- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
- Konu Sahibi pigme pofuduk
- #7.581
Kuru bok karıştırmak ancak ortalık kokutur der bizim büyükler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuru bok karıştırmak ancak ortalık kokutur der bizim büyükler
xyzt-5544 başka türlü derken daha fazla şey yaşasaydık anlamında söylemedim.
annesi olmasaydı mesela sorun, biz anlaşamasaydık.
okuduğum 400 sayfa içerisinde senin yorumlarına genel olarak artı bir hayranlık duyduğumu da belirtmeden geçemeyeceğim![]()
Eksik olma, örselenmeyenimiz var mı, yoktur sanırım hepimiz samimiyetle anlattık bu konuda kendimizi, diğer arkadaşlar da öyle
xyzt-5544 başka türlü derken daha fazla şey yaşasaydık anlamında söylemedim.
annesi olmasaydı mesela sorun, biz anlaşamasaydık.
fark ettim hepsini. insan kendi kardeşi olsa karşısında kafasına vurur yeter be diye, siz baya azmetmişsiniz ama yine pek bişey değişmemiş. ben çok geç fark ettim konuyu yoksa bugüne kadar çoktan dahil olurdum. aşk acısından öleceklerini sananlara (malesef bunlardan biri de kardeşim) bıkmadan usanmadan anlatıyorum, en son kafalarına vuruyorum artık git ötede gör belanı diye![]()
xyzt-5544 çok anlatabildiğimi sanmıyorum ama, "anlaşamadık" diyebilmem için onun da eyleme geçmiş olması gerekiyor. o hiçbir şey yapmadı. en çok bu acıttı işte.
AdAm_OLaCaK_KIZ ben yalvardım her şeyi iptal edelim biraz bize zaman ver kendi halimize kalalım dedim. düğünü ertele iptal et tükeniyoruz dedim.
xyzt-5544 çok anlatabildiğimi sanmıyorum ama, "anlaşamadık" diyebilmem için onun da eyleme geçmiş olması gerekiyor. o hiçbir şey yapmadı. en çok bu acıttı işte.
Her acı aşk acısı gibi olsa keşke,aşk acısı gelir geçer yeni bir başlangıcın heyecanı sarar falan...ama işte kimi insanlar kaosu sever o melankoliden beslenirler
xyzt-5544 konuşamadık bile.
xyzt-5544 konuşamadık bile.
Nasıl yani konusamadınız ayrılık sonrası bile telefon görüşmeleriniz oldu bizler görüşme dediğimiz halde
Nasıl yani konusamadınız ayrılık sonrası bile telefon görüşmeleriniz oldu bizler görüşme dediğimiz halde
konuşamadık. görüşüyor olmamız bi şeyleri konuşabildiğimiz anlamına gelmiyor ki.
xyzt-5544 dün gece 47dk 28sn görüşme kaydı var, ama ne konuştunuz dersen gerçekten hiçbir şey yok. evet görüşüyoruz ama ben oturup sakin sakin konuşmak istiyorum, böyle sürekli kavga ediyoruz. onu suçlamıyorum, ben de alevleniyorum sormak istediklerimi bile soramıyorum ki.