9 yıllık ilişkinin ardından düğüne 2 ay kala terk edilmek....

Diyeceğim tek şey Allah sana sabır versin, demekki senin için hayırlısı değilmiş, kendini üzme.. Sen gelecekteki mutlu günlerini düşün..Sırf 9 yıl verdim diye kendini heba etme.. Sana karşı çok büyük bir ayıp etmiş.. Ben nişanlımla görücü usulü tanıştım, flört dönemim olmadı anlayamam böyle bir şeyi tabiki.. Fakat yarı yolda bırakılmanın acısı gerçekten çok kötüdür.. Allah yardımcın olsun, inanıyorum ki daha iyilerini bulacaksın, daha iyi gelinlik giyecek, daha iyi yerde düğün yapacak, daha iyi eşyalar alacak ve daha mutlu olacaksın..Sabır ve namaz ile Allah'tan yardım dile..

BİLGECE çokçok teşekkür ederim bu samimi ve güzel dileklerin için... amin inşallah...

EGEPDR bak yine gözlerim doldu ki zaten dolmadığı zaman çok az çok güzel bi şiir....

BİLGECE çokçok teşekkür ederim bu samimi ve güzel dileklerin için... amin inşallah...

EGEPDR bak yine gözlerim doldu ki zaten dolmadığı zaman çok az çok güzel bi şiir....

İnsanların en üretken oldukları zamanlardan birisidir aşk acısı çekilen dönem. Hatırlamıyorum kimin dediğini ama değişimi sağlayan iki unsur aşk ve ölümdür demiş. Ben de edebiyata, müziğe dadandım. Gerçekten iyi geliyor.

ben neredeyse bitti biteli müzik dinlemiyrum. biri açtı geçen gün milletin ortasında böhüüü diye başladım. inanırmısın yumoş reklamına ağladım var mı böyle bişey... kitap okuyorum ben de ama daha çok tarihi siyasi içerikli. kafamı dağıtmam lazım hem de en uzak teması olan şeylerle

Evet canım kafanı dağıtmaya çalış boşver. Ben bi ara moralim bozuk diye örgü bile öğrendim

bu siiri cok severim ama hani sevdigimiz kadar seviliyorduk diye aglayasim geldi. guclu durmak zor be... ama zoru da basaririz yani bencee

okurken şok geçirerek okudum 9 yıl...az bir zaman değil bence yol yakınken dönmüşmü oldu simdi bu? unutulabilecek bir durum değil kesinlikle....İlerde mantık yapar evlenirsin ama hep içinde en derinlerde o yarım kalmışlığı hissedeceksin maalesef..Ama dilerim insallah siz birbirinize ait olursunuz neden bilmiyorum ama içimden ikinizin ayrılmaması gerektiği düsüncesi geldiii

[video=youtube;AkmTpfhbUl0]http://www.youtube.com/watch?v=AkmTpfhbUl0[/video] kızlar bu şarkı her dinlediğimde bana kendimi iyi hissettiriyor..sizde dinleyin moraliniz bozuk olduğunda:)

Öyle deme mutlaka özlüyordur.. Bende sanmıyorum sevgi sorunu olsun arada.. Ama bazı kişiler ne kadar özlesede sevsede olmayacağını anladı mı uzatmıyorlar.. Hele ki erkekler.. Biz aman düzeltiriz aman şöyle olur aman böyle olur diyerek sorunları bertaraf etme taraftarı oluyoruz ama erkek gitmeyeceğini düşündüğü anda dur diyor.. Ayrıca aramamasını sevgisizliğe bağlama.. Buda bir yapı yani.. Bazı insanlr ölse aramaz..

Evden çıkmaya zorla kendini.. 1 ay kısa bir süre değil.. Sonradan acın hafifleyince emin ol bu hayatından giden günlere üzüleceksin.. Tatile falan çık bir.. İyi gelecektir emin ol denemeden bilemezsin.. Çalışıyor musun bilmiyorum ama.. Mümkünse kafanı dağıtacağın şeyler evde yapılan şeyler olmasın..

BenCe Onun Çok baSka BiR DeRDi waR yokSa BöyLe yapaMaz İnan DöneCek tatLım OkuR Okumaz akLımDan qeCen BunLaR oLdu aLLah BüyüktüR Zamana BıRak O MutLaka DöneCek İnş. mutLu habeRLeRini aLıRızz Ümidi Sakın Kaybetme KenDini YıpRatmaa

seni de hiç aramadı değil mi? peki sen haber alabiliyomusun napıyor ne ediyor? bizim sıfır irtibat durumumuz...

Aynen bizim de öyle, hiç görüşmüyoruz. Ortak arkadaşımız da pek yoktu zaten haberini bile almıyorum. Sanırım biz artık olmayacağını biliyoruz. Davetiyeler dağıtılmıştı bizim. Bu aşamadan sonra birleşen duydunuz mu hiç? Bence olmaz

CANIM BENİM SENİN DUYGULARINI OKADAR İYİ ANLIYORUMKİ,2000 YILININ 19 MAYISINDA'' 3 YIL BOYUNCA DELİLER GİBİ AŞK YAŞADIĞIM UĞRUNA HER ŞEYİ FEDA EDEBİLECEĞİM VE AYNI ŞEKİLDE BENİ DELİLER GİBİ SEVEN VE AĞLADIĞIMDA GÖZ YAŞLARIMI BİLE SİLMEK YERİNE , YİYEN ERKEK ARKADAŞIMDAN AYRILDIM.DAHA DOĞRUSU HİÇ BİR ŞEY YOKKEN 18 MAYISTA KONUŞTUK VE 19 MAYIS 2000 YILINDA TELEFONLARINI KAPATTI NUMARASINI DEĞİŞTİRDİ,İŞ YERİNE GİTTİM İÇERİ ALMADILAR YOK DEDİLER.AYLARCA ARABAYLA AKŞAMA KADAR İŞ YERİNİN ORDA ZULAYA YATIP ONU BEKLEDİM İŞ ÇIKIŞINDA AMA ULAŞAMADIM.HİÇ SEBEP YOK ,BİTTİ GİTTİ.3 AY SONRA EVLENDİĞİNİ DUYDUM,ORTAK ARKADAŞLARIMIZ BİLE BENİM TELEFONLARIMA CEVAP VERMEDİ.5 AYSONRA İŞ YERİNİ ARADIM O ÇIKTI TELEFONA AĞLAMAKTAN KONUŞAMADIK NE OLDU DEDİM NEDEN DEDİMM.TEK SÖYLEDİĞİ ŞEY BİTTİ DEDİ,BEN EVLENDİM ARTIK RAHAT BIRAK BENİ DEDİ.BİTTİM TÜKENDİM,BİR AKŞAM SAAT 10 DA AĞLAMAYA BAŞLADIM İNANMIYACAKSINIZ GECE SAAT 3 EKADAR HİÇ ARALIKSIZ AĞLAMIŞIM,SONRA 3,5 GİBİ YATTIM SAAT SABAH İŞE GİTMEK İÇİN 7 DE UYANDIĞIMDA AYNAYA BAKTIM YÜZÜM SİMSİYAH OLMUŞTU HER YERİMİ ÇİL BASMIŞ.şUAN ARADAN 12 SENE GEÇTİ HALA BİR ŞARKIDA ,BİR FİLMDE O AKLIMA GELİR VE GÖZLERİM DOLAR.

Benim sana bir tavsiyem sakın onu arama ,acı yaşayacaksın önüne geçemessin,kafanı dağıt diyorlar dağatamazsın,bu süreci yaşayacaksın

off içime oturdu resmen!!! çok çok üzüldüm ben ne diyeceğim tıkandım.anlamadığım şey madem 3 ay sonra evleneceksin neden benimle devam edersin. ya da 3 ay da nasıl evliik kararı verebilrsin? bence o kadınla falan nişanlı idi belki bazı zor durumlar olabilr pat diye hangi insan bu kadar kısa sürede biri ile evlenebilir.

off neyse ne geçti gitti. tekrar depreştirdiysem çok afedersiniz (( Allah bi gün kalbinize öyle bi sevgi koysun ki ötekinin zerresi bile kalmasın...

canım belkide böyle olması en doğrudur. yani bazen sessizliğe gömülmek en iyisidir. benim anlamadığım nasıl vicdanları rahat uyuyorlar. yani ben birisini böyle yarı yolda bıraksam onca zaman sonra hemde, ne bileyim ölürüm azaptan...

dönedebilir oladabilir neden olmasın hayat bu... ayrılacağın aklına gelirmiydi ok uç bişeydi. demek ki bu da olabilir. ama en iyisi olmayacağına alışmak en azından tekrar hayal kırıklığına uğramamak için....

ilerde evlenir miyim onu bile bilmiyorum. güven sorunu oluyor çünkü insanda.
ah canım çok teşekkür ederim inşallah, hayırlısı neyse o olsun ve benim gibi yaşayan herkese Allah yardım etsin....

evet erkekler hele bazıları çok ketum oluyor.o da öyle idi. yani üzüntüden ölürdü ama gözünden yaş çok zor akardı.kısmet bilmiyorum artık üzülüyorsa da sebebi ben değlim....
dışarıya çıkmak hala çok zor geliyor ama bilyorum bi gün küllerimden doğacağım :) en azından gülümseyebiliyorum artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…