- 1 Temmuz 2012
- 3.172
- 338
- 148
- Konu Sahibi elifzeynep2012
- #1.361
bence şimdi black de aman aramasın diyordur!!!
demiyorum kiii

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence şimdi black de aman aramasın diyordur!!!
evet ben hariç canımmm![]()
evet ben hariç canımmm![]()
ayhh bayılazzzzaaammm blackkk...alemsin valla..hala öpücük atıyor :)))
biraz açıldım sanki şükürler olsunumarın yarın yine kötülemem
![]()
black seni yarı yolda bırakıp gidecek adamdan varsın gelmesin tek taş, gerçekten senin için de hayırlısı buymuş demek ki. bak bunun daha hastalığı var, daha büyük kavgaları var, yaşlılığı var... şimdiden gidebilecek bir adam bu zorluklara nasıl göğüs gererdi bir düşünsene. evlenince o yüzüğü takınca iş bitmiyor ki, asıl olay sonra başlıyor. aşk çözülecek, eski heyecanlar yerini daha sakin hislere bıracak. o zaman geriye ne kalacak insanın elinde, seni candan seven, seni sadece sen olduğun için kabul eden, seni yol arkadaşı gibi görüp güven verecek biri. o kişi sence bunların üstesinden gelebilecek kadar güçlü mü? o yürek var mıydı onda?
hayır aramadım. çünkü bana seni sevdiğimden emin değilim böyle biri ile mi evlenmek istiyosun. hiç değişmiyosun hep üstüme geliyosun. bi kere de mantıklı davran git yalnız bırak dedi.ölüyorum sandım bayıldım sakinleştirici vurdular.günlerce öyle deli gibi oturdum odamdan çıkmadım.
ailesini aradım ayrıldığımız o gün hakkınızı helal edin dedim. ama beni çok yıktınız ben sizin kızınız değilmiydim dedim. onlarda şaşırdılar bekle kızım dediler ama sonrasında ne arayan oldu ne soran. ailesinden var tanıdıklarım hem de çok ama ben aramam artık. benim ailemin gururu o kadar kırıldı ki anlatamam.evet seviyorum ama hani derler ya kerbelada su olsa artık içmem diye o derece kırık içim...[/QUOT
bir erkek bana biraz zaman ver diyorsa seni gözden çıkarmış demektir canım bide 9 yıl çok çok uzun bir zaman evlilik sürecine gelmek için muhtemelen kafasına takılan başka biri var
bir erkek bana biraz zaman ver diyorsa seni gözden çıkarmış demektir canım bide 9 yıl çok çok uzun bir zaman evlilik sürecine gelmek için muhtemelen kafasına takılan başka biri var
sen kötü hissedersen gel ben bi bayılırım yine kendine gelirsin :)))
sen sürekli aynı şeylerle meşgul olduğun için böyle oluyor...
bir de şu var black,şu avatarın başımı döndürüyor benim yahu((
tatlım ben de işte bunlar yüzünden aramadım...dediğin gibi onca yıldan sonra evililik arifesinde bu kararı veren insanın mutlaka kafasında gönlünde aşamadığı şeyler vardır..bu benlik değil o'nluk bir mesela artık...ben arasam sadece küçük düştüğümle kalacaktım...
başka birisi var mı bilmemem,ne günahını almak isterim ne de bunla yüzleşmek...ama artık ayrıldık kızamam ona biri var diye...
Allah mutlu huzurlu bir hayat versin ona da bana da....[/QU
böyle bir olgunlukta olman çok güzel canım sen bunun üstesinden gelmişsin zaten inşallah bundan sonrası için herşey gönlünce olur.bazen olmadı diye isyan ettiğimiz şeye gün gelir şükrederiz..rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin
ayyyy avatar konusunda haklısınben de uzun süre bakınca öyle oluyorum
aşk ve gurur filminden bir sahne. ben çok severim jane austen i. filme de çok uyarlanıyor kitapları. gerçi elizabethi başka bir oyuncu oynasa daha iyi olurmuş..bu sahnede de salıncakta düşünüyordu kumru gibi
oysa bay darcy ona çoktan aşık olmaya başlamıştı bile..
![]()
böyle bir olgunlukta olman çok güzel canım sen bunun üstesinden gelmişsin zaten inşallah bundan sonrası için herşey gönlünce olur.bazen olmadı diye isyan ettiğimiz şeye gün gelir şükrederiz..rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin
ben sevmem zaten bu kadını..iyice zayıfladı hasta gibi oldu....
elizabeth de çok güzel değil zeki idi sanırım değil mi? isabet olmuş. zeki rolü yapar bu :))
çok güzel yazdın. cevabım tek kelime: yoktu. onda yürek yoktu. o korkaktı. zayıftı. hani deriz ya mangal gibi yürek, onunkisi ancak mangal maşası olacak kadardı!! ama bunları bile bile içim yanıyor yokluğuna. elimde değil. biliyo musun sana telefon geldikten sonra ben açıldım:116: sen kötü oldun ama nedense sanki bana gelmiş gibi ben iyi oldum![]()
çok tatlısınevet, elizabeth kardeşleri arasında en güzeli değildi, ama çok akıllı ve hazırcevap bir kızdı. darcy'yi de öyle etkiledi:93:
şaka gibi:)))))))))) mesaj attı şimdi müsaitsen konuşabilir miyiz diye!!!! herşeyi geçtim, ne kadar acı çektiğimi biliyor insanda biraz insaf olur da bu kadar üstüme gelmez, acaba sesimi duyarsa ne hale gelir, kendi cehennemimde yaşayayım artık ona bulaştırmayayım der. ama insan der...
güldürdün beni black:) mangal maşası bak ne güzel kendin söylüyorsun. o kişi bana evlenme teklif ettiğinde arkadaşlarım değil onunla hayat yoluna çıkmak parka bile gidilmez diyorlardı. ne de doğru söylüyorlarmış. bende yine başkaları bu tespiti yapmıştı sen kendi ağzına söylüyorsun. evet kötüyüm ama aradan o kadar zaman geçti bazen düşünürdüm o da belki değişir diye. yok insanlar değişmiyorlar. yaşattıklarını hiçe sayıp hala pişkin pişkin arayıp konuşabiliyorlar. kötü olduğun zamanlarda aç kendi mesajını oku. cevabı basit işte. onda yürek yoktu. sen yüreği olmayan birini mi hak ediyorsun? velev ki geldi, aradı siz barıştınız adama sihirli değnek mi değdi de olmayan onlarca nitelik bir anda ruhunda yeşerecek sanıyorsun. umarım en kısa sürede gerçekten sana değer veren senin de gönlünün ısınacağı biri çıkar.
şaka gibi:)))))))))) mesaj attı şimdi müsaitsen konuşabilir miyiz diye!!!! herşeyi geçtim, ne kadar acı çektiğimi biliyor insanda biraz insaf olur da bu kadar üstüme gelmez, acaba sesimi duyarsa ne hale gelir, kendi cehennemimde yaşayayım artık ona bulaştırmayayım der. ama insan der...