90/1 90/2 90/3 ve 90/4lü Kader arkadaşlarım, bu da bizim topiğimiz olsun

tek tesellim kısa dönem olması canım gerçekten tam şafakları saymaya alışıcam gelicek inş. ama kardeşim inki daha çoookkk ama sana bakıorumda şmdi aramzda tam 1 yıl var ve seninki artık btmiş sayılıo inş kardeşimnkide böle senınkisi gibi biticeekkkk nerden nereye gttii nişanln canım ?

nişanlın gelince en azından yanında olacak ve kardeşininki nişanlın yanındayken çok daha hızlı geçicek eminim canım..
ilk 3 ay çok zorlanmıştım sonra baktım geçiyorr her şafak bitmeye mahkumdur canım unutma bunu,mutlaka bitecek kardeşninkide nişanlınınkide..
acemisi sivastı nişanlımın ustada ığdırda çok şükür yerinden memnun..
acemide çok çekti aşkım yeri iyi değildi ama ustada daha rahat çok şükür..
seninkininde yeri iyi olur inşallah canım..
nerdeler şimdi

düğün hayallerikurmaya başladıkk kızım artıkkk

ohh maşallah kız siz baya hızlısınız
aşkım bir gelsin bizde düğünümüzü konuşucaz
bu yaza evli olucaz inşallah

kızzz az mı bekledim 5 yıl oluooo hak etmedim mi artıkınn telli duvaklı gelin olmayııı hejarımmm

evet kzlarr bizde 5 yıldır beklıoruzzz dayanacak gücüm kalmadı artıkk kardeşim konya merkez acemi ustada inş.güsel biyer olur aşkımın nereye gideceği 10 unda belli olacakmş 11 inde yola çıkıcakkkk gitmesiniii istemıoruuuuuuuuuuummmm tekkk kalıcaammm hepteeennnnn ama aşkım geldkten snraa düğün telaşına grcezz kardeşm izin alıp gelicek düğünee sonrada aşkım hep yanımdayken kardeşimn askerliğide çabuk geçicek ama bu kış bana ve anneme hiiiççç geçmicekk bunu çokk ii bilioruuummmm:2:

hadi hyrlısı canım tarıhınız bellimi bizim yerimiz falan tutuldu

ohh maşallah canım,bizimde aşkım gelsin yle yer tutulacak inşallah haziran yada temmuz istiyoruz bakalım

bende kısmet olursa nişanlanıcam bu yaz ne var

ohhh süperr duygumm nişanlı olmak harika bir duygu

evet canım nişanlın gelince kardeşininki daha çabuk geçicek
hemde düğn telaşına gireceksiniz
galiba aynı zamanda düğün telaşına giricez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…