9 yıllık ilişkinin ardından düğüne 2 ay kala terk edilmek....

Seda Diker'in bir yazısını okudum ayrılıkta gidenin bıraktığı duygusal borçlanma ve diyorki o borcu evren muhakkak ödetir..Allah büyük deyip susuyoruz biz bıraakk... işte biz harikayız diyorum ya biz de vicdan var Allah korkusu var bırak dünya etme bulma dünyası ne ekerseler onu biçerler vallaha bütün atasözlerini sayarım şimdi :)

:1::1:canim ya guldurdun valla:1: insallah oyledir insallah:ssz:

kızlar yazdıklarınızı okuyorum sanmayın ben böyle hep eğleniyorum geyiğe sarıyorum falan :) bende bazen mesaj attığım arkadaşlarıma iletim raporu gelince bile kötü hissediyorum kendimi askerdeyken o telefonu açtığını iletim raporu sesiyle anlıyordum bi boşluk oluşuyor o anda ama napıyorum dualara sığınıyorum dünyanın sonu değil diyorum evet acıyacak canım buda deneyim olacak ama bunu bütün günümü berbat etmesine izin vermeyeceğim diyorum

aykut oğut'un kitaplarını başa sara sara okuyorum herşey benim elimde... nasıl bu hale geldiğimi düşünmüyorum bundan sonrasının nasıl olacağını düşündüğüm için depresyona girmiyorum...

birde eft nlp herşeyi yaptığımdan günlük huzuru yakalayabiliyorum :) odağım ona kaydığı anda odağımı başka yere çeviriyorum... buraya gelip sizinle konuşuyorum rahatlıyorum :)

ve hergün bir önceki günüme bakıp kendimi takdir ediyorum çünkü bir önceki günden daha güçlü oluyorum daha hayata sarılmış oluyorum nefes alın kızlar bol bol içiniz daraldığında nefes alın sizi sıkıştıran egonuz ego kodunuzda onsuz yapamam vardı ego geçmişte ve gelecekte olur ama siz anı yakaladığınız an ego yok olur anı yakalamanın en önemli yolu nefes almak ve hisssetmek diyaframdan nefes almaktır :)

bilinç ana gelir :) ve o zaman başlayın hayatım çok güzel çok mutluyum demeeye bilinç altınıza yeni kodlar yüklemeye..

bu arada sabah kalkar kalkmaz hiç birşey yapmadan ellerinizi ayaklarınızı yüzünüzü yıkayın :) enerji kanalları elde ayakta ve yüzde :) pozitif enerjiye kendinizi açmış olursunuz

nefes alın nefes aldığınızı hissedin bilinç altınıza yeni kodları yükleyin bakın daha iyi hissetceksiniz kendinizi :) yataklara düşüp ağır depresyon geçirsekte zaman geçecek gülsekte zaman geçecek kendimize günü zehir etmeyelim gülmeyi mutluluğu seçelim :):)

Son düzenleme:
seninki mesaj mi atmis? En azindan pisman oldugunu biliyosun ne guzel:31: insanin gururunu oksar en azindan gecmisinle daha kolay baristirir acin hafifler iste. beni mahvetti hayatini yasiyo adam ya bana tek aci veren bu sanirim. Bu gece ders calisamiyacagim belli zaten dizi izliyim bari :24:

o pişman olmak değil ADRİANA!!! o boşta kalmak ve nabız yoklamak!!!

yahu adriana sen o adamın senin yanında olması ile mi değerlisin Alllah aşkına!! geliyor şaplak!!!

Ay canım yok yok ne pişman olması hahahaha:1:
O ve pişman olmak bırak Allah aşkına:1:
Sıradan bir mesaj bile atmasın yani onu demek istedim.
Mümkünse çıktıysa tam çıksın=)
İzle canım kafan dağılır muhteşem yüzyıl falan var :27:

:46::46::46::46::46:

Son düzenleme:
kızlar yazdıklarınızı okuyorum sanmayın ben böyle hep eğleniyorum geyiğe sarıyorum falan :) bende bazen mesaj attığım arkadaşlarıma iletim raporu gelince bile kötü hissediyorum kendimi askerdeyken o telefonu açtığını iletim raporu sesiyle anlıyordum bi boşluk oluşuyor o anda ama napıyorum dualara sığınıyorum dünyanın sonu değil diyorum evet acıyacak canım buda deneyim olacak ama bunu bütün günümü berbat etmesine izin vermeyeceğim diyorum

aykut oğut'un kitaplarını başa sara sara okuyorum herşey benim elimde... nasıl bu hale geldiğimi düşünmüyorum bundan sonrasının nasıl olacağını düşündüğüm için depresyona girmiyorum...

birde eft nlp herşeyi yaptığımdan günlük huzuru yakalayabiliyorum :) odağım ona kaydığı anda odağımı başka yere çeviriyorum... buraya gelip sizinle konuşuyorum rahatlıyorum :)

ve hergün bir önceki günüme bakıp kendimi takdir ediyorum çünkü bir önceki günden daha güçlü oluyorum daha hayata sarılmış oluyorum nefes alın kızlar bol bol içiniz daraldığında nefes alın sizi sıkıştıran egonuz ego kodunuzda onsuz yapamam vardı ego geçmişte ve gelecekte olur ama siz anı yakaladığınız an ego yok olur anı yakalamanın en önemli yolu nefes almak ve hisssetmek diyaframdan nefes almaktır :)

bilinç ana gelir :) ve o zaman başlayın hayatım çok güzel çok mutluyum demeeye bilinç altınıza yeni kodlar yüklemeye..

bu arada sabah kalkar kalkmaz hiç birşey yapmadan ellerinizi ayaklarınızı yüzünüzü yıkayın :) enerji kanalları elde ayakta ve yüzde :) pozitif enerjiye kendinizi açmış olursunuz

nefes alın nefes aldığınızı hissedin bilinç altınıza yeni kodları yükleyin bakın daha iyi hissetceksiniz kendinizi :) yataklara düşüp ağır depresyon geçirsekte zaman geçecek gülsekte zaman geçecek kendimize günü zehir etmeyelim gülmeyi mutluluğu seçelim :):)

BRAVOOOOO katılıyorum sonuna kadar:46::16:

bilinç ana gelir :) ve o zaman başlayın hayatım çok güzel çok mutluyum demeeye bilinç altınıza yeni kodlar yüklemeye.. bunu uygulamaya çalışacağım!!!
bu arada sabah kalkar kalkmaz hiç birşey yapmadan ellerinizi ayaklarınızı yüzünüzü yıkayın :) enerji kanalları elde ayakta ve yüzde :) pozitif enerjiye kendinizi açmış olursunuz bunu da bilmiyordum UMUTLU!! ama bak bana sabah namazından sonra garip bir dinginlik gelir..hem namazın huzuru hem de soğuk su ile abdestten olabilir....

yine de uyanır uyanmaz da yıkayacağım elimi yüzümü ayaklarımı...

teşekkürler canım!!!

Kesinlikle katılıyorum:1: Ben de nabzına göre şerbet veriyorum haha:9:

Son düzenleme:
evet bazı insanlar hatta ben bile zaman zaman başka işlerden kendime ve ilişkime vakit ayıramazdım...

bir de şu var canım,her insanın hayatta önceliği farklıdır ve farklı konularda başarılar ile mutlu olurlar. kimisi iyi bir sevgili ve eş ile mutlu olur kimisi iyi bir iş ve bol para ile mutlu olur...

aslında o insanlar da karşısına aşk çıkınca işi güccü kenara atar..çünkü aşk böyledir :)

senin şuan da yaşadığın ise, tamamen asıl sıkıntının başka konular üzerinden kendini açığa çıkarması. emin ol buna!!!

sen Allah' a bırak o gezer mi tozar mı, muhasebesini nasıl yapar...bırak sen ilahi adalete. bazen bu duygunu kaybedebilrsin ama bunu kendine sık sık tekrar et bitanem :)

Hakikaten su an universitede olsaydim bu kadar takmicaktim dogru soyluyosun. Aslinda uzulmeme bile gerek yok yani:10:

Ay canım yok yok ne pişman olması hahahaha:1:
O ve pişman olmak bırak Allah aşkına:1:
Sıradan bir mesaj bile atmasın yani onu demek istedim.
Mümkünse çıktıysa tam çıksın=)
İzle canım kafan dağılır muhteşem yüzyıl falan var :27:

evlerden biri ne fena takildim ben ya aslinda pek biseye de benzemiyo ama basladik birkere:9:

yahu adriana sen o adamın senin yanında olması ile mi değerlisin Alllah aşkına!! geliyor şaplak!!!

eyvahh yine kizdirdim:1:
vallahi yine silkelediniz beni ya. Ne pisman olcak o be. Hem olsa ne degisir...

derin derin nefesimi alip verdim simdi. Gecmiste kalmis biseyi pisirip pisirip onume koyuyorum sonra da uzuluyorum arkadas. yeter gari:27:

bilinç ana gelir :) ve o zaman başlayın hayatım çok güzel çok mutluyum demeeye bilinç altınıza yeni kodlar yüklemeye.. bunu uygulamaya çalışacağım!!!
bu arada sabah kalkar kalkmaz hiç birşey yapmadan ellerinizi ayaklarınızı yüzünüzü yıkayın :) enerji kanalları elde ayakta ve yüzde :) pozitif enerjiye kendinizi açmış olursunuz bunu da bilmiyordum UMUTLU!! ama bak bana sabah namazından sonra garip bir dinginlik gelir..hem namazın huzuru hem de soğuk su ile abdestten olabilir....

yine de uyanır uyanmaz da yıkayacağım elimi yüzümü ayaklarımı...

teşekkürler canım!!!

ağlamak istiyorum elifzeynep sonunda sana yaptırabileceğim birşeyler buldum gülmeden yaparsın artık :):) evet aslında abdest almak gibi birşey :):) işte abdest almanında faydaları..

ne demek canım :) yap tabi 21 gün olumlamarınıda yapın :) diyaframdan nefes almakta bilmeyenler için yazıyorum göğüsü değil şişirebildiğiniz kadar göbeğinizi şişirin nefes alarak şişirin sonra bırakın o anda bi ana geldiğini anlıyorsun zaten denerseniz anlarsınız :)

Blackkkkk !!!:47: Atmasın bırak .. Atınca bir hayır gelmiyor ki....:26:

sanırım bi şaplak da black'e gidecek:ssz: atmasın uzak dursun,yaramız kapanmadan egelip deşelemesin....

black valla bende kyle istiyorum ama atsa da bizden zaten artik bir cacik olmaz arti ondaki kibiri kimse de gormedim ben adam gibi ozur diledigini de o yuzden bos hayal benimkisi :51: seninde oyleyse bosver arkadasim atmasin:7:

istiyorum. üzülsün canı yansın istiyorum. benim ciğerim burda nasıl sökülüyorsa bunun mükafatını almak istiyorum. o günleri görmek istiyorum. telefonuma yağan mesajları görmek istiyorum. İÇİNİN YANDIĞINI GÖRMEK İSTİYORUM. ALLAHIM SEN O GÜNLERİ GÖRMEYİ NASİP ET. AMİN.

istiyorum. üzülsün canı yansın istiyorum. benim ciğerim burda nasıl sökülüyorsa bunun mükafatını almak istiyorum. o günleri görmek istiyorum. telefonuma yağan mesajları görmek istiyorum. İÇİNİN YANDIĞINI GÖRMEK İSTİYORUM. ALLAHIM SEN O GÜNLERİ GÖRMEYİ NASİP ET. AMİN.

of kiyamam sana:43: bende istedim hala da istiyorum goruyosun ama alistim ben onun bu haline. kabullenince daha az acitiyo:43:

Back
X