- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.301
- 598
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #1.781
o değil de sen gölbaşı tarafını isteyeceklerini ne bildin?
Ay ben de beğenmedimEki Görüntüle 1468037
beğendiğim elbise tam olarak böyle değil. yaka kavisi yok düz geliyor, güpür elbiseyle aynı renk ve üstü tam güpür, omuzlardaki güpürler bu kadar sık değil, eteği bu kadar tüllü değil, tek renk, kabarık ama toplanmış parçası yok düz iniyor, etek ucu güpürlü. rengi alttaki yeşilden istiyorum. tam renk için nako kataloğu öneriyorum, zeytin yeşili.
kayınvalidemin bu elbiseyi beğenmesi ihtimaller dahilinde değil.
kayış koptu, 9 yılım ziyan oldu, ben ne aptalmışım gibi şeyler düşündüm ama başlık için hiçbirini seçemedim.
eski konularımı bilen bilir diyerek klasik bir giriş yapayım.
9 yıllık sevgilimle kasımda sözlendik, ocakta ayrıldık.
ayrıldık da denir mi bilmiyorum, "ailem daha bilmiyor, söyleyemedim" diyor. yüzüğünü çıkarmıyor. gelip bohçasını almıyor.
neyse, anlatmak istediğim bu değil.
ya ben ne kadar aptalmışım. ne kadar gerizekalıymışım. benim 9 senem boşa geçmiş.
bi insan bu kadar mı annesinden korkar? bi insan hiçbir kararını nasıl kendisi veremez?
ya sen 26 yaşında adamsın, askerliğini yapmışsın, çalışıp para kazanıyorsun. ne demek "annem seni istemiyor"? sen eşşek başı mısın? annen senin yatacağın, yaşayacağın kadını seçme hakkına nasıl sahip olabiliyor? ya hangi zamandayız?
cidden çok doluyum, düzgün ve sıralı yazamıyorum, 3 ayda 9 yıllık ilişkinin ebesi bellendi. bu kadar söyleyebiliyorum.
anlatsam çok uzun olur çünkü, sıkmak da istemiyorum.
sorumu sormayı unutmuşum editleyeyim: bu ana kuzuluğu benimkine has bi olay mı yoksa erkeklerin geneli böyle mi?
çok soru geldiği için ekleme yapıyorum: annesi beni istemiyor çünkü dışardan kız alıp vermiyorlar. babası annesinin halasının oğlu, teyzesi teyzesinin oğluyla evli, anneannesiyle dedesi amca çocukları...
böyle uzayıp gidiyor. şimdiye kadar akraba olmayan kız almamışlar, akraba olmayana kız vermemişler.
hanları hamamları var çünkü. bölünmeyecek.
konuyu 5 şubat'ta açmışım, 17 mart'ta düzenliyorum.
annesi beni istiyormuş ama benim tavırlarım yüzünden benim onları istemediğimi düşünmüşler. yapı olarak biraz serinim.
"istemiyorum" deme sebebini kısaca yazayım. onlara uğramamız gerekiyordu, saat 5 gibi onlarda olacaktık, yemeği 8e doğru yiyorlar normalde. biz de eve gitmeden yedik çünkü acıktım ve o gün yemeğe kalmayacaktım. yiyip gittiğimi öğrenince bunu "benim gelinim benim evime tok geliyor, benim yemeğimi yemek istemiyor" diye algılamışlar. onlarda gelen misafire yemek yedirmek önemli. bana "gelinim diye bağrıma bastığım insan evimde yemeğimi yemek bile istemiyorsa ne anlamı var, ben gelinimi doyurmaktan aciz miyim" dedi. kendince haklı şimdi ne diyeyim.
Eki Görüntüle 1468042
beğendiğim elbise bu da çok net çıkmadığı için koymamıştım. eteği güzel geldi bana. sadece düşük omuz güpür eklenip taşlar inciler olmayacak.
aşırı beyaz tenliyim, zeytin yeşili gözlerime de tam uyuyor.
Ay içim şişti 160. Sayfada kalmışım en son okuya okuya geldim .. Pofuduk sende peygamber sabrı var ben olsam çoktan konumu kapatmıştım .. Hatırlarsan ben sana daha konunu yeni açtığın zaman herseyin düzeliceğini ve evleneceğini yazmıştım , inşallahta öyle olucak zaten gidişatta öyle gösteriyor.. Hep diyorum sende bu sabır varken herseyi herkesi istediğin şekilde şekillendirirsin..
Canım sen adamı zorlayabildiğin kadar zorla. Hemen indirme yelkenleri suya. Bir şeyleri farketsin. Onun ailesi evlendikten sonra sen olacaksın. Bunu anlaması lazım. Diğer türlü başın çok ağrır.
oralar daha pahalı e bu ailede pahalı olunca iyi olur değer verdiğimiz görülür mantığında az çok tanıdık kendilerini
Ay ben de beğenmedim
"Önemli olan sizin beğenmeniz ama Pofuduğum, nişanda bu renk olur mu annem"
Madem sevgilinize "Daha emin değilim, konuşacağız" dediniz; hemen nişanlık konusunu açmayın bence. Bu sefer "Zaten nişanlık bakıyor, konuşmaya gerek kalmadı" fikri oluşacaktır kafasında. Şahsen ben bir sürü sorundan sonra "Daha hiçbir şey düzelmedi" diyen sevgilim gidip damatlık baksa "düzelmedi" derken ciddi olmadığına, sadece trip attığına kani olurum.
Sözlün karadenizli miBana çok tanıdık geldi bu cümleler, benim eşim doğu karadenizli görmediğimiz herşeyi gördük sayelerinde..
Pofudukçum bu da gayet süslü bir elbise değil mi
Acaba resmini falan mı göstersen beğenir bence kayınvaliden de yahu baya baya pofuduk bir elbise işte
aynen bacım aynen. karadeniz. ama tokat doğuda mı bilemiyorum.
kayış koptu, 9 yılım ziyan oldu, ben ne aptalmışım gibi şeyler düşündüm ama başlık için hiçbirini seçemedim.
eski konularımı bilen bilir diyerek klasik bir giriş yapayım.
9 yıllık sevgilimle kasımda sözlendik, ocakta ayrıldık.
ayrıldık da denir mi bilmiyorum, "ailem daha bilmiyor, söyleyemedim" diyor. yüzüğünü çıkarmıyor. gelip bohçasını almıyor.
neyse, anlatmak istediğim bu değil.
ya ben ne kadar aptalmışım. ne kadar gerizekalıymışım. benim 9 senem boşa geçmiş.
bi insan bu kadar mı annesinden korkar? bi insan hiçbir kararını nasıl kendisi veremez?
ya sen 26 yaşında adamsın, askerliğini yapmışsın, çalışıp para kazanıyorsun. ne demek "annem seni istemiyor"? sen eşşek başı mısın? annen senin yatacağın, yaşayacağın kadını seçme hakkına nasıl sahip olabiliyor? ya hangi zamandayız?
cidden çok doluyum, düzgün ve sıralı yazamıyorum, 3 ayda 9 yıllık ilişkinin ebesi bellendi. bu kadar söyleyebiliyorum.
anlatsam çok uzun olur çünkü, sıkmak da istemiyorum.
sorumu sormayı unutmuşum editleyeyim: bu ana kuzuluğu benimkine has bi olay mı yoksa erkeklerin geneli böyle mi?
çok soru geldiği için ekleme yapıyorum: annesi beni istemiyor çünkü dışardan kız alıp vermiyorlar. babası annesinin halasının oğlu, teyzesi teyzesinin oğluyla evli, anneannesiyle dedesi amca çocukları...
böyle uzayıp gidiyor. şimdiye kadar akraba olmayan kız almamışlar, akraba olmayana kız vermemişler.
hanları hamamları var çünkü. bölünmeyecek.
konuyu 5 şubat'ta açmışım, 17 mart'ta düzenliyorum.
annesi beni istiyormuş ama benim tavırlarım yüzünden benim onları istemediğimi düşünmüşler. yapı olarak biraz serinim.
"istemiyorum" deme sebebini kısaca yazayım. onlara uğramamız gerekiyordu, saat 5 gibi onlarda olacaktık, yemeği 8e doğru yiyorlar normalde. biz de eve gitmeden yedik çünkü acıktım ve o gün yemeğe kalmayacaktım. yiyip gittiğimi öğrenince bunu "benim gelinim benim evime tok geliyor, benim yemeğimi yemek istemiyor" diye algılamışlar. onlarda gelen misafire yemek yedirmek önemli. bana "gelinim diye bağrıma bastığım insan evimde yemeğimi yemek bile istemiyorsa ne anlamı var, ben gelinimi doyurmaktan aciz miyim" dedi. kendince haklı şimdi ne diyeyim.
[/QUOTE ne kadar Saçma açıkmışsın yemişsin kadın bir yemeği sorun yapıyor ilerde neleri sorun eder evhamlı insanlarla uğraşmak zordur canım.
Şunu söyleyeyim çoook değişik insanlar. Ben egeliyim , ömrümde görmdiğim saçmalıkları kabalıkları gördüm duydum onlardan.
Hepsi öylemidir bilemiyorum ama benim tanıştığım herkes istisnasız kaba ve saçmaydı. Allah sabır versin
Şunu söyleyeyim çoook değişik insanlar. Ben egeliyim , ömrümde görmdiğim saçmalıkları kabalıkları gördüm duydum onlardan.
Hepsi öylemidir bilemiyorum ama benim tanıştığım herkes istisnasız kaba ve saçmaydı. Allah sabır versin
Sizsiniz kaba Artvin Şavşatlıyım ben de
artvin'in karadenizde ne işi var ben anlamadım zaten. kaç tane artvinli tanıdıysam benim bildiğim karadenizlilerle alakası yok.
en aydın ilidir Karadenizin, bizimkiler de de var yeme takıntısı, eskilerde yani, catlayana kadar yiceksin ziyade olsun diyip kalkmak yok
Sizsiniz kaba Artvin Şavşatlıyım ben de
Uyyyy Ege'nin incileri, Karadenuz'un cabbar kadınlari konuyu geyiğe çevirmişsiniz da, en iyusu topiği geyuğe taşimak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?