- 26 Ekim 2014
- 4.776
- 3.407
- 178
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #1.441
Bakın adamın politik olmuş hali size niye geldin demek olmuş bence.
Kayınvalide ise daha işini bilir bir insan tabi, size öyle sert çıkamaz orada.
iste bence o ara asıl ailesiyle konuşmalı baskın olmalıydı azcık
nerdeyse sabah oldu şaka maka maşallah bize
ben alışığım siz düşünün valla
ama mahçupluğunu atmış üzerinden, ne bileyim biraz daha ılımlı davranmalıydı bence, erkeklerden tam teslimiyet mi bekliyorum acaba
Kayınvalide bir tık aşağıda kayınbabadan."seni istemez olur muyuz, biz seni kızımız gördük, sen amcanı yanlış anladın" dedi kayınvalidem zaten. benim için birbirlerini azarladılar o gece, ben hala onun şokunu da atlatamadım mesela.
biz yine görüşüyorduk ama o da ailesiyle pek konuşmuyormuş zaten.
üzerinde durmamamız için artık bahanemiz de yok bundan sonra.
144 sayfayı okumam için bi 8 saat verin, aralarda yeme, içme, çiş molaları da var tabii, sonra gelicem yazmaya.
her gün bebek uyumuyo diye şikayet ederdim şimdi o uyuyo ben burayı bırakamadım
144 sayfayı okumam için bi 8 saat verin, aralarda yeme, içme, çiş molaları da var tabii, sonra gelicem yazmaya.
Ya evet de uyumam lazım artık, yarın halim harap:))))))) azıcık daha dursam 24 saatir ayakta olacağım.nerdeyse sabah oldu şaka maka maşallah bize
Kayınvalide bir tık aşağıda kayınbabadan.
Size niye geldin o zaman, demiş.
Demek istiyor ki; evet dedim, tabiki derim bunda yanlış birşey yok. Öyle gelin istenir mi zaten.
Bu konuşma da onların arayı düzeltme çabası değil, belki oğulları için lütfedilen bir fedakarlık.
Egolarından dolayı kimseye bir sey demezler başta.zaman ilerledikçe sizden dert yanmalar baslar.cok açıklar resmen ego savası veriyorsunuz aileyle..bi de cidden olay garip. o kadar içiçeler, kendilerine don alsalar birbirlerine gösteriyorlar ama benim kovulduğumdan hiç kimsenin haberi yok. "beni kovdular" diyorum, gözler beleriyor böyle
bi de cidden olay garip. o kadar içiçeler, kendilerine don alsalar birbirlerine gösteriyorlar ama benim kovulduğumdan hiç kimsenin haberi yok. "beni kovdular" diyorum, gözler beleriyor böyle
Egolarından dolayı kimseye bir sey demezler başta.zaman ilerledikçe sizden dert yanmalar baslar.cok açıklar resmen ego savası veriyorsunuz aileyle..
ya kovulmadın fakat kovulduğunu sandın.
ya da bundan utandıklarından/bunu kötü bir şey olduğunu bildiklerinden kimseye söylemediler.
ya da umurlarında bile değil senin kovulup kovulmaman, birilerine aktarma gereği bile hissetmediler.
ya da henüz yabancı olduğun için sana belli etmiyolarlar henüz gündelik karakterlerini, göz belertmekte bi olay yok.
ya da madem kendisi kovuldum diyor neden bu evde? şaşkınlığı o.
Kp'in "madem gelme dedim niye şimdi geldin?" demesi gibi, o lafa karşılık "utanıp utanmadığınızı merak ettiğim için geldim." demen lazım adamın durup düşünmesi için ama büyük ihtimalle "ben ne utanıcam sen utan, gelen sensin" derdi. pff hakkaten atışma, tartışma, kavga vs. den zevk alan insanlarla muhabbet ilerlemiyor. Sorun onlar için paylaşım ve çözüm değil ki, gündelik ego savaşı
ya kovulmadın fakat kovulduğunu sandın.
ya da bundan utandıklarından/bunu kötü bir şey olduğunu bildiklerinden kimseye söylemediler.
ya da umurlarında bile değil senin kovulup kovulmaman, birilerine aktarma gereği bile hissetmediler.
ya da henüz yabancı olduğun için sana belli etmiyolarlar henüz gündelik karakterlerini, göz belertmekte bi olay yok.
ya da madem kendisi kovuldum diyor neden bu evde? şaşkınlığı o.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?