- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
bendeki haberler pek iyi değil canım kendi konuma da yazdım biraz mesajlaştık sen benim için bittin falan dedi peki dedim seviyor musun bari bunu söyle evet dedi...sevgi var ama ayrıyız ve bana msj atma acı çekiyorum dedi...
bilmiyorum canım bilemiyorum msj atma diyo ama rahat edemiyorum kendimi hatırlatmazsam artık beni sevmicek gibi hissediyorum...neyse canım burası senin mekanın ben bi an kendiminkiyle karıştırdım :)) Allaha dua ederek sabırla beklicez başka çaremiz yok hem Allah kuluna çekemeyeceğini yüklemezmiş dimihayır bu kesinlikle bi geçiş dönemi canım. değilse arama acı çekiyorum falan demezz!!!
bilmiyorum canım bilemiyorum msj atma diyo ama rahat edemiyorum kendimi hatırlatmazsam artık beni sevmicek gibi hissediyorum...neyse canım burası senin mekanın ben bi an kendiminkiyle karıştırdım :)) Allaha dua ederek sabırla beklicez başka çaremiz yok hem Allah kuluna çekemeyeceğini yüklemezmiş dimi
bilmiyorum canım kafam çok karışık sağlıklı düşünemiyorum..onun en sevmediği olay ikimizin arasında olan bişeye başkalarının karışmasıdır onu da yapamam...canım benim senin yerin benim yerim mi var :) sayfanda da yazdım. artım büyükler devreye girsin ve sen suçun olmadığı halde bu kadar üzülme. tamam anlıyrum hiç yoktan kaybettiğini düşünüyosun ama bi de şu var: o da hiç yoktan bittiğini düşünseydi o da derdi ki zamana bırakalım ben kendime gelince senle konuşcam falan, ama onu da demiyor. artık üstüne gitme senç hatta onunla sen muhattap olma artık.mesaj atarak arayarak daha çok yorarasın bişeyleri. bak mesela bana, bize. ben de 9 yıldan sonra terk edildim ama vicdanım rahat olduğu için artık sakin ve sessizim. evet acı çekiyorum. bi de ben ilerde yüzüne vurmasından da korkuyorum.
bilmiyorum canım kafam çok karışık sağlıklı düşünemiyorum..onun en sevmediği olay ikimizin arasında olan bişeye başkalarının karışmasıdır onu da yapamam...
canım benim yazdım anlattım zaten ama belli ki hala sinirli hala olayın etkisinde....seviyor ama hala sinirli ne diyim Allah büyüktamam o zaman çok güzel bi msj yaz. anlat herşeyi ama düzgünce. sonrada bence artık arama. bunu da yaz msjına. eğer bana güveniyosan beni seviyosan seni beklerim ama hiç bir kabahatim olmadığı halde bana değil o adama inanıp beni siliyosan ben artık seni aramıcam de. biraz sert ama inan erkeklere vicdan yapmaya gelmiyolar.. bi otur düşün ne hatam var diye. bi de o oturup düşünsün ne hatası var diye. eğer o düşünmüyosa olmaz artık sana yazık
bilmiyorum canım bilemiyorum msj atma diyo ama rahat edemiyorum kendimi hatırlatmazsam artık beni sevmicek gibi hissediyorum...neyse canım burası senin mekanın ben bi an kendiminkiyle karıştırdım :)) Allaha dua ederek sabırla beklicez başka çaremiz yok hem Allah kuluna çekemeyeceğini yüklemezmiş dimi
canım benim yazdım anlattım zaten ama belli ki hala sinirli hala olayın etkisinde....seviyor ama hala sinirli ne diyim Allah büyük
aaaaa bak bu çok mantıklı dediğin gibi bunu yaptıranlar çok valla neden olmasınArkadaşlar aklıma bişey geldi, birden bire evlilik aşamasında 9 yıllık ilişki hiç sorun yokken bitiyorsa birileri muska, büyü, okutma gibi bişey yapmış olabilirmi acaba?
Nişanlınızın evini, kapı boşluklarını ceplerini falan rica etsen ailesinden arayabilecek birileri varmı? Kanun dışı veya günah olsa dahi bunları yaptıranlar var..
Çekemeyen birileri tarafından yapılmış olabilir,bir baksanız evine falan... aynı şekilde kendi evinizi eşyalarınızıda arasanız...
Allah sana kolaylık versin canım, gözlerim dolu dolu okurken.
Konunun hepsini okuyamadım ama onun senden birseyler sakladığını düşündüm nedense, basını belaya falan mı soktu ki? Aklıma direk bu geldi benim.
canım ne olursa olsun senin bunu hak etmediğini düşünüyorum...yani tamam gitti ama bi sebebi olmalı yani bişey var ama ne büyük çoğunluğun böyle hissettiğine eminim yani sanki nedeni biliyor gibiyiz ama söze dökemiyoruz çıkmıyo yani ....sevmiyo diye bişey yok belli hala sevdiği ama böyle kaçtığı neydi....Allah seni de selamete çıkarsın canım hep dualarımda olacaksınyok canım ilk başta insan o şokla en uç nedenleri sıralıyor kafasından. siz de öyle , kötü düşünmek istemedğiniz ve bi nevi kadınlık güdüsüyle üzülüp onca yıldan sonra konduramadığınız için bunlar geliyor neden olarak. ama buraya bakınca gördüm ki çok kızın başına gelmiş malasef. çok sık olmasa da baya olan bir şeymiş bu durum.
canım ne olursa olsun senin bunu hak etmediğini düşünüyorum...yani tamam gitti ama bi sebebi olmalı yani bişey var ama ne büyük çoğunluğun böyle hissettiğine eminim yani sanki nedeni biliyor gibiyiz ama söze dökemiyoruz çıkmıyo yani ....sevmiyo diye bişey yok belli hala sevdiği ama böyle kaçtığı neydi....Allah seni de selamete çıkarsın canım hep dualarımda olacaksın
Allah sana kolaylık versin canım, gözlerim dolu dolu okurken.
Konunun hepsini okuyamadım ama onun senden birseyler sakladığını düşündüm nedense, basını belaya falan mı soktu ki? Aklıma direk bu geldi benim.
Allah razı olsun canım inşallah senin için de sevineceğimiz günler gelecek...yani diyorum sevmediğinden gitse ee durdu durdu 9 yıl sonra mı anladı sevmediğini...amacı sadece takılmak olsa bu kadar yıl uğraşmaz zaten onu da eldik...valla bilemedim yaaa acaba evliliğin yükü mü ağır geldi hani o bambaşka bi sorumluluk ya belki gözü korkmuştur bi de evlilik öncesinde o yoğun hazırlık döneminde erkekler çok bunalıyor gözleri korkuyor belki de öyle bişey oldu...yine de hayırlısı inşallah canımsağol canım benim inşallah...
bilmem ki söyledğikleri:
yoruldum ( haklı sebepleri var ona bişey diyemem ama ben de yorgunum ve bunu evlenme teklif ederken düşünmeliydi. neyse kızmıyorum kendime söz verdm..)
sana olan sevgim bu evliliği götürmeye yeter mi? ( bunca yıl yetti evet ama bundan sonrası için şüphelerim var ya ben pes edersem dedi.)
bunların üstüne çabalamadım mı? çabaladım evet ama bi yere kadar. sorun onun kafasındaki ben ve sanırım 9 yıl yeterince materyal vardır kafasında beni bi yere koymak için. bu saatten sonra ben şöyleyim böyleyim diyerek bişeyleri kurtaramam.
öyle işte..
senin adına inanılmaz mutluyum canım benim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?