- Konu Sahibi elifzeynep2012
- #1.301
istiyorum. üzülsün canı yansın istiyorum. benim ciğerim burda nasıl sökülüyorsa bunun mükafatını almak istiyorum. o günleri görmek istiyorum. telefonuma yağan mesajları görmek istiyorum. İÇİNİN YANDIĞINI GÖRMEK İSTİYORUM. ALLAHIM SEN O GÜNLERİ GÖRMEYİ NASİP ET. AMİN.
black lütfen kızma bana yazacaklarım için..seni anlamıyor da değilim.içinin acıdığını biliyorum ben de bunu en beter şekilde yaşayanlardan biriyim...
içinin yandığını görmek mi istiyorsun yoksa sana dönmesini mi?
içinin yandığını görmek istiyorsan sen onu sevmiyorsun...sevgi hak ettiği için hissedilmez,seversin o kadar... eğer sevdiysen ve hala seviyorsan,o zaman ona iyi dilekleride bulun ve sevgini sana layık biçimde uğurla...
bunların nedeni sana dönmesi içinse,sen bunu düşünerek onu bi şekilde geri gönderiyorsun bunu bil...yani enerjimi derler telepati mi derler....eğer onun ıslah olması için dua edip zaman bırakırsan,o zaman belki sana dönecek....hem de istediğinden daha güzel şekilde....
bunları sadece gururun kırıldığı için yazıyosan,yapma...sen onun msjlar atması ile değerli değilsin...senin gururun o kadar aşağılarda...
senin çok güzel bir kalbin olduğunu hissediyorum ben...lütfen kendini topla....
Allah sana senin kıymetini bilen birini nasip etsin..AMİN!!!!!
Son düzenleme: