İlk denediğimizde, 3 ay önce bir testte pozitifi gördüm. Hemen farklı bir markadan da yaptım onda çıkmadı. Test bozuk mu değil mi bilemedim. 4 gün sonra kan verdim kanda çıkmadı. Hepsi adet gecikmesi olmadan yaşandıBu testler ne zaman ait?
4 aydır mı deniyorsunuz? Eğer öyleyse şimdiden strese girmeyin derim. Kafanızda bu düşünceyi atın eninde sonunda çocuğunuz olur bu stresleri boşuna çekmeyin erkendenİlk denediğimizde, 3 ay önce bir testte pozitifi gördüm. Hemen farklı bir markadan da yaptım onda çıkmadı. Test bozuk mu değil mi bilemedim. 4 gün sonra kan verdim kanda çıkmadı. Hepsi adet gecikmesi olmadan yaşandı
Amh düşük yumurta sayım 9-10 arası. Biraz kendime kızıyorum hiç çocuk istemezken birden analık yüklendi yaşım 33. Geç kalmışlık hissini atamıyorum. Eşimin sperm sonuçları için doktor boğa gibisiniz dedi, e bende de sorun yok amh düşük ama yumurtam var neden olmuyor diye kafama takıyorum çok4 aydır mı deniyorsunuz? Eğer öyleyse şimdiden strese girmeyin derim. Kafanızda bu düşünceyi atın eninde sonunda çocuğunuz olur bu stresleri boşuna çekmeyin erkenden
Kafana takarsan döngüye girersin. Vücut stresliyken gebelik oluşmaz. Bu hep böyledir dikkat edersen. İstemeyen kişi en küçük dikkatsizlikte gebe kalır. Olsun diye stres yapan da zor gebe kalır. Ben 2 senedir deniyorum olmuyor mesela. Artık saldımAmh düşük yumurta sayım 9-10 arası. Biraz kendime kızıyorum hiç çocuk istemezken birden analık yüklendi yaşım 33. Geç kalmışlık hissini atamıyorum. Eşimin sperm sonuçları için doktor boğa gibisiniz dedi, e bende de sorun yok amh düşük ama yumurtam var neden olmuyor diye kafama takıyorum çok
Peki bir sorununuz var mı?Kafana takarsan döngüye girersin. Vücut stresliyken gebelik oluşmaz. Bu hep böyledir dikkat edersen. İstemeyen kişi en küçük dikkatsizlikte gebe kalır. Olsun diye stres yapan da zor gebe kalır. Ben 2 senedir deniyorum olmuyor mesela. Artık saldım
Evet pcos var bende. Benim amh 10Peki bir sorununuz var mı?
Çevremde herke pcos lu herkesin çocuğu var merak etmeyinEvet pcos var bende. Benim amh 10Fazlası da kötü yani
KullanıyorumYumurta sayınız gayet yeterlikalitenizi arttırın prowomen kullanmıştım ben faydalı
Amh sayına gore yumurtalarin iyi canım zaman kaynetme tüp bebek yapArkadaşlar merhaba. 33 yaşıma giriyorum bebek düşünüyorum. 4 kere denedik bir kere çift çizgi gördüm sonra kayboldu belki test bozuktu belki kimyasaldı. Amh 0.64 çıkıyor ama sağda 5 solda 4 toplam 9 yumurtal var. Tüm değerlerim çok iyi eşimin sperm değerleri çok iyi hsg çektirdim tüm tüplerim açık. Yaşımı çok dert ediyorum geç mi kaldım olmaz mı amh düşük diye moralim sıfır doktorum hamile kalacak yumurtaya sahipsin dedi ama bilemedim.
Ben 35'imde tek yumurta ile hamile kaldım. 9 yumurtaya takılmayın regl olunca tekrar yeni yumurta gelişiyor önemli olan sağlıkla yumurta büyütmek. Bunun için de tedaviler var. Femara ve çatlatma iğnesi sorun doktorunuza bakalım içinize sinerse denersiniz.Arkadaşlar merhaba. 33 yaşıma giriyorum bebek düşünüyorum. 4 kere denedik bir kere çift çizgi gördüm sonra kayboldu belki test bozuktu belki kimyasaldı. Amh 0.64 çıkıyor ama sağda 5 solda 4 toplam 9 yumurtal var. Tüm değerlerim çok iyi eşimin sperm değerleri çok iyi hsg çektirdim tüm tüplerim açık. Yaşımı çok dert ediyorum geç mi kaldım olmaz mı amh düşük diye moralim sıfır doktorum hamile kalacak yumurtaya sahipsin dedi ama bilemedim.
Ben de 32 yasındayım. Bende de bu his var ama annemin 43 yaşında doğum yapması bana umut oluyorAmh düşük yumurta sayım 9-10 arası. Biraz kendime kızıyorum hiç çocuk istemezken birden analık yüklendi yaşım 33. Geç kalmışlık hissini atamıyorum. Eşimin sperm sonuçları için doktor boğa gibisiniz dedi, e bende de sorun yok amh düşük ama yumurtam var neden olmuyor diye kafama takıyorum çok
şuan için düşünmüyorum tüp bebek deneyeceğizAmh sayına gore yumurtalarin iyi canım zaman kaynetme tüp bebek yap
Ben de 32 yasındayım ve 9 yumurta görüldü. Diğer değerlerim ve eşim de yine aynı sizin gibi çok iyi. Kasım ayında femara ile gebelik oldu ama malesef düşükle sonuçlandı. Doktorum yine femara ile deneyelim dedi, beslenme vitaminlere çok dikkat ediyorum uzun süredir ama ovulasyon testinde t çizgisini C den koyu göremedim yine, yumurta kalitesini bir türlü iyi hale getiremiyorum sanırımArkadaşlar merhaba. 33 yaşıma giriyorum bebek düşünüyorum. 4 kere denedik bir kere çift çizgi gördüm sonra kayboldu belki test bozuktu belki kimyasaldı. Amh 0.64 çıkıyor ama sağda 5 solda 4 toplam 9 yumurtal var. Tüm değerlerim çok iyi eşimin sperm değerleri çok iyi hsg çektirdim tüm tüplerim açık. Yaşımı çok dert ediyorum geç mi kaldım olmaz mı amh düşük diye moralim sıfır doktorum hamile kalacak yumurtaya sahipsin dedi ama bilemedim.
T benimde c kadar koyu olmadığı oluyor bu yumurtlama kalitesi düşük mü demekBen de 32 yasındayım ve 9 yumurta görüldü. Diğer değerlerim ve eşim de yine aynı sizin gibi çok iyi. Kasım ayında femara ile gebelik oldu ama malesef düşükle sonuçlandı. Doktorum yine femara ile deneyelim dedi, beslenme vitaminlere çok dikkat ediyorum uzun süredir ama ovulasyon testinde t çizgisini C den koyu göremedim yine, yumurta kalitesini bir türlü iyi hale getiremiyorum sanırımo geç kalmışlık hissine girince de tüm dünya kararıyor gerçekten bazen çok yoruluyorum
Ben de 32 yasındayım ve 9 yumurta görüldü. Diğer değerlerim ve eşim de yine aynı sizin gibi çok iyi. Kasım ayında femara ile gebelik oldu ama malesef düşükle sonuçlandı. Doktorum yine femara ile deneyelim dedi, beslenme vitaminlere çok dikkat ediyorum uzun süredir ama ovulasyon testinde t çizgisini C den koyu göremedim yine, yumurta kalitesini bir türlü iyi hale getiremiyorum sanırımo geç kalmışlık hissine girince de tüm dünya kararıyor gerçekten bazen çok yoruluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?