9 yıllık ilişkinin ardından düğüne 2 ay kala terk edilmek....

canım bak günler akıp gidiyor, acını da yaşa ama bence bi an öncee kendini toparlamaya da bak. duşunu al güzelce giyin güzel müzikler aç kendini motive etmeye çalış.bol bol dua et rahatlarsın ama üzme artık tatlı canını.bütün bu yaşadıkların kolay değil insana ağır geliyo ama sabretmekten başka çare yok. sen bu kadar üzülüyosun kahroluyosun ama Allah'ın gücüne gider. senın ıcın hepimiz dua ediyoruz umarım için en kısa zamanda ferahlar

elifzeynep2012 nasıl oldun cnm?? braz daha iyi misin :/
görüşüp knstnuzmu hiç? benden snra bayaa bi sayfa yazılmıs ama okuyamadım hepsını..
btırme sebebı hakkında birşeyler söyledı mı cnm?

canım çok çok teşekkür ederim....ne demiş peygamberimiz: sabır imandır. sabrediyorum bekliyorum gelecek güzel günleri...

elifzeynep2012 nasıl oldun cnm?? braz daha iyi misin :/
görüşüp knstnuzmu hiç? benden snra bayaa bi sayfa yazılmıs ama okuyamadım hepsını..
btırme sebebı hakkında birşeyler söyledı mı cnm?

canım hayır hiç görüşmedik. ne o ne ben aradık. yazmıştım işte sebepleri ilk gün yarım yamalak ben ağlarken saydığı sebepler. yoruldum ( haklıdır elbet ama neden şimdi), bu eviliği kaldırmak için sevgim yeterli mi gibi sebepler... söyledim ya zaten, ben aramam artık. ondan tek beklediğim bir özür. ben bitmesine değil bitiş şekline üzüldüm daha çok. ben ayağına kadar gitmişken gelmedi ve benim ısrarımla yarım yamalak bir tlfn konuşması ve bir msj. neyse hayırlsı olsun... onun için de benim için de....daha iyi sayılırım dua ediyorum kitap okuyorum... bi şekilde hayat devam ediyor. ama her gün bi sızı var kalbinde o ayrı tabi...

bu aşk hiç mi haketmedı bi açıklamayı diye haykırıyo için ..
ama dedgn gbı cnm hayat bi şekılde devam edıyor..canın yansada, avazın cıktgı kadar bagırıp aglasanda, acı ceksende hayat devam edıyor tatlm..
keşke bunlar yaşanmasaydı tbıkı ama şöyle de bırsey var ki, ilerde üzülmektense şimdi üzülmek daha iyidir..
ewlendıkten snra ben yapamıyorum edemıyorum , snı sevdgmden emın degılım demesı bin kat daha yıkardı senı..
hayırlısı buymus demekkı btanm.. artık yıpratma kendını.. Allahım sabredenlerın herzmn yanındadır..
inş gececek bu zor gunlerde..
bide şey yaa ailen ne ddı bu duruma? onlar falan aramadılarmı aılesını fln

ÖZGEGURUR, yok canım aramadılar. babam onu aradı sadece. yolun bahtın açık olsun biz senden razıyız dedi. ama onun ailesin ne beni ne ailemi aramadılar.canları sağolsun... kızmıyorum çünkü her ailenin bi yapısı var. belki de ne diyeceğiz belki kızarlar diye düşünmüşlerdir. belki hala kabullenmemiş düzeleceğini düşünüyorlardır. belki de cidden önemsemiyolardır. sebepleri nedenleri bıraktım artık. kötü de düşünmek istemiyorum çünkü düşündükçe insan kendine zarar veriyor.. gönülden bağışlamak, insanı rahatlatıyor. affettim ama unutmadım.unutmam da...

Çok üzüldüm Rabbim sabır versin.. Konunun hepsini okuyamadım ama benim aklıma da şöyle bir şey geldi; sağlık sorunları falan mı oldu son aşamada acaba 9 yıl dile kolay 9 yılın emeği,sevgisi,saygısı bir çırpıda silinip atılacak birşey değil. Aklınızdan geçenler o sebepsiz gidiş ömrünüzün sonuna kadar beyninizi tırmalayacak mutlaka vardır bir açıklaması.. Belki bazı arkadaşlar yadırgayacak beni ama Ben olsam kapısında yatar yine de öğrenirdim bu sebebi.. Allah'ım sabır versin sevgili kardeşim..

Can Yücel'in bu şiiri geldi aklıma ne hikmettir bilemedim ama
Bunca zaman bana anlatmaya çalıştığını,kendimi bulduğumda anladım.
Herkesin mutlu olmak için başka bir yolu varmış,
Kendi yolumu çizdiğimde anladım..
Bir tek yaşanarak öğrenilirmiş hayat, okuyarak,dinleyerek değil..
Bildiklerini bana neden anlatmadığını, anladım..
Yüreğinde aşk olmadan geçen her gün kayıpmış,
Aşk peşinden neden yalınayak koştuğunu anladım..
Acı doruğa ulaştığında gözyaşı gelmezmiş gözlerden,
Neden hiç ağlamadığını anladım..
Ağlayanı güldürebilmek,ağlayanla ağlamaktan daha değerliymiş,
Gözyaşımı kahkahaya çevirdiğinde anladım..
Bir insanı herhangi biri kırabilir,ama bir tek en çok sevdiği, acıtabilirmiş,
Çok acıttığında anladım..
Fakat,hak edermiş sevilen onun için dökülen her damla gözyaşını,
Gözyaşlarıyla birlikte sevinçler terk ettiğinde anladım..
Yalan söylememek değil, gerçeği gizlememekmiş marifet,
Yüreğini elime koyduğunda anladım..
''Sana ihtiyacım var, gel ! '' diyebilmekmiş güçlü olmak,
Sana ''git'' dediğimde anladım..
Biri sana ''git'' dediğinde, ''kalmak istiyorum'' diyebilmekmiş sevmek,
Git dediklerinde gittiğimde anladım..
Sana sevgim şımarık bir çocukmuş,her düştüğünde zırıl zırıl ağlayan,
Büyüyüp bana sımsıkı sarıldığında anladım..
Özür dilemek değil, ''affet beni'' diye haykırmak istemekmiş pişman
olmak, Gerçekten pişman olduğumda anladım..
Ve gurur, kaybedenlerin,acizlerin maskesiymiş,
Sevgi dolu yüreklerin gururu olmazmış,
Yüreğimde sevgi bulduğumda anladım..
Ölürcesine isteyen,beklemez,sadece umut edermiş bir gün affedilmeyi,
Beni af etmeni ölürcesine istediğimde anladım..
Sevgi emekmiş,
Emek ise vazgeçmeyecek kadar, ama özgür bırakacak kadar sevmekmiş...

Can YüceL

Okuyunca çok üzüldüm böyle bi duruma ne desem anlamsız kalır kadere inananlardanım allah yazmadıkça olmuyo işte herşeyde bi hayır vardır de kendini fazla yıpratma.Allah seni de üzüntünü de görür sabrını da verir inşallah.

canımmm kıyamam sana ((( Rabbim bir an önce acını alsın senden , refaha çıkarsın rahatlatsın seni
bak biz burdayız bu süreci atlatmana yardımcı olcaz inşallah
Allah hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah....

ailen ve sen bence çok olgun ve sağduyulu kişilersiniz. hiç bir baba böyle bir durum karşısında sukunetini koruyamaz. sen iyi bir eşi ailen de iyi bir damadı hakediyor. allah szi daha iyisiyle karşılaştırsın. uzun süren bir ilişkisini çok berbat bir şekilde bitirmek zorunda kalan bir arkdaşım var. ona dua ederken allahım o kadar mutlu et ki dönüp geçmişe bakmak aklına gelmesin diye dua ederdm.evlendi şimdi bir bebeği var. büyük bir aşkla evlenmedi ama şu an mutlu. eşi iyi bir insan.

allah sana da daha hayırlısını nasip etsin.

bunalmış sadece düğün arifesi çok yıpranmış kanımca. kafasını dinler geri döner sana. ama başkası yoksa hayatında tabi.

çok şaşkınım şu an, özenle heyecanla hazırlıklar yapıyorsun en kötüsü onunla ilgili hayaller üstüne hayaller kuruyorsun pat, aklının ucundan geçmeyen bir ayrılıkla kala kalıyorsun, mantığıma yatmadı hem de hiç, bunun altından başka bişey çıkacak bende kendine gel ve sorgulamaya başla.9 koca yıl, anılar bunu haketmemeli en azından bir vedayı hak etmeli.diyorsun ki ailesi adım atmadı engel olmuştur.ben seni sevmediğini düşünmüyorum.yüzüğüde görmüşsün çıkarmamış, bence sevginize innın.ama onun bu hadavranışının sebebini öğrenin.kolay mı ya onca emek püfff uçsun gitsin,allah yardımcın olsun canım benim.zaman herşeyin ilacı.dirayetli olmaya çalış, bhir değişiklk olduğunda bizimlşe paylaşırsan sevinirim, üzme kendini, allah seninle unutma.

Rheiaa
dileksultan
evangeline_
erciyesinyorgunu ( can yücel içimi deliyor resmen. ne garip böyle erkekler de var. çok güzel bi şiirdi teşekkürler )
deeploneliness

arkadaşlar hepinize iyi dilekleriniz için çok tşk ederim.buraya yazdığımda bu kadar iyi dilek alacağımı tahmin etmemiştim. burada insanların dertlerini okuyunca üzülüyorum, kendiminkini unutuyrm hatta bazen. ama tabi geçmiyor , hatırlatan bişey oluyor mutlaka gün.mesela sitede forum takip ederken gördüğüm her gelin, nişan, çeyiz ... konularını gördükçe diş ağrısı gibi beynime kalbime vuruyor. sonra bi şekilde sakinleşiyorum.beklemekten başka elimden bişey gelmiyor.

mübarek gün Allah benim ve benim durumumda olanlara yardım etsin feraha çıkarsın,sizlere de böyle sıkıntılar vermesin inşallah...

canım teşekkürler. evet bi sebebi var kendince. yorgunluk... kızamıyorum da bunca yıldan sonra. ama dediğin gibi en azından yakışan bi veda olmalıydı. hani derler ya bişey nasıl biterse öyle hatırlanır diye, güzel bi ilişkiyi güzel hatırlamak isterdim.

yazarım tabi canım... keşke güzel şeyler olsa da yazsam....

Güzel kalan yaralar vardır. sen de benim artık ancak izi belli olan, zaman zaman yanlış bir dokunuş ya da mevsimsiz bir yağmurla sızlayan ama hep güzel kalan yaramsın....

neden yazdım bilmiyorum. görünce bu cümleyi ta eskiler aklıma geldi gözlerim doluverdi yazmak istedim...

canım benim biliyorum canın çok acıyor için yanıyor ama geçecek emin ol bu günler geçecek ne olur dayan birazcık sabret bak ailen yanında yalnız değilsin en önemlisi Allah seninle beraber....sabır güzelim bir gün bunların hepsini unutacaksın inşallah....

günaydınlar
tatlım napıyosun var mı herhangi bir gelişme?
son durumun nasıl?

canım yok bi gelişme. zaten 1 ayı geçiyor olmaz bu saatten sonra. kızgınlığım yok affetim ben onu. sadece kırgınım ve üzgünüm. benim acım kendimle onunla değil. onun da benim de yolum açık olsun....

eliiiiffff nerdesin canım merak ediyorum seni

yazdım canım özelden....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…