- 26 Ekim 2014
- 4.776
- 3.407
- 178
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #1.721
Sıkıntı yok işte ben de onu dedim iyi bari düğün yeriyle ilgili hayaliniz yokmuş o bari kursağınızda kalmayacak diyorum. Sizi iki kolunuzdan tutup kendine gelll diyerek bi sarsmak istiyorum ya çok iyimsersinizneye nasıl inanmışım? düğün yeriyle ilgili nasıl bi sıkıntı var da ben göremiyorum anlamadım?
İyi de bu kadın akıl veya tavsiye vermiyor ki. Bu kadın aklına yatmayan bir şey olduğunda bağırıp çağrıyor, kendi isteklerini dayatıyor. Bu kadar da kabullenmeyin lütfen ya.. Resmen kafanızda zorla normalleştirmeye çalışıyorsunuz. Kendinizi kandırmayın diyorum ama olmuyor. Biz ne diyelim ki daha? Açın kendi mesajlarınızı okuyun, orda böyle fırça yedim, burda böyle fırça yedim tüm heveslerim içimde kaldı diye tek tek yazan sizdiniz. Şimdi resmen onu savunuyorsunuz. Hayret yani...allah aşkına yapmayın bu kadar, siz kaç tane ellisini geçmiş kadın gördünüz hiç kimseye hiçbir konuda akıl veya tavsiye vermeyen? valla biz bile bu yaşta birbirimize yapıyoruz. yapmıyor muyuz?
O biri de aynı şeyi söylüyordur. Sıkıntı yok.iki haddini bilmeyen insanın ilişkisinde biri çok memnunken diğeri "lafını sözünü bilmez" diyorsa sıkıntı yok mudur?
Pek de sessiz buralar:)herkes neden üzgün?
herkes neden üzgün?
Ya ben her sabah kalktığımda o gecepigme pofuduk , A aptalasik ve AdAm_OLaCaK_KIZ 'in yazdıklarını okuyordum. Ne olmuş üçlünün ikisine?
Pofuduk, sizin hikâye bende gerçekten bir merak hâline dönüştü. Bir gün ayrıntılı bir yorum da ben yapacağım ama şunu söylemek isterim ki mutlu olmanızı yürekten diliyorum. :)
Ben de merak ettim. Son mesajlarına baktım Adam Olacak Kızın; hiç ban gerektirecek bir şey göremedim.
Bir de düğün yeri ile ilgili taşhana baktım ben bir yeri daha önermek istiyorum. Cadde Hare diye aratırsan çok güzel kır düğünleri var. Masa süslemeleri bahçesi çok güzel. Bir bakmanı öneririm.
Ben de merak ettim. Son mesajlarına baktım Adam Olacak Kızın; hiç ban gerektirecek bir şey göremedim.
Bir de düğün yeri ile ilgili taşhana baktım ben bir yeri daha önermek istiyorum. Cadde Hare diye aratırsan çok güzel kır düğünleri var. Masa süslemeleri bahçesi çok güzel. Bir bakmanı öneririm.
taşhanı biliyorum, 2000 kisiye uygun oldugunu da düsünmüyorum kopuk kopuk olur.
tüm masaları doldururlarsa ortadaki buyuk alana baglı dikdörtgen koridorlar ile ahtapot gibi bir masa düzeni olur.
sadece haftasonu kahvaltı veya yemek icin iyi bir yer, lezzetli derim o kadar.
adamolacakkız'ın önerdigi yer daha hoş gözüküyordu bence.
cadde hareyi bilmiyordum siz yazınca merak ettim, tam dügün icin kapatılmıs bir alan gibi duruyor fotografları, cezbedici ; ) insanı hevese getiriyor : ))
kendime not: konuya bu kadar olumsuz yorum yapıp en sonunda dayanamayıp dügün yeri icin de görüs bildirdim ya... daha da birşey diyemiyorum, aynaya bakmaya gideyim bari : ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?