- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
canım bak günler akıp gidiyor, acını da yaşa ama bence bi an öncee kendini toparlamaya da bak. duşunu al güzelce giyin güzel müzikler aç kendini motive etmeye çalış.bol bol dua et rahatlarsın ama üzme artık tatlı canını.bütün bu yaşadıkların kolay değil insana ağır geliyo ama sabretmekten başka çare yok. sen bu kadar üzülüyosun kahroluyosun ama Allah'ın gücüne gider. senın ıcın hepimiz dua ediyoruz umarım için en kısa zamanda ferahlar
elifzeynep2012 nasıl oldun cnm?? braz daha iyi misin :/
görüşüp knstnuzmu hiç? benden snra bayaa bi sayfa yazılmıs ama okuyamadım hepsını..
btırme sebebı hakkında birşeyler söyledı mı cnm?
ÖZGEGURUR, yok canım aramadılar. babam onu aradı sadece. yolun bahtın açık olsun biz senden razıyız dedi. ama onun ailesin ne beni ne ailemi aramadılar.canları sağolsun... kızmıyorum çünkü her ailenin bi yapısı var. belki de ne diyeceğiz belki kızarlar diye düşünmüşlerdir. belki hala kabullenmemiş düzeleceğini düşünüyorlardır. belki de cidden önemsemiyolardır. sebepleri nedenleri bıraktım artık. kötü de düşünmek istemiyorum çünkü düşündükçe insan kendine zarar veriyor.. gönülden bağışlamak, insanı rahatlatıyor. affettim ama unutmadım.unutmam da...
çok şaşkınım şu an, özenle heyecanla hazırlıklar yapıyorsun en kötüsü onunla ilgili hayaller üstüne hayaller kuruyorsun pat, aklının ucundan geçmeyen bir ayrılıkla kala kalıyorsun, mantığıma yatmadı hem de hiç, bunun altından başka bişey çıkacak bende kendine gel ve sorgulamaya başla.9 koca yıl, anılar bunu haketmemeli en azından bir vedayı hak etmeli.diyorsun ki ailesi adım atmadı engel olmuştur.ben seni sevmediğini düşünmüyorum.yüzüğüde görmüşsün çıkarmamış, bence sevginize innın.ama onun bu hadavranışının sebebini öğrenin.kolay mı ya onca emek püfff uçsun gitsin,allah yardımcın olsun canım benim.zaman herşeyin ilacı.dirayetli olmaya çalış, bhir değişiklk olduğunda bizimlşe paylaşırsan sevinirim, üzme kendini, allah seninle unutma.
canım benim biliyorum canın çok acıyor için yanıyor ama geçecek emin ol bu günler geçecek ne olur dayan birazcık sabret bak ailen yanında yalnız değilsin en önemlisi Allah seninle beraber....sabır güzelim bir gün bunların hepsini unutacaksın inşallah....Rheiaa
dileksultan
evangeline_
erciyesinyorgunu ( can yücel içimi deliyor resmen. ne garip böyle erkekler de var. çok güzel bi şiirdi teşekkürler )
deeploneliness
arkadaşlar hepinize iyi dilekleriniz için çok tşk ederim.buraya yazdığımda bu kadar iyi dilek alacağımı tahmin etmemiştim. burada insanların dertlerini okuyunca üzülüyorum, kendiminkini unutuyrm hatta bazen. ama tabi geçmiyor , hatırlatan bişey oluyor mutlaka gün.mesela sitede forum takip ederken gördüğüm her gelin, nişan, çeyiz ... konularını gördükçe diş ağrısı gibi beynime kalbime vuruyor. sonra bi şekilde sakinleşiyorum.beklemekten başka elimden bişey gelmiyor.
mübarek gün Allah benim ve benim durumumda olanlara yardım etsin feraha çıkarsın,sizlere de böyle sıkıntılar vermesin inşallah...
günaydınlar
tatlım napıyosun var mı herhangi bir gelişme?
son durumun nasıl?
eliiiiffff nerdesin canım merak ediyorum seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?