bazılarını konuştuk, bazı konularda anlaşamadık, tekrar konuşucaz.
kayınvalidemlere bi dün gitmedim. genelde akşama doğru gidiyorum, gece sevgilim bırakıyor. pazar beni bırakıp uçağa yetişti, pazartesi il dışındaydı babamlar da ordaydı onlarla döndüm. salı iki saat kadar oturduk konuştuk, bu gece geçe kaldık, açık yer yoktu, çok sıkışmıştık ayıptır söylemesi ve bazı özel durumlardan ötürü evde olması gerekiyordu, 1 saat kadar konuştuk. bu gece başka bi durum vardı zaten onu konuştuk.
4 kere gittim beni incitecek tek bir mevzu yaşanmadı. ki hani akşama doğru gidiyorum, ben gittiğimde sevgilim henüz gelmemiş oluyor. kayınvalide kayınpederle de yalnız kaldığım oluyor. tek bir olay yok. demek ki onlar da öğreniyor. demek ki onlar da bana uymaya çalışıyor. biri bana bi şey dese hatta, "bunlar böyle kızım, sen onlara aldırma" diyor. "duyma" şeklinde değil, "bunların sülale iki kişi bi koyun yer, sen onların dediğine bakma, ne kadar istersen o kadar ye" minvalinde şeyler.
sevgilime bazı sorularımı sordum. "kapımızı kapatırız, evimizin içine müdahale edemezler, bizim evimizden onlara ne, kim ne karışır, izin vermem, mesafemizi koyarız, seni savunmadığımı nerden biliyorsun" şeklinde cevaplar verdi.
cevaplar çok umurumda değil de, bugün annesinin babasının yanında komşuya atarlanması bence önemliydi.