasının ödeyeceği şeyi böyle rahat isteyebiliyorsun?
2. nişanlanacak olan benim, ben bu tip modalardan bihaber değilim. zaten kendim akıl edebilirim.
3. ben hiçbir kuzenimin nişanına düğününe karışmadım. herkesin kendi hevesi kendi mutluluğu, ben yanında olur paylaşırım. insanlar bu hakkı nasıl kendinde buluyor onu anlamıyorum.
4. kız küçük, heves etmiş söylemiş. ne var bunda?
bu öneriye sadece 4. tepkiyi verip geçen de olabilir. ama ben sinirleniyorum böyle şeylere işte.
"yok ya, ben sevmiyorum öyle şeyleri" dedim geçtim. sevmiyorum çünkü.
ben onlardan hiçbir şey beklemedim, onlar çok şey yapmak istedi. benden çok şey beklediler. başından beri söylediğim bu aslında.
umuyorum ki bazı şeyleri anlamışlardır. belki yoluna girer.
yoruldum çünkü artık. olmayacaksa da olmasın yeter yani.
sevgilim dün gece döndü, akşam giderim belki. bi çorba bi makarna yapıp giderim muhtemelen, yemeksiz kalmasınlar. gerçi kim kim geldiler bilmiyorum bi öğreneyim.
ince düşünmenin sıkıntısı burda. yapıp gitsem "sana mı kaldı" diyebilirler, yapmasam "hiçbir şey yapmadı" diyebilirler. bi konuşmak lazım.
Dokulme derken renkleri atabiliyor celik kaplama olmayanlarda el izi yapmaz deniliyor yapiyor bunlari gordum gormeden bilmeden duz mantik konusmam...
keşke ailemin eşya alışverişine katılmamasına da saygı duysaydınız. o zaman daha inandırıcı olurdunuz.
Aynı mahalledesiniz sanırım. Daha zor.
Resmiyeti korumakta yarar var diye düşünüyorum.
60 kişi ile söze geldiklerini düşünce pek incelik beklememek lazım.
Neyse zamana yaymaktan başka çare yok.
Sonrasinda bi yemek ayarlayıp her şeyi konuşabilirsiniz.
yıllardır inox kullananlar var hiç dökülme görmedim.
Duyardim ama senin kayinvaliden erkek tarafi cok ustune geliyorlarmis yani oyle yaziyordun cok sorunlu insanlarmis bu yuzden tek olup onlarn dediklerini sineye cekip icine atmak yerine annen olmaliydi dmstm ve ben sizi erken yasta evlenen bir bayan sanmistim yasinizi kucuk sanmistim bazi kisiler tam olgunlasmadiklari icin fevri davranabilir nerde ne yapmasi gerektigi konusunda yaptiginin dogrumu yanlismi oldugunu idrak edemeyebilir kucuk oldugunuzu dusunup erkek tarafi cok ustunuze geldigi icin oyle tavsiye etmistim...
O zaman sikayet.com u acaraaniz her marka hakkinda gorulmemis sikaywtler gorebilirsiniz. Hic bir sey sizin veya cevrenizin basina gelenlerden ibaret degildir gordugunuz kadar degildir. Sikayet sitelerinde neler var o markadan nasil boyle sey cikar dedirtiyor insana
Duyardim ama senin kayinvaliden erkek tarafi cok ustune geliyorlarmis yani oyle yaziyordun cok sorunlu insanlarmis bu yuzden tek olup onlarn dediklerini sineye cekip icine atmak yerine annen olmaliydi dmstm ve ben sizi erken yasta evlenen bir bayan sanmistim yasinizi kucuk sanmistim bazi kisiler tam olgunlasmadiklari icin fevri davranabilir nerde ne yapmasi gerektigi konusunda yaptiginin dogrumu yanlismi oldugunu idrak edemeyebilir kucuk oldugunuzu dusunup erkek tarafi cok ustunuze geldigi icin oyle tavsiye etmistim...
bu kadar şikayet alan serinin daha pahalı olması saçma olmaz mıydı?
Beyaz hep var olan bir renkti inox yeni cikti yeni cikan birseyin pahali olmasi gayet ve gayet dogal birseydir ve genellikle tecrubeli insanlarin bicok gerde sesigine rastlamistim eskiden uretilen seyler daha kaliteliydi hala kullaniyoruz yeni cikanlar iki gun sonra bozuluyor derler teknolojiye son derece ayak uyduran bi millet oldugumuzu ureticiler bildiginden fiyatlari istedikleri kadar artiriyorlar nasilsa yeni cikti goruntusune takilip alimi cok olacagi icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?