- Konu Sahibi angelgozde
-
- #1.981
nine daha iyi olmamı
canımsanada hayırlı teskereler diliyorum yukarıda okudum hem nişanlını hem kardeşini gnderiyormuşsun
Allah yardım etsin çok zor ama bir o kadar gurur verici,ben nişanlımı yollarken çok zorlanmıştım
1 yıl olacak neredeyse alıştın mı dersen alışmadım onsuzluğa hiçbir zamanda alışamam zaten
sadece kabullendim,ağlayıp zırlamayla gelmeyeceğini anladım
bizim onlara bol destek ve dua etmemiz gerekiyor canım..
tesellin kısa dnem olması olsun canım..
bizde o sayılardan geçtik gzdem,siz elele gezerkene biz şafak sayıyorduk
ama azalttın sende baya canım
düğün hayallerikurmaya başladıkk kızım artıkkk
bendee bu yazz evlenicemmm cnm kısmet olursaaaaaabizim 2 temmuzda düğünümz var ve ben düğünü hep unuttum artıkk öncee gelsın sag salim aşkımda hemen hazrlklarımızı yapalım 40 günümüz kalmş olacak geldkten snraa yandıkkkk
tek tesellim kısa dönem olması canım gerçekten tam şafakları saymaya alışıcam gelicek inş. ama kardeşim inki daha çoookkkama sana bakıorumda şmdi aramzda tam 1 yıl var ve seninki artık btmiş sayılıo inş kardeşimnkide böle senınkisi gibi biticeekkkk nerden nereye gttii nişanln canım ?
düğün hayallerikurmaya başladıkk kızım artıkkk
nişanlın gelince en azından yanında olacak ve kardeşininki nişanlın yanındayken çok daha hızlı geçicek eminim canım..
ilk 3 ay çok zorlanmıştım sonra baktım geçiyorr her şafak bitmeye mahkumdur canım unutma bunu,mutlaka bitecek kardeşninkide nişanlınınkide..
acemisi sivastı nişanlımın ustada ığdırda çok şükür yerinden memnun..
acemide çok çekti aşkım yeri iyi değildi ama ustada daha rahat çok şükür..
seninkininde yeri iyi olur inşallah canım..
nerdeler şimdi
ohh maşallah kız siz baya hızlısınız
aşkım bir gelsin bizde düğünümüzü konuşucaz
bu yaza evli olucaz inşallah
kızzz az mı bekledim 5 yıl oluooo hak etmedim mi artıkınn telli duvaklı gelin olmayııı hejarımmm
bendee bu yazz evlenicemmm cnm kısmet olursaaaaaa
hadi hyrlısı canım tarıhınız bellimi bizim yerimiz falan tutuldu
oleyyyy o zaman duygucummmbende kısmet olursa nişanlanıcam bu yaz ne var
hadi hyrlısı canım tarıhınız bellimi bizim yerimiz falan tutuldu
bende kısmet olursa nişanlanıcam bu yaz ne var
evet kzlarr bizde 5 yıldır beklıoruzzz dayanacak gücüm kalmadı artıkkkardeşim konya merkez acemi ustada inş.güsel biyer olur aşkımın nereye gideceği 10 unda belli olacakmş 11 inde yola çıkıcakkkk gitmesiniii istemıoruuuuuuuuuuummmm tekkk kalıcaammm hepteeennnnn ama aşkım geldkten snraa düğün telaşına grcezz kardeşm izin alıp gelicek düğünee sonrada aşkım hep yanımdayken kardeşimn askerliğide çabuk geçicek ama bu kış bana ve anneme hiiiççç geçmicekk bunu çokk ii bilioruuummmm :2:
200. sayfamız hayırlı olsunnnnn kızlarrrr
çokkkk pissss evlenesimmm varrr hejarımmm
görücez demi kızzz :84::84:darısı 2000 e bizde bu çene olduktan sonra daha fazla bilem olurr
zatenn bnm çene düştü mü eyvahhh eyvahhhhhh
o günleride grücez inşallah gzdemm
askerini alan ewlenio :82: bende evlenicem gelince sevgili nişanlıcığımlaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?