- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.370
- 598
- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
ah canım bunu söyleyen çok oldu ama Allah uzun ömür versin öyle bişey değil. hani okuyabilmiş olsaydın anlardın neden artık aramadığımı ve sessizliğe büründüğümü. üzüldüğün için ve iyi niyetinden böyle düşünüyorsuzn çünkü bu cidden zor bi durum insan bi neden bulmak istiyor. çok teşekkür ederim hem dileklerin hem düşüncelerin için ...
BİLGECE çokçok teşekkür ederim bu samimi ve güzel dileklerin için... amin inşallah...
EGEPDR bak yine gözlerim doldu ki zaten dolmadığı zaman çok azçok güzel bi şiir....
İnsanların en üretken oldukları zamanlardan birisidir aşk acısı çekilen dönem. Hatırlamıyorum kimin dediğini ama değişimi sağlayan iki unsur aşk ve ölümdür demiş. Ben de edebiyata, müziğe dadandım. Gerçekten iyi geliyor.
ben neredeyse bitti biteli müzik dinlemiyrum. biri açtı geçen gün milletin ortasında böhüüü diye başladım. inanırmısın yumoş reklamına ağladım var mı böyle bişey... kitap okuyorum ben de ama daha çok tarihi siyasi içerikli. kafamı dağıtmam lazım hem de en uzak teması olan şeylerle
Evet canım kafanı dağıtmaya çalış boşver. Ben bi ara moralim bozuk diye örgü bile öğrendim
Yerin seni çektiği kadar ağırsın
Kanatların çırpındığı kadar hafif..
Kalbinin attığı kadar canlısın
Gözlerinin uzağı gördüğü kadar genç...
Sevdiklerin kadar iyisin
Nefret ettiklerin kadar kötü..
Ne renk olursa olsun kaşın gözün
Karşındakinin gördüğüdür rengin..
Yaşadıklarını kar sayma:
Yaşadığın kadar yakınsın sonuna;
Ne kadar yaşarsan yaşa,
Sevdiğin kadardır ömrün..
Gülebildiğin kadar mutlusun
Üzülme bil ki ağladığın kadar güleceksin
Sakın bitti sanma her şeyi,
Sevdiğin kadar sevileceksin.
Güneşin doğuşundadır doğanın sana verdiği değer
Ve karşındakine değer verdiğin kadar insansın
Bir gün yalan söyleyeceksen eğer
Bırak karşındaki sana güvendiği kadar inansın.
Ay ışığındadır sevgiliye duyulan hasret
Ve sevgiline hasret kaldığın kadar ona yakınsın
Unutma yagmurun yağdığı kadar ıslaksın
Güneşin seni ısıttığı kadar sıcak.
Kendini yalnız hissetiğin kadar yalnızsın
Ve güçlü hissettiğin kadar güçlü.
Kendini güzel hissettiğin kadar güzelsin..
İşte budur hayat!
İşte budur yaşamak bunu hatırladığın kadar yaşarsın
Bunu unuttuğunda aldığın her nefes kadar üşürsün
Ve karşındakini unuttuğun kadar çabuk unutulursun
Çiçek sulandığı kadar güzeldir
Kuşlar ötebildiği kadar sevimli
Bebek ağladığı kadar bebektir
Ve herşeyi öğrendiğin kadar bilirsin bunu da öğren,
Sevdiğin kadar sevilirsin...
ben 28 yaşındayım canım. zaten söyldğini şu. sen duygularınla hareket ediyosun. biz bu tartışmalarla evlenirsek bir yıl sonra boşanırız ve sen karşıma çıkıp madem beni çekemicektin neden evlendik dersin o zaman. ben mantıklı olanı yapıyorum dedi. aklım almıyor nasıl içi yanmaz özlemez....
seni de hiç aramadı değil mi? peki sen haber alabiliyomusun napıyor ne ediyor? bizim sıfır irtibat durumumuz...
ben neredeyse bitti biteli müzik dinlemiyrum. biri açtı geçen gün milletin ortasında böhüüü diye başladım. inanırmısın yumoş reklamına ağladım var mı böyle bişey... kitap okuyorum ben de ama daha çok tarihi siyasi içerikli. kafamı dağıtmam lazım hem de en uzak teması olan şeylerle
CANIM BENİM SENİN DUYGULARINI OKADAR İYİ ANLIYORUMKİ,2000 YILININ 19 MAYISINDA'' 3 YIL BOYUNCA DELİLER GİBİ AŞK YAŞADIĞIM UĞRUNA HER ŞEYİ FEDA EDEBİLECEĞİM VE AYNI ŞEKİLDE BENİ DELİLER GİBİ SEVEN VE AĞLADIĞIMDA GÖZ YAŞLARIMI BİLE SİLMEK YERİNE , YİYEN ERKEK ARKADAŞIMDAN AYRILDIM.DAHA DOĞRUSU HİÇ BİR ŞEY YOKKEN 18 MAYISTA KONUŞTUK VE 19 MAYIS 2000 YILINDA TELEFONLARINI KAPATTI NUMARASINI DEĞİŞTİRDİ,İŞ YERİNE GİTTİM İÇERİ ALMADILAR YOK DEDİLER.AYLARCA ARABAYLA AKŞAMA KADAR İŞ YERİNİN ORDA ZULAYA YATIP ONU BEKLEDİM İŞ ÇIKIŞINDA AMA ULAŞAMADIM.HİÇ SEBEP YOK ,BİTTİ GİTTİ.3 AY SONRA EVLENDİĞİNİ DUYDUM,ORTAK ARKADAŞLARIMIZ BİLE BENİM TELEFONLARIMA CEVAP VERMEDİ.5 AYSONRA İŞ YERİNİ ARADIM O ÇIKTI TELEFONA AĞLAMAKTAN KONUŞAMADIK NE OLDU DEDİM NEDEN DEDİMM.TEK SÖYLEDİĞİ ŞEY BİTTİ DEDİ,BEN EVLENDİM ARTIK RAHAT BIRAK BENİ DEDİ.BİTTİM TÜKENDİM,BİR AKŞAM SAAT 10 DA AĞLAMAYA BAŞLADIM İNANMIYACAKSINIZ GECE SAAT 3 EKADAR HİÇ ARALIKSIZ AĞLAMIŞIM,SONRA 3,5 GİBİ YATTIM SAAT SABAH İŞE GİTMEK İÇİN 7 DE UYANDIĞIMDA AYNAYA BAKTIM YÜZÜM SİMSİYAH OLMUŞTU HER YERİMİ ÇİL BASMIŞ.şUAN ARADAN 12 SENE GEÇTİ HALA BİR ŞARKIDA ,BİR FİLMDE O AKLIMA GELİR VE GÖZLERİM DOLAR.
Benim sana bir tavsiyem sakın onu arama ,acı yaşayacaksın önüne geçemessin,kafanı dağıt diyorlar dağatamazsın,bu süreci yaşayacaksın
Aynen bizim de öyle, hiç görüşmüyoruz. Ortak arkadaşımız da pek yoktu zaten haberini bile almıyorum. Sanırım biz artık olmayacağını biliyoruz. Davetiyeler dağıtılmıştı bizim. Bu aşamadan sonra birleşen duydunuz mu hiç? Bence olmaz
canım bugün nasılsın bi gelişme bişey var mı ??
okurken şok geçirerek okudum 9 yıl...az bir zaman değil bence yol yakınken dönmüşmü oldu simdi bu? unutulabilecek bir durum değil kesinlikle....İlerde mantık yapar evlenirsin ama hep içinde en derinlerde o yarım kalmışlığı hissedeceksin maalesef..Ama dilerim insallah siz birbirinize ait olursunuz neden bilmiyorum ama içimden ikinizin ayrılmaması gerektiği düsüncesi geldiii
Öyle deme mutlaka özlüyordur.. Bende sanmıyorum sevgi sorunu olsun arada.. Ama bazı kişiler ne kadar özlesede sevsede olmayacağını anladı mı uzatmıyorlar.. Hele ki erkekler.. Biz aman düzeltiriz aman şöyle olur aman böyle olur diyerek sorunları bertaraf etme taraftarı oluyoruz ama erkek gitmeyeceğini düşündüğü anda dur diyor.. Ayrıca aramamasını sevgisizliğe bağlama.. Buda bir yapı yani.. Bazı insanlr ölse aramaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?