9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

orda sevgilimin pisliği var.

annesiyle babasının akraba olduğunu ilk öğrendiğimde sordum ben. "akraba oldukları için mi evlenmişler" dedim, "yok ya aşık olmuşlar" dedi. sevgilimin asker uğurlamasında ayıktım ben olayı. herkes akraba. ama herkes. öyle böyle içiçelik karmaşa değil anlatamam.

ha benim kayınvalideyle kayınpeder gerçekten aşık olmuşlar, o yüzden sevgilime de bi şey diyemiyorum.

olurunda zaten şu an. yarın dayısına gideriz, hafta sonu annesi gelir ona gideriz. bu ara çok gider geliriz ama bu konuları konuşmayız. gözlem yapmak için dehşet fırsat.

Işte yine konu yetiştirilmeye geliyor normalde kuzenler kardes gibidir bizde o gözle bakılmaz..sizde de yokmuş..ama yine de ciddi anlamda olgun bir aileniz var en önemlisi kendini bilen insanlar.aileyle hiç karsı karşıya gelmediler degil mi?

işte onlardaki mantık, teyzesinin oğluyla evlensin ki gittiği yerde yabancılık çekmesin. annesine uzak kalmasın. evliliğinde huzursuzluk olmasın.

ailem için teşekkür ederim de karşı karşıya gelmek derken?

Siz aileyle bu sıkıntıları yaşarken aileniz tavrı ne oldu.yaptıklarına Karşılık olarak sizin aileniz de cirkinlesebilirdi.bu iş bitti gibilerinde konusabilirlerdi.sanırım sessiz ve sakin bir şekilde sizin tavrınıza göre hareket ediyorlar ?

aynen öyle yapıyorlar. pazartesi telefon ettiler. bugün yine ettiler. haftasonu geldiklerinde de eve gidecekler. ama bunu biz ayrılmış olsak da yaparlardı.

Bir şey sormak istiyorum.
Siz egelisiniz, sözlünüz Karadenizli
Doğru muyum?

Aynı mahallede olduğunuza göre, Ege bölgesine mi yerleşmişler?

ben egeliyim, sözlüm karadenizli.
aynı mahallede değiliz ama. ankara'nın farklı ilçelerindeyiz. hatta ilçelerimiz aynı seçim bölgesinde bile değil.

ben egeliyim, sözlüm karadenizli.
aynı mahallede değiliz ama. ankara'nın farklı ilçelerindeyiz. hatta ilçelerimiz aynı seçim bölgesinde bile değil.

Anladım.
Peki şu an çalışmıyor musun?
Nişan olursa (inş) bence düğünü uzatmayin.
Maddi yönden sıkıntı yok anladığım kadarıyla.

Anladım.
Peki şu an çalışmıyor musun?
Nişan olursa (inş) bence düğünü uzatmayin.
Maddi yönden sıkıntı yok anladığım kadarıyla.

şu an dönemsel çalışıyorum. düzenli değil yani.
nişan olursa mayısta olacak.
benim hep sonbahar düğünü hayalim vardı ekim-kasım gibi. kayınvalidem "gelen gideni ağırlamak zor olur" dedi diye bizim 4 sene önce belirlediğimiz düğün tarihi değişti.
en son ağustos sonu diyorlardı ama salon falan tutmadılar, bu saatten sonra da bulamazlar diye düşünüyorum.

Evet zor bulamazlar. Hayalin çok güzel aslında. Pek severim sonbaharı. Ama Ankara'da çok soğuk olmaz mı ya?
Ilık geçiyorsa bilmem.

Tek tavsiyem;
Her şey nasıl olması gerekiyorsa öyle yapın (kırmadan, dökmeden) zira insanın içinde kalıyor.
Her şey gönlünüzce olsun.

teşekkür ediyorum :)

böyle yerde sarılı turunculu yapraklar olacak, gelinlikle fotoğraflar falan...
yazı sevmem ki ben. vıcık vıcık. çorapsız ayakkabı hayatta giyemem. yapışacak o. ben gelinim sprey sıkılacak, akacak o. makyaj yapılacak, o da akacak. leş yani bildiğin. hiç istemedim yazın evlenmeyi.

ankara çok belli olmaz da yazın gök gürültülü sağanak vardı bu sene burda, kanalizasyonlar taştı dizime kadar boka battım resmen, ama ekim kasım hep çiseledi.

2000 kişilik salon arıyorlar. zaten kaç tane var ki. ne zamana kadar dolu kim bilir. bizim istediğimiz tarih bile olmaz artık.

nasıl yapılacaksa baksınlar artık, tarih yüzünden beni çok kırdılar çünkü.

55 dereceyi gördükten sonra Ankara bana sıcak görünmüyor. Eşime Ankara'yı tercih ettiremiyorum. Niye bilmiyorum ama Ankara ve İstanbul çekiyor beni.
Kışı sevdiğim için aklıma ilk Ankara geliyor.

55 dereceyi gördükten sonra Ankara bana sıcak görünmüyor. Eşime Ankara'yı tercih ettiremiyorum. Niye bilmiyorum ama Ankara ve İstanbul çekiyor beni.
Kışı sevdiğim için aklıma ilk Ankara geliyor.

biraz önce sigaraya balkona çıktığımda kar yağıyordu, asıl cuma kayınvalidemdeyken feci yağdı. evleri yüksekte kalıyor onların. kışı bile yazdan daha çok severim. hele ankara'da. 55te erir akarım ben herhalde.

Evet son 4 yıldır eriyorum. Bazen oluyor ki klima fayda etmiyor.

Sıcaktan ne konuştuğumu bilmiyorum.
Konuşmayı unuttum

2.80 uzaniyorum.

Ve ben yatıyorum. Hayırlı sabahlar efenim.

Evet son 4 yıldır eriyorum. Bazen oluyor ki klima fayda etmiyor.

Sıcaktan ne konuştuğumu bilmiyorum.
Konuşmayı unuttum

2.80 uzaniyorum.

Ve ben yatıyorum. Hayırlı sabahlar efenim.

sıcak beyin pişiriyor, anlıyorum.
kar durmuş, belki sözlümün oraya hala yağıyordur.
size de hayırlı sabahlar.

Sakin sakin taviz verme !!

Ne demek arayip da gittin diye ozur dilemek?

Bunlarin medeniyetten haberi yok bi de seni degistirneye calisiyolar !!

Birak bence sen bu adami, bir ömürün yaninda 9 yil ne ki ????

Sakin sakin taviz verme !!

Ne demek arayip da gittin diye ozur dilemek?

Bunlarin medeniyetten haberi yok bi de seni degistirneye calisiyolar !!

Birak bence sen bu adami, bir ömürün yaninda 9 yil ne ki ????

gittim hesap sordum.

arayıp gittim diye değilmiş, karnımı doyurup gittim diyeymiş.

"benim evime gelirken karnını doyurup gelecekse bi daha gelmesin" demiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…