9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

herkes kendi ailesini dengede tutmalı diye düşünüyorum kendimden örnek vereyim eşim şu an batmanda ben ailemin yanındayım kv ister onda kalayım ama ben gereken açıklamayı eşime yaptım aklına yattı ben bu konuda kendimi kv kp e açıklama yapmak zorunda hissetmiyorum

annemde eşime bi kere tatlı sert çıkışmıştı oğlumuza söylediği bi cümle için, eşim bişey demedi sonra ben anneme ayar verdim karışma baba oğul onlar diye

Ben konudaki genel tavrınızdan dolayı uyumlu bi insan olduğunuzu düşünüyorum.
Evlilik gibi büyük bir adımda yeri geldiğinde bazı heveslerimizden vazgeçmemizin de normal olduğu kanaatindeyim. Sonuçta pürüz çıkaran kişi benim sevdiğim adamı doğurmuş büyütmüş bu yaşına kadar getirmiş olan insanlar. Benim karşımda böyle bi insan varsa eğer bu onun vesilesiyle oldu. Şuanki karakterinde duruşunda hatta sana olan sevgisini gösteriş biçiminde bile emeği var bu kadının. Bu yüzden kafamıza yatmayan bize uymayan her şeyde bazen bizi çok üzse bile esip gürlemenek ince elemel gerek.

Sizin konuyu açarken kullandığınız cümleleri ben sinirinize üzüntünüzün tazeliğine veriyorum. Yeterince serin kanlı davranamadınız o zaman bunları söylerken şimdi niye yumuşadınız denmesi gereksiz bir durum bence.

Ortada bir adım var üstelik büyükte bir adım atmışsınız karşılıklı birbirinizi dinlemişsiniz. Dedenin vefatına denk gelmesi kötü olmuş ama olay tazeliğini kaybedince davranışlardan birbirinizi anlayabilmişmisiniz gözlemlemiş olursunuz.

Kininizle hareket etmeyip bardağın dolu tarafını görmeye çalışmanızıda taktirle karşılıyorum. Çünkü eğer hala önyargıyla davranıyo olsaydınız bence bu işin hiç oluru olmazdı. Brnce en iyisini yapıyorsunuz şuan.
Zaten ayakları üzerinde duran ne istediğini bilen bi kadınsınız. Geleceği iyi tahlil ederek gözlem yapıp ona göre kararınızı vereceğinizden eminim.

ayni fikirdeyim,
bu sayede yuz goz olunmuyor kayinaileyle.
hersey daha kolay isliyor.

ayni fikirdeyim,
bu sayede yuz goz olunmuyor kayinaileyle.
hersey daha kolay isliyor.

26 yaşında evlenmişim ne ben onlara göre huy degistiririm ne de onların değişmesini beklerim sadece saygı...

Eşimde beni karanlıkta görmedi diyemez bana aileme kendini anlat açıkla diye ne münasebet ailesinin tarzı olmadığımı bile bile benimle evlendi şimdi de gayet özlem böyle ben böylesini arıyodum buldum diyo keza ben öyle

rahmetli babam eşim için düğünde de mi sakallı olacak demişti evet ben öyle seviyorum dedim, bitti, 2.bi cümle kurdurmam

sen ne kadar boşluk bırakırsan o kadar müdehale oluyo her konuda böyle, çocuk oldu dedik adı Metehan Deniz, ne güzel dediler sustular, ne yapsak ne etsek desek bi dolu alternatif çıkacaktı birinin dediği olsa diğeri alınacaktı ego savaşı olacaktı

o olayı ben de anlamıyorum bakın, sizin acımasız olduğunuzu falan düşünmüyorum. ben olaya "adam çok çekti, allah kurtardı" diye bakıyorum, onlar yıkıldı.

herkes acısını farklı yaşar. bu konuda hiçbir şey diyemem. ama "adam zaten ölecekti, amma abarttınız" da diyemem. bence bu terbiyesizlik olur.

ama eşin "deden daha bizi mi gömecekti, sen ailenle ilgili görevlerini bırak da benimle ilgilen" dese eminim olay çıkardı?

Tabi ki diyemezsiniz, demeyin de zaten.

Ben bunu eş adayınızın başka sebeplerden olan şeyleri gölgelesin diye dedesini bahane ettiğini düşündüğüm için yazdım.

Ya da çok zayıf veya çok dramatik biri diyebilirim ama tanımadığım için demek istemiyorum.

ama eşin "deden daha bizi mi gömecekti, sen ailenle ilgili görevlerini bırak da benimle ilgilen" dese eminim olay çıkardı?

sakinleştirici vurulan kimse orayı kaçırdım o kadar abartılacak bi durum yok ortada, delikanlı değil ölen, o kadar abartsam özlem kendine gel derdi babam için değil dedem için söylüyorum bunu, neticede hastaydı kötüydü acı çekiyordu beklenen biseydi 84 yaşında idi çocuklarını evlendirmis torun. torba hatta torun çocuğu görmüş

Bide şu var kendi tavıryapıyo küsüyo. acısıyla baş başa kalmak istiyo ama annesini eyle istiyo diğer taraftan

"yatak odamıza girmezler" dedi önce onu belirteyim, "haberli gelmeyi zamanla öğrenirler" dedi.

sanırım ben küsme olayını çok net anlatamadım. "biz artık sözlüyüz, kötü zamanlarını da benimle paylaşmak zorundasın" dedim en son. "neden kaçıyorsun" kısmından falan sonra dedim yani. her diyalogu cümle cümle mi yazmalıyım buraya bilemedim ki.

ben yine çok üstüne gitmedim ama artık sözlü olduğumuz için daha fazla yanında olmam gerektiğini düşünüp biraz sıkıştırdım. olay bu arkadaşlar. küs falan değiliz yani şu an. toparlıyor işte.

bakın, "yanlış anlaşılma" ikili ilişkidir, ben söylemişim o yanlış anlamış yani. ama eğer evliliğimize müdahale varsa, bu annesiyle veya babasıyla sadece benim aramda olamaz. orda üstüne düşeni yapmak zorunda. nasıl ki ben eşya bakmaya başbaşa gitmek istediğim için başbaşa gitmişsek, öyle konularda üstüne düşeni yapıyor ve yapacak.

neden bu kadar istediğiniz yerden çekip yazıyorsunuz?

180 derece falan dönmedim, gerçekten söylediğiniz incitici. ben haklılar gelsin ağzıma etsinler mi dedim? yanlış yaptılar evet ama bence bi şans daha vermek gerekiyor dedim.

sözlüm onlara yanlış gelen hareketlerimi düzeltmemi istemiyor, sadece yanlış anlaşılmayı gidermemi istiyor. neden anlamıyorsunuz ben anlamadım ki.

kendimi ezdiriyor değilim. ailem izin veriyor değil.

nereye varmaya çalışıyorsunuz?

burdaki yorumlarımda gerçekten yazan herkesi incitmeden kırmadan cevaplamaya çalışıyorum. ama bazı yorumlar çok ağır oluyor.

konuyu açarkenki cümlelerimi ben hep beraber tecrübesizliğimize veriyorum.

orda kayınpeder diyor ki, "bize aramadan gelmeyen bizi evinde hiç istemez. annesini babasını beyaz eşya almaya götürmeyen benim gelmemi de istemez, ben almıyorum eşyanızı madem, gidin kendiniz alın. ben onu gelinim diye bu evin kızı diye gördüm ama burda yememek için dışarda yiyorsa, tok gelecekse bi daha gelmesin", benimki o kadar şok oluyor ki bana mesaj atıyor "babam bi daha gelmesin" dedi diyor. babasının "böyle böyle dedim" dediği hiçbir şeyi net olarak anlatmıyor, parça parça söylüyor. hayır ona da bahane bulamam çünkü benim burda özetleyerek yazdığım şeyler olay oluyor yanlış anlaşılıyor ki sözlüm çok şaşkın çok ne yapacağını bilemez durumdaydı.

başımıza ilk defa böyle bi şey geldi, tecrübesizdik ve çuvalladık.

gidip davranışlarını gözlemleyeceğim şu an. bunun nesi bu kadar eleştiriliyor anlayamıyorum gerçekten. "siz ne istiyorsanız hepsine tamam, yeter ki evleneyim" modunda değilim ki.

sakal konusu geçince belirtmek istedim, sözde sakallı istemiştim, "ayıp olur, kayınpederin saygısızlık olarak algılar" falan demişler. dedim "babam niye öyle anlasın ben istiyorum, babama da söylerim". sakallı geldi tabi ki. nişan düğün için de öyle istiyorum da iş durumundan ötürü olmayabilir.

hayır bi de bana "traş oldum" dedi. ay nasıl üzüldüm. sözde kapıda sakallı görünce nasıl sevindiğimi de tahmin edin artık.

"pigme pofuduk, post: 40067532, member: 633480"]neden bu kadar istediğiniz yerden çekip yazıyorsunuz?

180 derece falan dönmedim, gerçekten söylediğiniz incitici. ben haklılar gelsin ağzıma etsinler mi dedim? yanlış yaptılar evet ama bence bi şans daha vermek gerekiyor dedim.

sözlüm onlara yanlış gelen hareketlerimi düzeltmemi istemiyor, sadece yanlış anlaşılmayı gidermemi istiyor. neden anlamıyorsunuz ben anlamadım ki.

kendimi ezdiriyor değilim. ailem izin veriyor değil.

nereye varmaya çalışıyorsunuz?

burdaki yorumlarımda gerçekten yazan herkesi incitmeden kırmadan cevaplamaya çalışıyorum. ama bazı yorumlar çok ağır oluyor.
[/QUOTE]
Aslında ben de sözcüklerimi seçerek yazıyorum. Deseniz ki sözlümü çok seviyorum ne olursa olsun bir daha deneyeceğim göreceğim falan anlayacağım. Ama aile ve sözlüyü bu kadar komik Bahaneleri varken savunmaya kalkmanızı anlayamıyorum. Boşa yazıp duruyorum işte. Ama dediğim gibi benim annem de doğu karadenizli batı Karadenizde büyüdüğü halde hepsinin inadını bilirim. Onlar çoğu dediğini size yaptıracak yazıyorum buraya. Benim ananem de çok dobradır samimidir ağır sözleri olabilir ama bunu da başkalarının yanında yapmaz hemen. Birine sinir olduysa susar sadece konuşturamazsın hatta. Karadenizli olduğu için verdim bu örneği. He hepsi aynı değildir ama seninkiler anlattığına göre aynen böyle hatta daha fazlası. Biz senin için konuşuyoruz nikahı kıydıktan sonra ailesinin iki lafıyla koşar evine gider bu adam. Hem ben sizin yaptığınızı yapıyo olsam şu an çok daha ağır konuşulsun isterdim ki belki kendime gelirim diye saklandığım şeylerin arkasından çıkarım gerçek yaşama dönerim diye

söz tarihi için de biz taviz vermedik, "biz böyle karar verdik" dedik. tabi ki değiştirmeye çok çalıştılar ama en son "anne yeter artık tarih bu dedik ne üsteliyosun daha" dedi konu kapandı. ve evet benim yanımda oldu bu. annesi beni sıkıştırmaya çalışınca oldu. annesine o kadar bağırmasa bence daha iyiydi ama susturdu sonuçta.

yok ben hiç öyle düşünmedim. gölgelesin diye değil. zayıflığından da değil. dramatik hiç değil.

babasından çok dedesinin hakkı olduğunu söylüyor üstünde. onların yakınlıkları daha farklı. öyle söyleyeyim.

bence haklısınız. ben de öyle bakarım ama ona da "abartıyorsun" diyemem.

Bide şu var kendi tavıryapıyo küsüyo. acısıyla baş başa kalmak istiyo ama annesini eyle istiyo diğer taraftan

çünkü o yalnız kalmak istiyor ama annesi ilgi bekliyor. annesi de acısını yalnız yaşamak isterken sevgilisi beni annesine yönlendirmiş değil. beklentileri söylüyor bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…