9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

siz de gidin annenizle alın. sözlünüz gelmese de olur. banane. benim de annem gelmez size ne. çok saygısızsınız gerçekten. yaştan dem vurup duruyorsunuz kendinizden büyükler size "siz" dediği halde ısrarla "canım tatlım" yazıyorsunuz.

Hanimefendi simdi inoxumu tartisicaz banane yahu ben mi urettim sen mi urettin bizene. Benim gordugum duydugum bir sikayet vardi bunu cevremde de gorup onayladm dokukme derken oyle soyulma degil iste bi kelimeye tek acidan bakiyosunuz lafin gelisi olarak demek istedigimi anlarsiniz diye direk oyle yazmisim bunu daha oncede belirttim dokulme soyulme degil renk degisimi paslanma tarzi ve sikayer sitelerini acip ne urunler hakkinda akil almaz sikayetler gorebilirsiniz siz cevrenize sadece gorduklerinize takilip kalmissiniz orda acin dedigim siteyi neleeer neler var onlarada yok diyebilirmisiniz insanlarin basina gelmis kardeism gelemez demek nasil bi dusuncedir

Napayim unutturuyosunuz konusmalarinizla yasinizin buyuk oldugunu o yuzden canim tatlim falan kucuk cocuga laf anlatir gibi elli kere soyluyorum birseyi lise atismalarinda gibiydim ondan.... Kusura bakmayin :)

anlaşamadığımız nokta ne biliyor musunuz? ben diyorum ki, sevgilimle gideyim. beraber kullanacaksak beraber alalım. annem diyor ki beraber kullanacaksınız beraber alın.
ama siz annenize öyle takılmışsınız ki, sözlünüzün gelememe ihtimalini umursamıyorsunuz. işi çıkarsa anneler ne olur diye düşünüyorsunuz.

sizin yerinizde olsam, anneleri hiç katmam. sözlünüzün işi çıkarsa, anneleri düşünmez eve dönersiniz. yanınızda sözlünüz olmadan almak zorunda kalmazsınız.

ayrıca hukuk eğitimi de olan biri olarak şunu da söyleyeyim, sözlünüzün haftada 1 gün yasal izni olmak zorunda. siz alışverişi o güne denk getiremiyorsanız bu evliliği gerçekten sorgulayın. sözlünüzün yasal izni yoksa da bu suç, sözlünüz işverenini sorgulasın.

baştan "paslanma" desenize. ıslak bezle siler kurulamazsanız evet paslanır. temizlik yapmayı bilmiyorlar eşyaya bakmayı bilmiyorlar anca yakınıyorlar. siz beyaz alın hanımefendi. sözlünüz öyle buyurmuş. hem parasını da o ödüyor zaten.

Bak yine demedigim biseyi demis gibi konusuyorsunuz daha ne kdr uyarmam gerek acaba ben gelmesede olur amaaaan bananeee demedim!!!!!! İsi cok yogun ve saati belirsiz olduki alisveris esnasinda isi cikti gidebilir olsn ddm alicagimiz modeller belli zaten dedim bundada buyutulcek bisey yok ki alisveriste bisey cikicagida belli dgl gelecekten knsyoruz ve siz olmus gbi knsyorsunuz

Bak tek kendim secerim desem sozlune sormuyosun aaa deniyor sozlume sorsam birlikte karar versek sozlunuz karar veriyo deniyor KİM KARAR VERİCEK SOZLUM VE BEN DEGİLSEK SİZ Mİ KARAR VERİCEKSİNİZ BİZİM ESYAMİZA BUYRUN DİNLİYORUM

of. anlamıyorsunuz. "işi çıkabilir" deyip duruyorsunuz. bu adamın yasal izni yok mu? neden o güne ayarlamıyorsunuz?

Ayrica ve ayrica sozlum buyurmadi uydurmayin herseyi uyduruyorsunuz resmen oyle bisey soylemedim ben o bisey buyurmadi esyamiz bile daha alinmadiki ne buyurmasi. O bana bence beyaz dedi su yuzden dedi sen gri renkten bi sure snra bogulursun acik renkleri seven birisin yinede sen blrsn dedi bende evet haklsn ddm kararimiz birlikteydi kimse bana bisey buyurmadi

"beraber seçtik" demediniz. "sözlümün istediği oldu" dediniz.

peki. "sözlümün istediği oldu" yazınca ben öyle anladım o zaman.

of. anlamıyorsunuz. "işi çıkabilir" deyip duruyorsunuz. bu adamın yasal izni yok mu? neden o güne ayarlamıyorsunuz?

Kendisi biyerde calisan bi eleman sifatini tasimiyor iste soz sahibi olan kisi oldugu icin iznini kendisi ayarliyor ama acil bi durum olabiliyor cok nadir bende dedimki olrda o zamana denk glrse gideblr nolucak alinck esya belli daha once birlikte gelip begendigimiz sey dedim

peki. "sözlümün istediği oldu" yazınca ben öyle anladım o zaman.
Cunku dediniz ki sozlune sormadan onun dusuncesini almadan mi alicaksin yoksaaaa falan boyle laf soktunuz bana bende neden iyle bisey yapayim onun dusuncesi benim icin herseyden onemli benimkide onun icin dedm o bana fikrini sundu bende dogru buldum neticede bi bakimdan onun sundugu olacagi icin oyle dedm

adam işte söz sahibi ve kendi evinin eşyası için yarım gün izin kullanamıyor. vay be. çok şaşkınım.
siz ciddi ciddi evlenmeyi düşünüyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…