9 yıllık ilişkinin ardından düğüne 2 ay kala terk edilmek....

aramayı bırak ilk zamanlar o acının etkisiyle ben aradığımda telefonu açma, bir açıklama yapma zahmetine bile katlanmıyordu. ama değişen birşey var mı dersen pişmanlığa dair hayır aynı ses tonu, yargılar gibi sorular, işte bundan diyordum ya sana da aramaması daha iyi diye ve tam o satırları yazarken! çok tuhaf gerçekten... öylece kapadım telefonu aylardır ona söyleyeceklerimi her gece zihnimde kurgularken tek kelime bile edemedim. sadece elim ayağım titriyor o kadar.

işte öyle plan yapınca olmuyor..belki de en güzel cevabı verdin ona canım...

rica ederim bitanem :16:

çok şaşırdım!!! darmadağın eder insanı şimdi o ses...

işte sırf bu yüzden bende aramasını istemiyorum...sen de onca şey değişirken,onda hiçbişey değişmeden araması senin tutunduğun dalları kırıveriyor!!!

ama iyi yapmışsın öyle demekle...:46:

ay cidden çok ilginç...haklısın black sanırım cidden bi bağ kurduk gibime geldi benimde!!!!

ben ayrıldıktan sonra birçok yalanını öğrendim tek dileğim onun yüzüne vurmaktı bunları ama inan tartışmak, birşey söylemek bile gelmedi içimden ve ayrıldığımız ilk günkü gibi hissediyorum. 2 aydır çok yol aldım sanıyordum ama onun karşısında yine nutkum tutulmuş bir biçimde kalmak çok ama çok kötü bir his... ne zaman müsait olursun diyor konuşmak için ne yapmalı bilmiyorum, öfkemi boşaltmalı mıyım yoksa kendi kendimi yemeye devam mı etmeliyim. bütün doğrular yanlışlar, tasavvur edilenler çöküyor neyin doğru olduğunu bilmiyorum tek bildiğim şey 2 aydır bana cehennem hayatı yaşatan bu insanın sesini duyduğumda müthiş bir öfke kapladığı benliğimi...

aramayı bırak ilk zamanlar o acının etkisiyle ben aradığımda telefonu açma, bir açıklama yapma zahmetine bile katlanmıyordu. ama değişen birşey var mı dersen pişmanlığa dair hayır aynı ses tonu, yargılar gibi sorular, işte bundan diyordum ya sana da aramaması daha iyi diye ve tam o satırları yazarken! çok tuhaf gerçekten... öylece kapadım telefonu aylardır ona söyleyeceklerimi her gece zihnimde kurgularken tek kelime bile edemedim. sadece elim ayağım titriyor o kadar.

uzun uzun konuşsan belki de daha kötü olacaktın. müsait değilim deyip kapaman iyi oldu bence. baksana değişen hiçbişey yokmuş:63: beni de arasa güzel şeyler söylemeyecek zaten biliyorum. off allahım..neyse, bu şok geçsin kendine geliceksin. siz nişanlı mıydınız yüzüğü yolladım demişsin:59:

uzun uzun konuşsan belki de daha kötü olacaktın. müsait değilim deyip kapaman iyi oldu bence. baksana değişen hiçbişey yokmuş:63: beni de arasa güzel şeyler söylemeyecek zaten biliyorum. off allahım..neyse, bu şok geçsin kendine geliceksin. siz nişanlı mıydınız yüzüğü yolladım demişsin:59:

tek taşını yolladım. istemeden bir hafta sonra sözden de bir hafta önce terk edildim. 6 ay babamı ikna etmekle uğraşmıştık bir de. sebep... kavga ediyormuşuz:)

ben ayrıldıktan sonra birçok yalanını öğrendim tek dileğim onun yüzüne vurmaktı bunları ama inan tartışmak, birşey söylemek bile gelmedi içimden ve ayrıldığımız ilk günkü gibi hissediyorum. 2 aydır çok yol aldım sanıyordum ama onun karşısında yine nutkum tutulmuş bir biçimde kalmak çok ama çok kötü bir his... ne zaman müsait olursun diyor konuşmak için ne yapmalı bilmiyorum, öfkemi boşaltmalı mıyım yoksa kendi kendimi yemeye devam mı etmeliyim. bütün doğrular yanlışlar, tasavvur edilenler çöküyor neyin doğru olduğunu bilmiyorum tek bildiğim şey 2 aydır bana cehennem hayatı yaşatan bu insanın sesini duyduğumda müthiş bir öfke kapladığı benliğimi...

seni etkilemek istemem ama ben yüzyüze görüşmezdim...şimdi bile böyle olduysan yüzyüze falan gelirsen daha kötü olursun...söyleyince birşeylerin değişeceğine yani içindeki zehrin akacağına inanıyorsan söyle ne var ne yok...ama onun uzatmasına dallandırıp budaklandırmasına izin vermden.net ve sakin bir biçimde yapabilmelisin...değilse bunca çaba boşa gider..bir de şu var sen ne dersen de o yine bi kılıf bulmaya çalışacaktır. anlamak istemeyene hatasının farkında olmayana edilen söz boşadır...

senin yerinde kim olsa eli ayağı titrer kendine gelemez....

ben ne yapardım,sanırım uzunca bir mail atardım...ne tlfn ne yüzyüze görüşmek...

tek taşını yolladım. istemeden bir hafta sonra sözden de bir hafta önce terk edildim. 6 ay babamı ikna etmekle uğraşmıştık bir de. sebep... kavga ediyormuşuz:)

şimdi kavgalarınızı engelleyecek yeni bir icat mı bulmuş acep?

ben seni çok iyi anlıyorum senin de benim gibi ailene bir mahçubiyetin var

tek taş..benim de hayalimdi:14: kuyumcu vitrininde birlikte beğenmiştik:14: bak gene kötü oldum neyse unutuyorummmmmmmm:36::36::36::36::36:

bak eğer ısrarla konuşmak istiyorsa, bir konuş:( soğukkanlılığını koruyarak. bakalım ne diyor:63:

ATLANTİS
neden bilmem şu cümleyi okuyunca nişanlına söylemek geldi içimden!!!:ssz:

Gönül öyle yol geçen hanı değil, Dergahtır..! Paldır küldür girip çıkılmaz, Günahtır.. bu da yine Hz.Mevlana'nın

Son düzenleme:
Aileye mahcubiyet!
O his biraz bendede var, annem babam herkes biliyordu cünkü iliskimi,
malesef hep anneme agladim, ben öyle bir insan degilim ama, anneler hemen anliyor iste, "noldu" dediginde gözyaslarim süzülüveriyor tutamiyordum kendimi..
babamda ertesi günü geldi yanima (annem aksamdan konusunca)
kandirildinmi kizim dedi,
bu konuyu konusmak istemiyorum dedim ama iste yine konusuldu bir iki cümle,
amaan nebileyim
tuhaf oluyor,
sanki basarisiz olmussun gibi, sanki kabahat bizdeymis gibi,
birsey beceremiyormus gibi,
insan öyle hissediyor bir an ama geciyor,
Ailem sagolsun cok destek oldu bana, onlar olmasa bilmiyorum nolurdu,
cok anlayisla karsiladilar sagolsunlar

Aileye mahcubiyet!
O his biraz bendede var, annem babam herkes biliyordu cünkü iliskimi,
malesef hep anneme agladim, ben öyle bir insan degilim ama, anneler hemen anliyor iste, "noldu" dediginde gözyaslarim süzülüveriyor tutamiyordum kendimi..
babamda ertesi günü geldi yanima (annem aksamdan konusunca)
kandirildinmi kizim dedi,
bu konuyu konusmak istemiyorum dedim ama iste yine konusuldu bir iki cümle,
amaan nebileyim
tuhaf oluyor,
sanki basarisiz olmussun gibi, sanki kabahat bizdeymis gibi,
birsey beceremiyormus gibi,
insan öyle hissediyor bir an ama geciyor,
Ailem sagolsun cok destek oldu bana, onlar olmasa bilmiyorum nolurdu,
cok anlayisla karsiladilar sagolsunlar

aslında aileye mahçubiyet olmaz ama işte insan bunca yıldan sonra birini çıkarıyor,ben bu adamı sevdim güvendim diyor...sonrası ise terk edilmek...sanki sınavdan kalmış gibi...

Allah ailelerimizi başımızdan eksik etmesin....

Oohooooo neler olmuş ben yokken:9:
Tek tek okudum ama yetiştim:ssz:
Ay ya bence de çok güçlü bir bağ oluşturduk. Hani el ele tutuşsak bu kadarını yapamazdık!!!:24:

evet yaptık galiba...andık andık, sonunda birimizinki aradı....ama atlantis çok kötü oldu...:ssz: adama gece gece iyi saatte olsunlar uğramış gibi aradı kızı...

atlantis ne halde kimbilir!!!

Son düzenleme:
seni etkilemek istemem ama ben yüzyüze görüşmezdim...şimdi bile böyle olduysan yüzyüze falan gelirsen daha kötü olursun...söyleyince birşeylerin değişeceğine yani içindeki zehrin akacağına inanıyorsan söyle ne var ne yok...ama onun uzatmasına dallandırıp budaklandırmasına izin vermden.net ve sakin bir biçimde yapabilmelisin...değilse bunca çaba boşa gider..bir de şu var sen ne dersen de o yine bi kılıf bulmaya çalışacaktır. anlamak istemeyene hatasının farkında olmayana edilen söz boşadır...

senin yerinde kim olsa eli ayağı titrer kendine gelemez....

ben ne yapardım,sanırım uzunca bir mail atardım...ne tlfn ne yüzyüze görüşmek...

onda bir çene vardır ki zaten öyle bir ikna kabiliyeti vardır ki, insana doğru bildiklerini şaşırtır. içim bu yüzden daralıyor, ben ne anlatırsam anlatayım mutlaka bir kılıfı vardır, daha önce de yalanlarını yakalamıştım, yalanlarının nedeni bana olan aşkıymış! beni kaybetmekten korktuğu için yalan söylemiş ve buna inanıyordu, bunun doğru olduğuna da. herkes suçludur onun gözünde, hep o haksızlığa uğrar vs. ne anlatabilirim ki, duvarla konuşsam eminim ki dile gelir onca sözün karşısında ama ben ona tek birşey anlatamam. yüzyüze gelmeyi zaten düşünmüyorum. onun da öyle bir niyeti olduğunu sanmıyorum. hala suçlar bir tonda konuşuyordu. çok taviz verdim, onu hayatıma sokmam hataydı sanırım tek suçlu benim ama aylar boyunca gece gündüz gözyaşları ile birlikte olmamız için dil döküp, Tanrı'nın bizi bir araya getirdiğini iddia edip gece yarıları kapıma gelen bir insandı. o da işte ikna kabiliyetinden ileri geliyordu sanırım. neyse. konunu benim meselemle dağıttım üzgünüm, sadece çok şaşırdım ve tüm acılarım su yüzüne çıktı. sizleri tanımasam da paylaşmak gerçekten iyi geldi şu anı yoksa gözyaşları içinde yatağımda olurdum sanırım:)

onda bir çene vardır ki zaten öyle bir ikna kabiliyeti vardır ki, insana doğru bildiklerini şaşırtır. içim bu yüzden daralıyor, ben ne anlatırsam anlatayım mutlaka bir kılıfı vardır, daha önce de yalanlarını yakalamıştım, yalanlarının nedeni bana olan aşkıymış! beni kaybetmekten korktuğu için yalan söylemiş ve buna inanıyordu, bunun doğru olduğuna da. herkes suçludur onun gözünde, hep o haksızlığa uğrar vs. ne anlatabilirim ki, duvarla konuşsam eminim ki dile gelir onca sözün karşısında ama ben ona tek birşey anlatamam. yüzyüze gelmeyi zaten düşünmüyorum. onun da öyle bir niyeti olduğunu sanmıyorum. hala suçlar bir tonda konuşuyordu. çok taviz verdim, onu hayatıma sokmam hataydı sanırım tek suçlu benim ama aylar boyunca gece gündüz gözyaşları ile birlikte olmamız için dil döküp, Tanrı'nın bizi bir araya getirdiğini iddia edip gece yarıları kapıma gelen bir insandı. o da işte ikna kabiliyetinden ileri geliyordu sanırım. neyse. konunu benim meselemle dağıttım üzgünüm, sadece çok şaşırdım ve tüm acılarım su yüzüne çıktı. sizleri tanımasam da paylaşmak gerçekten iyi geldi şu anı yoksa gözyaşları içinde yatağımda olurdum sanırım:)

bir de şu var.sen hala samimiyetle seven tarafsın..işte bu yüzden inanmaya meyillisin...

bir insana ne kadar anlatırsan anlat anlamak isterse anlar...bak diyosun ki onda çok dil var...hep kendine yontacaktır...onunkisi pişmanlık değil,kendini aklamak kendi gözünde. diyorsun ya hep o haklıdır diye...

bence görüşme canım.bu zaten senin onun yalanlarını bildiğinin ve bunlara inandığının en güzel kanıtıdır.

her insan için virgül hakkı vardır. kimisine iki kimisine 10...ama bazılarına gerektiği yerde noktayı koyacaksın.eski nişanlın eğer samimiyetle pişman olsaydı en azından bunu hissederdin...ilk arayışında evet tamam gir içeri diyen olma. kalp kırması kolay,tamir etmesi zordur. eğer niyeti tamir etmekse buyursun çabalasın....

bu arada kendi derdin ne demek!! seni beni mi var!! tabiki yazacaksın dertleşiyoruz burada hepimiz!!

Son düzenleme:
Back
X