- 26 Ekim 2014
- 4.776
- 3.407
- 178
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #1.321
Ben tüm iyi niyetimi yitirdim malesef pofuduk.
Utanacak birşey yapmadın'ın altında yatanı da mı anlamadın??
Nişanlın da aramamışsın diye küsmüş. O sana sahip çıkamamasını telafi etmeden bir de küsüyor. Sen bu yazdıklarıma da tatlı tatlı cevap verirsin ama açılsa gözlerin daha yararına olacak.
Ama düğün sizin hayal sizin şimdi vazmıgeçeceksiniz bundan. Ki düğün dediğin bir kere olur. Hem herkese böyle ler diye bişi de yokki. Herkes onları tanıyor ama siz ve aileniz tanımıyorsunuz. Sizin kırılabileceğinizi düşünmeleri lazım. Bilmiyorum ya kırmak için demiyorum da ben bu aileyi gıcık oldumböyle oldum yani. Ben de bir çerkesle evlendim. Adetlerimiz tamamen farklı her şeyiyle ama küçük bir sorun dahi yaşamadık. Garip geliyo böyle şeyler ve buna katlanan insanlar. Ben de mi sorun var acaba diye düşündürtüyo bana o kadar yani
Ee tamam işte diretin. Alttan almayın. Valla hazır Ankara da imişsiniz sizle gelip aileyi gözlemleyesim geldi o kadar yani. Kusura bakmayın sürekli muhalefet gibi yazıyorum ama kötü bir niyetim yok. Hatta yazmayım diyorum ama bu konuda buluyorum kendimi hep. Sizi düşündüğüm için diyorumdüğün konusunda ben de çok gıcığım, haklıyım zaten. onu biliyorum.
düğün konusunda ben de çok gıcığım, haklıyım zaten. onu biliyorum.
Ee tamam işte diretin. Alttan almayın. Valla hazır Ankara da imişsiniz sizle gelip aileyi gözlemleyesim geldi o kadar yani. Kusura bakmayın sürekli muhalefet gibi yazıyorum ama kötü bir niyetim yok. Hatta yazmayım diyorum ama bu konuda buluyorum kendimi hep. Sizi düşündüğüm için diyorum
Pofuduk konunun en basindaki yakinmalarinla sonlardakiler arasinda daglar kadar fark var.Senin iyiligin icin yazilan ama sevgilin hakkinda olan her olumsuz yorumu savunma durumuna gecmis gibisin.Gibisin fazla oyle yapmissin.Konunun esas amaci miadi doldurmus gibi geldi bana...Hakkinizda hayirlisi olsun.
evet haklısın ve hakkını al düğün bi kere oluyo yaz düğününe de kış düğününe de bahane bulunur bulmak isteyene
onlar nasıl düşünüyorsa sen onlara uyacaksın yani, onlar seni hiç alttan alacak mı pofuduk böyle düşünmüştür kötü niyeti yoktur diye
onlar nasıl düşünüyorsa sen onlara uyacaksın yani, onlar seni hiç alttan alacak mı pofuduk böyle düşünmüştür kötü niyeti yoktur diye
bi de bazı durumlarda onların beklentilerine göre hareket etmezsem, bana göre önemli olan konularda onların benim beklentilerime göre hareket etmesini istemeye hakkım olur mu?
karşılıklı olacaksa ne ala
cuma konuştuktan sonra onların bakış açısını da anlamaya başladım da ondan.
sevgilim hakkındaki olumsuz yorumlar genel olarak bana sahip çıkıp ailesine rest çekmemesiyle ilgiliydi. o konuşarak sorunun halledilebileceğini düşünüyordu çünkü.
bi de bazı durumlarda onların beklentilerine göre hareket etmezsem, bana göre önemli olan konularda onların benim beklentilerime göre hareket etmesini istemeye hakkım olur mu?
Yazmayayım yazmayayım diyorum ama imkansız bu mesaja yazmamam.
Yahu bir insanın size sahip çıkmamasından daha önemli ne olabilir?
Konuşarak halledilebileceğini düşündüğü için mi kimseyi mutlu edemiyorum diyerek ayrılmaya kalktı sizden?
Konuşarak halletmek dediği de sizin konuşarak onları ikna etmenizdi zaten.
Pes. Çok üzülüyorum size.
Olur evet.
Evlilik 2 kişilik bir kurumdur, ailelerin katkısı ancak olumlu olur.
Bizim gelinden beklentimiz budur, yapmazsa istemeyiz deme lüksleri yok. Bunu bir türlü kabul etmediniz.
Adamla sizin evlenmenize izin vermekle lütuf yapıyor değiller, zaten onları çok sınırlı ilgilendirir. Siz bir terbiyesizlik yapmadığınız sürece.
Acaba sizin mantığınız da aslında aileler her şeye karışabilir'e içten içe yakın da değil diye kendinizi mi şartlandırdınız acaba?
Yoksa bu yazdıklarınızı sizden çok sinirlenerek okuyan birçok insan olduğuna eminim. Yani mümkün değil bu yüzsüzlüğe kökten hak vermeden bu kadar ılımlı yaklaşmak.
Bütün olanlardan ve sizin iyi niyet gösterilerinizden sonra küçük bey bir de size "küsmüş" ve "sizden kaçıyor" mu? Burada yanlış giden çok şey vardı ama sevgiliniz yanlışlar listesinin en tepesinde oturuyor bana kalırsa. Kusura bakmayın ve alınmayın ama lütfen.
Uzun zamandır hasta olan dedesini kaybettiğini biliyoruz konuyu takip edenler olarak, yine de teşekkürler yeniden bilgilendirme için. Uzak durma huyunu da öğrendik de "küsmek" ve "bir parça yakınlık bekleyen sevdiğinden hala kaçıyor olmak" farklı bir bağlam sanırım. Neyse siz bir rasyonalizasyon çabasına büründünüz galiba bir süredir, yargılamak bizim de "haddimizde değil" sanırım buyurduğunuz gibi. Hayırlısı olsun hakkınızda.küçük bey dedesini kaybetti hanımefendi. bana küsüp benden kaçmasının mevcut durumumuzla ilgisi yok. canı yandığında beni yanında istemez, ben yanında olursam güçlü duramamaktan korkar. küsmesi hassas durumundan dolayı. bugün konuşmaya başladı yavaş yavaş, birkaç güne tamamen düzelir. yakınını kaybeden herkesin aynı davranmasını bekleyemeyiz. annesi yanında olmamı istiyor, kendisi benden uzak olmak istiyor. olabilir. herkesin acısını dışa vurumu farklıdır. ben şahsen yargılamanın haddim olmadığını düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?