9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

Bakın adamın politik olmuş hali size niye geldin demek olmuş bence.

Kayınvalide ise daha işini bilir bir insan tabi, size öyle sert çıkamaz orada.

kayınvalidem başbaşayken sert çıkar da oğluyla kocasının yanında yavrusuna yanaşılan aslan misali atara kalkar. işin komik yanı, orda kayınvalidem beni incitecek bi şey söylediğinde de kayınpederim atara kalktı. "söyleme o zaman, kız istemiyor sus ne söylüyorsun" dedi. valla bilememdim ben.
 
ama mahçupluğunu atmış üzerinden, ne bileyim biraz daha ılımlı davranmalıydı bence, erkeklerden tam teslimiyet mi bekliyorum acaba

tam teslimiyetten ziyade, her koşulda çözüm üretip sorunu çözmelerini bekliyorsun bence. onun başına gelen benim başıma gelse belki ben de ne yapacağımı bilemeyebilirdim. ben de çözemeyebilirdim. bilemem.
 
Kayınvalide bir tık aşağıda kayınbabadan.
Size niye geldin o zaman, demiş.
Demek istiyor ki; evet dedim, tabiki derim bunda yanlış birşey yok. Öyle gelin istenir mi zaten.
Bu konuşma da onların arayı düzeltme çabası değil, belki oğulları için lütfedilen bir fedakarlık.
 

öncesinde kuzeni uyardı ama beni. "eniştem bu aralar pek iyi değil, kırıcı şeyler söylerse sen sakın alınma ablacım" dedi. zaten ona neler neler demiş kız anlatınca ben şok olmuştum.
ama o konuşmadan sonra iki kere aradım kayınpederimi, böyle bi mahcubiyet de var. dün "senin sesin neden donuk geliyor iyi misin" dedi, "iyiyim yani bi şeyim yok" falan geveledim, "yok, yapma, öyle donuk olmasın, tamam mı kızım" dedi.
 
bi de cidden olay garip. o kadar içiçeler, kendilerine don alsalar birbirlerine gösteriyorlar ama benim kovulduğumdan hiç kimsenin haberi yok. "beni kovdular" diyorum, gözler beleriyor böyle
 
bi de cidden olay garip. o kadar içiçeler, kendilerine don alsalar birbirlerine gösteriyorlar ama benim kovulduğumdan hiç kimsenin haberi yok. "beni kovdular" diyorum, gözler beleriyor böyle
Egolarından dolayı kimseye bir sey demezler başta.zaman ilerledikçe sizden dert yanmalar baslar.cok açıklar resmen ego savası veriyorsunuz aileyle..
 
bi de cidden olay garip. o kadar içiçeler, kendilerine don alsalar birbirlerine gösteriyorlar ama benim kovulduğumdan hiç kimsenin haberi yok. "beni kovdular" diyorum, gözler beleriyor böyle

ya kovulmadın fakat kovulduğunu sandın.
ya da bundan utandıklarından/bunu kötü bir şey olduğunu bildiklerinden kimseye söylemediler.
ya da umurlarında bile değil senin kovulup kovulmaman, birilerine aktarma gereği bile hissetmediler.
ya da henüz yabancı olduğun için sana belli etmiyolarlar henüz gündelik karakterlerini, göz belertmekte bi olay yok.
ya da madem kendisi kovuldum diyor neden bu evde? şaşkınlığı o.

Kp'in "madem gelme dedim niye şimdi geldin?" demesi gibi, o lafa karşılık "utanıp utanmadığınızı merak ettiğim için geldim." demen lazım adamın durup düşünmesi için ama büyük ihtimalle "ben ne utanıcam sen utan, gelen sensin" derdi. pff hakkaten atışma, tartışma, kavga vs. den zevk alan insanlarla muhabbet ilerlemiyor. Sorun onlar için paylaşım ve çözüm değil ki, gündelik ego savaşı
 
anam ben kayınpederin günahını aldım önce onu belirteyim mesajlara sonra bakayım.

"neden gelmedin" dediğinde "çünkü sen beni kovdun" dedim, orda bi şey demedi.

daha sonra, tartışırken, "benim yerimde başkası olsa o gün hastaneye de gelmezdi, bugün eve de gelmezdi" dedim, "sen neden geldin o zaman" dedi.

ben birden yanlış hatırlamışım.
 
Egolarından dolayı kimseye bir sey demezler başta.zaman ilerledikçe sizden dert yanmalar baslar.cok açıklar resmen ego savası veriyorsunuz aileyle..

iyi de neyin ego savaşı bu? "gelini kovdum, bak gelemiyor" demek de egosunu tatmin etmez miydi? onlar hiçbir şey söylemeyince insanlar "gelin anca 1.5 ay durdu sonra kim bilir ne yaptılar da ayağını kesti" demedi mi?
 

ben bu ego olayına çok yabancıyım kardeş ya. benim bildiğim gelinle arayı iyi tutarsın, ele güne "ay benim gelinimle hiçbir sorunum yok" imajı verirsin, gelinin gelip gittiğini herkes bilir. ego böyle olmalı sanırım ama ben anlamıyorum tabi daha.
 
Sizin Yaşadığınız bütün durumlar için böyle sizi kovmaları degil sadece.egosu tavan olan insanlarla savaşıyor gibisiniz.daha önce de demiştim sizinki kültürel Farklılıklar degil insanlıklarınız farklı bence.
 

son iki maddeyi eliyorum. göz belertenlerden biri büyük dayısının kızı çünkü. o kızla yaklaşık 8 sene önce tanıştım ve aramız çok iyi. beni sever, ben de onu severim. bu süreçte ailenin içinden bana destek olan 2 kişiden biri, diğeri de gözünü belertti zaten.

ilk 3 madde kalıyor, 3.yü de eliyorum "annem niye böyle olduk, çok üzüldük, amcan da çok üzüldü tansiyonu 18lerde" dendiği için.

ilk 2 madde hakkında bi şey diyemiyorum yani ne diyeyim.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…