90/1 90/2 90/3 ve 90/4lü Kader arkadaşlarım, bu da bizim topiğimiz olsun

Bizde askerimizi yolladık dün akşam Oynadık oynadık ağladık biz böyleyken sizleri düşünemiyom bile allah kavuştursun hepsi allaha emanet

Yok canım uzun dönem yapcakheryer askeer doluydu çok duyguandım ya Allahım hepsini korusun

Bakarsan ne kadar uzun geeliyor ya daha bugün 4 te teslim olcak bizim drumlar farklı dayım hasta böyle çokkoydu bana oyüzden

Bizde askerimizi yolladık dün akşam Oynadık oynadık ağladık biz böyleyken sizleri düşünemiyom bile allah kavuştursun hepsi allaha emanet
allah kavuştursun canım
oleyyyy o zaman duygucummm
evet oleeeeyyyyyyyyyyyy
ohhh süperr duygumm nişanlı olmak harika bir duygu
ay bi gelsin de uzatmadan söz nişan nikah bir günde de olur razıyım yeter ki benim olsun
çokkkk pissss evlenesimmm varrr hejarımmm
benimdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kızlar kaç yasındayız b arada :92: ben 21:76:
23 yaşımın baharındayım

Yok canım uzun dönem yapcakheryer askeer doluydu çok duyguandım ya Allahım hepsini korusun

Allah yardımcın olsun canım bende geçen yıl bu zamanlarda askerimi gndermiştim çok duygulu birşey öyle çok ağlamıştım ki
şimdiden hayırlı teskereler canım..

Bakarsan ne kadar uzun geeliyor ya daha bugün 4 te teslim olcak bizim drumlar farklı dayım hasta böyle çokkoydu bana oyüzden

bi gelsinlerde kazasız belasız herşey olur duygum:81:
bende 23 yaşındayımm

hadi bakalım askerini alan evlencek bu yaz desenize süperrr yaaa geldkleri günü bi görsemmm yemin ediorum çok zormuşşş yaaaaa bitanesi dün akşam gttii 9 gün snra 2.si gidioo ben idmanlı olucam artıkkk bu maçtaaa

evet cnmmm ama bitecekk askerlik denilen şeyyy bi daha şafak kelimesiniiii lugatıma uğratmıcammm vallahiiii

çok zor ama geçicek canım
birde başlamadan ncesi stresli başladıktan sonra bir şekilde geçiyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…