9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

Ay ben de beğenmedim

"Önemli olan sizin beğenmeniz ama Pofuduğum, nişanda bu renk olur mu annem"

Madem sevgilinize "Daha emin değilim, konuşacağız" dediniz; hemen nişanlık konusunu açmayın bence. Bu sefer "Zaten nişanlık bakıyor, konuşmaya gerek kalmadı" fikri oluşacaktır kafasında. Şahsen ben bir sürü sorundan sonra "Daha hiçbir şey düzelmedi" diyen sevgilim gidip damatlık baksa "düzelmedi" derken ciddi olmadığına, sadece trip attığına kani olurum.

Sözlün karadenizli mi Bana çok tanıdık geldi bu cümleler, benim eşim doğu karadenizli görmediğimiz herşeyi gördük sayelerinde..

Pofudukçum bu da gayet süslü bir elbise değil mi
Acaba resmini falan mı göstersen beğenir bence kayınvaliden de yahu baya baya pofuduk bir elbise işte

teşekkür ediyorum da bi yerden sonra hakkım olanı alabilmek için neden mücadele etmek zorunda kaldığımı mantığıma oturtamıyorum, o çok yıpratıcı oluyor.

Canım sen adamı zorlayabildiğin kadar zorla. Hemen indirme yelkenleri suya. Bir şeyleri farketsin. Onun ailesi evlendikten sonra sen olacaksın. Bunu anlaması lazım. Diğer türlü başın çok ağrır.

aynen dediğinizin farkındayım şu an, bunu anlıyor gibi ama hemen emin olup konuyu kapatamam. dediğim gibi, güvence istiyorum.

benim kaynananın jargonu kaptın sen

ya ben sevgilime daha önce de söylemiştim ama, "nişanlık işi en az iki ay sürer çok geç kaldık" demiştim ama bilemedim şimdi.

Pofudukçum bu da gayet süslü bir elbise değil mi
Acaba resmini falan mı göstersen beğenir bence kayınvaliden de yahu baya baya pofuduk bir elbise işte

ona göre süslü değil ki. aşırı sade. zeytin yeşili zaten neşeli bi renk değil. çok küçük bi ihtimal için gösterip risk alamayacağım sanırım.

aynen bacım aynen. karadeniz. ama tokat doğuda mı bilemiyorum.

Şunu söyleyeyim çoook değişik insanlar. Ben egeliyim , ömrümde görmdiğim saçmalıkları kabalıkları gördüm duydum onlardan.
Hepsi öylemidir bilemiyorum ama benim tanıştığım herkes istisnasız kaba ve saçmaydı. Allah sabır versin

Ne k

Ahahahha dayanamadım çok güzel bir özet olmuş istisnalar kaideyi bozsa da bu tespiti onaylıyorum

gel bi sarılıp ağlayalım. ben de egeliyim. allah cümlemize sabır versin.

Uyyyy Ege'nin incileri, Karadenuz'un cabbar kadınlari konuyu geyiğe çevirmişsiniz da, en iyusu topiği geyuğe taşimak

konu geyik değildi pek, egeli gelinin karadenizli aileyle yaşadığı sıkıntılar anlatılıyordu. bu konuda biraz kalabalıkmışız başka veryansın edenler de olunca geyik gibi oldu

çok çektik be mune

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…