- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
Bir gelişme var mı dicektim ama maalesef yokmuş
gördüm bebeğim :))) elif neden bilmiyorum ama senin sayfanı açtığımda sana msj yazdığımda o kadar farklı bi enerji hissettim ki anlatamam gerçekten çok ama çok iyi şeyler hissediyorum canım Allahın izniyle güzel günler yakındır ne bilim ben öyle hissediyorum yaa ay enerji patlaması gibi bişey mi yaşıyorum Allahım anlamadım yani şu an ekrandan girip hepinizi elinizden tutup halay çekesim var....tövbe tövbeee...
amiiiiiin canım inşallah Rabbim herkesi sevdiğine kavuştursun..biz imkansız derken aslında Allah herşeyi mümkün kılıyor bizim için çok şüküraynen bende elifzeynep hakkında iyi şeyler hissediyorum..hatta yakında çok mutluyum yazacak gibi geliyor..inşAllah öyle olur..
evangeline konuyu okurken seninde kısa bir ayrılık yaşadağını gördüm..barıştınız sanırım....umarım bundan sonra çok mutlu olursunuz ayrılmazsınız bir daha:)
aynen bende elifzeynep hakkında iyi şeyler hissediyorum..hatta yakında çok mutluyum yazacak gibi geliyor..inşAllah öyle olur..
evangeline konuyu okurken seninde kısa bir ayrılık yaşadağını gördüm..barıştınız sanırım....umarım bundan sonra çok mutlu olursunuz ayrılmazsınız bir daha:)
gördüm bebeğim :))) elif neden bilmiyorum ama senin sayfanı açtığımda sana msj yazdığımda o kadar farklı bi enerji hissettim ki anlatamam gerçekten çok ama çok iyi şeyler hissediyorum canım Allahın izniyle güzel günler yakındır ne bilim ben öyle hissediyorum yaa ay enerji patlaması gibi bişey mi yaşıyorum Allahım anlamadım yani şu an ekrandan girip hepinizi elinizden tutup halay çekesim var....tövbe tövbeee...
Canım aynısını benim çok yankın bir arkadaşım yaşadı 6 senelik ilişki herşey mükemmel, herkeze göre muhteşem bir çocuk, evlerini dayadılar döşediler hemde en iyi yerlerden, yemekli düğün yapacaklardı 50 bin tlye yani prenses gibiydi... sonra hiç bir sebep belirtmeden düğüne 10 gün kala o ş...zis kızı terk etti...Kız darma duman oldu nerde hata yaptım dedi düşündü kurdu durdu, aileside bir o kadar üzgündü, nerdeyse 1 yıl oluyor evet arkadaşım hala acı çekiyor ama sevdiğine değil nasıl aldandığına, Meğer sebep başkası girmiş hayatına, alkol, kumar, hap ne ararsan var çocukta, bunları duyuyoruz hem o şükrediyor hem biz, ama o kızın vebalini aldığı için asla mutlu olamayacak, gelinliği duvarda asılı kalmıştı...Diyeceğim şu ki gerçekten herşeyde vardır hayır belki bu kelimeyi duymak istemiyorsun ama gerçekten hayırlısı buymuş. umarım öyle sebepler duyarsın ki bittiğine şükredersin. Evet çok zor yaşananları unutmak ama herşeyin ilacı zaman.. Bekle ve gör...
off çok üzüldüm inan bana. zaten yaşayan anlıyor en iyi. Allah acılarını dindirsin onun en iyi insanlarla karşılaştırsın onu, mübarek gün diliyorum.
tatlım benim nişanlım cidden ailemin bile benden fazla sevdiği biri idi. çevrem herkes aynı. öyle olmasa babama arayıp yolun bahtın açık olsun demezdi çünkü saygılı beyfendi düzgün biri idi. bunca yıl en ufak falsosunun görmedim. aksine ben onu hak etmiyorum diye düşünüyordum.ki hala ona sevgim saygım ayrı bir yerde. çünkü çok emeği geçti bana.
evet beni hiç olmadık bir zamanda hiç olmadık bi şekilde bıraktı ama kızamıyorum neden bilmem. belki de hatalarım olduğunu düşündüğüm için. benim üzüntüm bitiş şekline oldu. değilse ben hala mutlu olsun dilerim. kırgınım üzgünüm ama bencilce sevmedim onu ben.
ilk zamanlar çok kırgın ve kızgındım ama kabul etme süreci geliyor sonra. zor oldu kabul etmem ama şunu da anladım.onu çok iyi tanıyorum ve gerçekten yapamayacağına kanaat getirmese bunu böyle bi hatayı yapmazdı. bu onu korumak falan değil samimi düşüncelerim.neyse hayırlısı olsun varsın benden ona hakkım helal olsun. çünkü herşeye rağmen değerdi pişman değilim. umarım bi gün yüzü tutar ve özür diler benden.en azından birbirimizi iyi anmamız için....
sana da çok teşekkür ederim güzel ve iyi dileklerin için canım.... sana da Allah huzurlu ve mutlu bir ömür nasip etsin.....
o kadar üzüldüm ki sana anlatamamAllah yardımcın olsun ben okurken çok üzüldüm ki sen bide yaşıyosun bunu benimde nasip olursa 1.5 ay sonra düğünüm var biz 2 yıldır birlikteyiz nişanlımla aynı senin gibi derim bende, bende emeği çok diye ama benimde çok tabiki.gerçekten çok üzücü ve bunca senenin emeğine hiç yakışmayan bir bitiş olmuş.ama şunu biliyorum ki kızlar ve erkekler ayrılık sürecini çok farklı yaşıyorlar.kızlar bittiği gün hayat bitti sanıyor ama gün geçtikçe acıları azalıp kabullenmeye başlıyorlar ama erkekler ilk zamanlar bir rahatlık içinde omuzlarından büyük bir yük kalkmışcasına hareket ediyor ama gün geçtikçe koyuyor ayrılık onlara.bir çok hikaye duyuyorum ki en yakın arkadaşım 6 yıllık biten ilişkisinden 2 yıl sonra barışıp evlendiler.dediği gibi kaderinse değişmeyecektir zaten.bence emin ol senin ilk günler yaşadığın ölüm gibi gelen süreci o şimdi yaşamaya başladı bile.belli ki yorulmuş ve korkmuş evlilikten.başkası olsa böyle bitirmezdi emin ol suçluluk duygusuyla daha farklı yaklaşırdı sana bu kadar acımasızca değil.içimden siz barışacaksınız gibi geçiyor ki inş barışırsınız dua edicem senin için bu mübarek günde :) Allah yardımcın olsun....
Yazdıklarını okudukça benim içim bi burkuldubi hüzünlendim ne bileyim...
Belki de Allah seni ömür boyu mutsuz edecek bir işten alıkoydu. İnşallah böyledir canım. Umudunu asla yitirme, o kişi için değil tabii, mutlu yaşamak için...
Keşke daha fazla şey söyleyebilseydim...
Ya sana birşey söyliyimmi sen seni terk eden adama öfke duymuyorsun ,kin kusmuyorsun, beddua okumuyorsun bu nasıl bir güzelliktir ki hala kendinde hata arıyorsun...
Allah senin bu iyi kalbine karşılık versin acılarını dindirsin ve seni senden çok hak eden kişilerle karşılaştırsın..Ne diyim sevmeyi ve sevilmeyi bilen yüreklerde olman dileğiyle...
Bir de şunu merak ettim, sonuçta siz sevgili değil nişanlısınız, yani ailesinin de size karşı bir sorumluluğu var. Gizli de olsa size gelip bir özür dilemediler mi ne bileyim bir açıklama yapmadılar mı? Bu kadar mı sindirmiş onları da acaba aramayın diye?
hayır tatlım aramadılar. arasalar ve helalleşsek iyi ama olmadı. ben aradım onları. biz yetişkin insanlarız ve demişlerdir ki onlar karar verince biz de saygı duyduk.bundan aramamış olabilirler. çünkü ben zaten bu saatten sonra birilerinin araya girmesiyle kırgınlıklarımı tamir edemem. kaldı ki o bile gelse bendeki kırgınlık düzelmez.
ilk yazdığın mesajlarla bugün yazdıkların arasında çok fark var görüyorum ki derdi veren Allah sabrını da veriyor :) inşallah gün geçtikçe daha da iyi hissedeceksin.ben hep hayırlıysa olsun değilse iyilikle güzellikle uzaklaşsın diye dua ederim.gündüz akılla gece duygularla hareket edermiş ya insan bilirim bende gece olunca daha bir hassas olur insan ki sen gecenin bu vaktinde bile ne kadar iyi dileklerde bulunuyorsun onun için.güzel haberlerini bekliyoruz bizimle paylaşmayı unutma olur mu ? en azından hayata umutla baktığını ve mutlu olduğunu görebilmeyi :)
Kesinlikle canım, senin gönlünün kırgınlığı iki lafla geçer mi hiç...
Fakat onca zamanın hatrına özür dilemeliydiler. Bittiği için değil, bitiş şekli için..
Ama sen çok yüce gönüllüsün bunlara ihtiyacın yok canım, ben sadece aileni düşünmüştüm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?