9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

xyzt-5544 xyzt-5544 başka türlü derken daha fazla şey yaşasaydık anlamında söylemedim.
annesi olmasaydı mesela sorun, biz anlaşamasaydık.

onun daha çok acıtmayacağından emin misin? gerçi şu anda sizin anlaşamama durumunuz var, annesi onu ayırmak istedi de o da direnmedi diye bişey yokki, hep ailesini seçti, onları tercih etti. sorun ondaydı yani (evet biliyorum konunun tamamında bu cümle bin kere kurulmuş )
annesi sizi ayırmak istedi, ex nişanlı da buna çanak tuttu, olan olay bu. direnmedi, vazgeçirmeye çalışmadı, kabullendi ve seni gözden çıkardı. bu durum ne kadar acı olsa da gerçek bu.
eğer annesi sizi ayırmak istediğinde direnseydi, sana bişey yansıtmayarak önce aile sorunlarını çözmeye çalışsaydı, onlara seni ve istediğin şeyleri kabul ettirmeye çalışsaydı ama herşeye rağmen annesi kabul etmeseydi ve ayrılsaydınız bu düşüncene katılırdım, ama o seni savunamadı, koruyamadı.

okuduğum 400 sayfa içerisinde senin yorumlarına genel olarak artı bir hayranlık duyduğumu da belirtmeden geçemeyeceğim :ıslık:

Eksik olma, örselenmeyenimiz var mı, yoktur sanırım hepimiz samimiyetle anlattık bu konuda kendimizi, diğer arkadaşlar da öyle

Eksik olma, örselenmeyenimiz var mı, yoktur sanırım hepimiz samimiyetle anlattık bu konuda kendimizi, diğer arkadaşlar da öyle

fark ettim hepsini. insan kendi kardeşi olsa karşısında kafasına vurur yeter be diye, siz baya azmetmişsiniz ama yine pek bişey değişmemiş. ben çok geç fark ettim konuyu yoksa bugüne kadar çoktan dahil olurdum. aşk acısından öleceklerini sananlara (malesef bunlardan biri de kardeşim) bıkmadan usanmadan anlatıyorum, en son kafalarına vuruyorum artık git ötede gör belanı diye :KK51:

xyzt-5544 xyzt-5544 başka türlü derken daha fazla şey yaşasaydık anlamında söylemedim.
annesi olmasaydı mesela sorun, biz anlaşamasaydık.

Dün de yazmıştım, olay özünde aslında sizin anlaşamamanız, öyle böyle sonuç bu, lütfen anla kV lerin tamamına yakını gelinleri sevmez, bazen de koz tarafı damadı sevmez,kusursuz eşleşme bulmak çok çok zor, bazı çiftler direnir bazıları direnemez, bu bi karar, bu bi duruş siz bu duruşu sergileyemediniz

Sen özne olarak ne kadar farkındasın bilmiyorum ama bu konuda odak hep evlilik nişanlık çanta bohça ot çöptü, yıllardır çıkıyoruz ve evleneceğiz, illa ki bu olacak,odak buydu yani duygulardan ziyade, ben o hissi aldım hep, ve hepte yazdım bu mesele 9 sene çıkmış insanların konuşacağı şeyler değil diye

xyzt-5544 xyzt-5544 çok anlatabildiğimi sanmıyorum ama, "anlaşamadık" diyebilmem için onun da eyleme geçmiş olması gerekiyor. o hiçbir şey yapmadı. en çok bu acıttı işte.

fark ettim hepsini. insan kendi kardeşi olsa karşısında kafasına vurur yeter be diye, siz baya azmetmişsiniz ama yine pek bişey değişmemiş. ben çok geç fark ettim konuyu yoksa bugüne kadar çoktan dahil olurdum. aşk acısından öleceklerini sananlara (malesef bunlardan biri de kardeşim) bıkmadan usanmadan anlatıyorum, en son kafalarına vuruyorum artık git ötede gör belanı diye :KK51:

Her acı aşk acısı gibi olsa keşke,aşk acısı gelir geçer yeni bir başlangıcın heyecanı sarar falan...ama işte kimi insanlar kaosu sever o melankoliden beslenirler

xyzt-5544 xyzt-5544 çok anlatabildiğimi sanmıyorum ama, "anlaşamadık" diyebilmem için onun da eyleme geçmiş olması gerekiyor. o hiçbir şey yapmadı. en çok bu acıttı işte.

e iyi de tam olarak bu nokta anlaşamamak değil mi zaten?
sen davetli sayısından dolayı düğünün orada yapılmasını istemedin, sana destek olacağı yerde annesini savundu, ortak bir noktada buluşamadınız anlaşamadınız.
bunun gibi bir sürü örnek daha, sen başka bişey istedin ama o senin yanında olmak yerine annesinin eteklerine saklanmayı tercih etti, özünde nokta aynı. ANLAŞAMADINIZ..

Her acı aşk acısı gibi olsa keşke,aşk acısı gelir geçer yeni bir başlangıcın heyecanı sarar falan...ama işte kimi insanlar kaosu sever o melankoliden beslenirler

üzülüyorum ama böyle olan insanlara, ömrünün güzel zamanlarını feda ediyorsun ne için? büyük ihtimal 2 sene snra hatırlamayacağın biri için. değer mi? ASLA

Nasıl yani konusamadınız ayrılık sonrası bile telefon görüşmeleriniz oldu bizler görüşme dediğimiz halde

konuşamadık derken?
konuştunuz ya daha ne kadar konuşabilirdiniz ki? hatta görüştünüz bile?
konuşamadık demek için insana ayrılık nedenini bile soramamak lazım (bknz: ben, sormadım neden ayrıldık diye. neden önemli değildi, sonuçtu önemli olan. olmadı, bitti bu kadar aslında, kafanda sen karmaşık hale getiriyorsun)

xyzt-5544 xyzt-5544 dün gece 47dk 28sn görüşme kaydı var, ama ne konuştunuz dersen gerçekten hiçbir şey yok. evet görüşüyoruz ama ben oturup sakin sakin konuşmak istiyorum, böyle sürekli kavga ediyoruz. onu suçlamıyorum, ben de alevleniyorum sormak istediklerimi bile soramıyorum ki.

xyzt-5544 xyzt-5544 dün gece 47dk 28sn görüşme kaydı var, ama ne konuştunuz dersen gerçekten hiçbir şey yok. evet görüşüyoruz ama ben oturup sakin sakin konuşmak istiyorum, böyle sürekli kavga ediyoruz. onu suçlamıyorum, ben de alevleniyorum sormak istediklerimi bile soramıyorum ki.

son bikez konuştum, bir daha konuşmayacağım bitti demiştin?
47 dk ne konuşuyorsunuz peki? sakince konuşmak senin elinde, seni engelleyen ve kavga ettirerek istediklerini sordurmayan şey ne ?

Back
X