9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

asıl ben bu kadınla ilgili olaydan rahatsızlığımdan kayınvalideme bahsetsem mi onu bilemedim. o konuda cidden kararsızım. ne yapayım?

neye nasıl inanmışım? düğün yeriyle ilgili nasıl bi sıkıntı var da ben göremiyorum anlamadım?
Sıkıntı yok işte ben de onu dedim iyi bari düğün yeriyle ilgili hayaliniz yokmuş o bari kursağınızda kalmayacak diyorum. Sizi iki kolunuzdan tutup kendine gelll diyerek bi sarsmak istiyorum ya çok iyimsersiniz

allah aşkına yapmayın bu kadar, siz kaç tane ellisini geçmiş kadın gördünüz hiç kimseye hiçbir konuda akıl veya tavsiye vermeyen? valla biz bile bu yaşta birbirimize yapıyoruz. yapmıyor muyuz?
İyi de bu kadın akıl veya tavsiye vermiyor ki. Bu kadın aklına yatmayan bir şey olduğunda bağırıp çağrıyor, kendi isteklerini dayatıyor. Bu kadar da kabullenmeyin lütfen ya.. Resmen kafanızda zorla normalleştirmeye çalışıyorsunuz. Kendinizi kandırmayın diyorum ama olmuyor. Biz ne diyelim ki daha? Açın kendi mesajlarınızı okuyun, orda böyle fırça yedim, burda böyle fırça yedim tüm heveslerim içimde kaldı diye tek tek yazan sizdiniz. Şimdi resmen onu savunuyorsunuz. Hayret yani...

Valla hiç de bir şeye burnunu sokmayan, sadece arada fikirlerini beyan eden kayınvalideler de var. Benim çevremde çok. En aZından böyle saygısız tipler ne gördüm ne duydum. 1 gram çekinmiyorlar siZden. Çok anormal bir durum. Siz evlendikten sonrasını düşünemiyorum bile..

bir ay önce yorum yazmıştım bu konuya ama çok çok fazla şey yazılmış. geri gidip takip edemeyeceğim. ayrılmadınız sanırım hala? son durum ne?

[QUatrina_89, post: 40104936, member: 356222"]bir ay önce yorum yazmıştım bu konuya ama çok çok fazla şey yazılmış. geri gidip takip edemeyeceğim. ayrılmadınız sanırım hala? son durum ne?[/QUOTE]
Son durum konu Sahibi sözlüsünün evinin önüne gitti görünce çağırdı lar hiç istemeyerek içeri girdi konuştular o da ne her şey yanlış anlaşılmış meğer bu kayınvalide bi melekmiş herkesin işine de - başka gelinlere bike- sırf onların iyiliği için karışıyormuş. Dedim ya melek

sevgiliniz pasif biri. bu bilgi kesin, cepte. o sizi koruyamadı, koruyamayacak. sizin net ve kararlı olmanız, taviz vermemeniz gerekiyor. ama sizde de o direnç yok. çok yıprandınız. şu "kayınvalidem böyle yapıyor ama iyi niyetli" polyannacılığından kurtarmazsanız kendinizi, daha çok yıpranacaksınız.
aile sizi istemiyor. bu iş olacaksa bile acısız olmayacak diyor. sizden 4 yaş küçük kızkardeş bile sizinle ileri geri konuşuyor. konuşabiliyor çünkü abisinden çekinmiyor. abisi de sizden çekinmiyor. bu zincirinin sizde kırılması gerekiyor.en azından sözlünüzün sizden çekinip, sorunları elinden geldiğince yansıtmaması gerekirken özür dilemenizi isteyebiliyor sizden. Çünkü onda sizi kaybetme korkusu yok. Kesinlikle yok. Kaybetme korkusu bir erkeğe neler yaptırabilir bilirim. Ama zaten korkmasına gerek de yok.çünkü kaybetmeyecek.

Ben artık oluru olmazı geçtim sadece sorduğun soruya cevap vereyim annene katılıyorum kv ye komşunun dediği lafı hiç söyleme gerek yok evin içi bitti komşu mu kaldı boşver açma konuyu

Ya ben her sabah kalktığımda o gece pigme pofuduk , A aptalasik ve AdAm_OLaCaK_KIZ 'in yazdıklarını okuyordum. Ne olmuş üçlünün ikisine?

Pofuduk, sizin hikâye bende gerçekten bir merak hâline dönüştü. Bir gün ayrıntılı bir yorum da ben yapacağım ama şunu söylemek isterim ki mutlu olmanızı yürekten diliyorum. :)

herkes neden üzgün?

Ben de merak ettim. Son mesajlarına baktım Adam Olacak Kızın; hiç ban gerektirecek bir şey göremedim.

Bir de düğün yeri ile ilgili taşhana baktım ben bir yeri daha önermek istiyorum. Cadde Hare diye aratırsan çok güzel kır düğünleri var. Masa süslemeleri bahçesi çok güzel. Bir bakmanı öneririm.

valla ben de ban yemelerine sebep olacak bi mesaj göremedim, döndüklerinde ayrıntılı açıklama istiyoruz :)

dün bi sıkıntı olmadı, üstelik sevgilim de yoktu. akşam çok gelen giden oldu zaten, çay bulaşık uğraştık durduk.

kayınpederim gözümün içine bakıyor gibi geliyor biraz. kayınvalidem daha kendi halime bırakmış gibi. bilmiyorum ya biraz daha olması gerektiği gibi her şey.

gelişmeleri ben de merakla bekliyorum.

şimdi telefondan giriyorum, bilgisayardan girdiğimde bakacağım, teşekkürler.

hayır ikisini de ben kiblemişim gibi oldu yalnız :)

taşhanı biliyorum, 2000 kisiye uygun oldugunu da düsünmüyorum kopuk kopuk olur.
tüm masaları doldururlarsa ortadaki buyuk alana baglı dikdörtgen koridorlar ile ahtapot gibi bir masa düzeni olur.
sadece haftasonu kahvaltı veya yemek icin iyi bir yer, lezzetli derim o kadar.
adamolacakkız'ın önerdigi yer daha hoş gözüküyordu bence.

cadde hareyi bilmiyordum siz yazınca merak ettim, tam dügün icin kapatılmıs bir alan gibi duruyor fotografları, cezbedici ; ) insanı hevese getiriyor : ))

kendime not: konuya bu kadar olumsuz yorum yapıp en sonunda dayanamayıp dügün yeri icin de görüs bildirdim ya... daha da birşey diyemiyorum, aynaya bakmaya gideyim bari : ))

kızlar ben nafaka konusu vardı orda biriyle atıştım kavga değil atışma hatta öpeşelim barışalım dedim ama kibledi galiba, benim durumum bu

kendine notu ben de üstüme alıyorum üstelik kendi düğün mekanımı bakmaları için önerdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…