- Konu Sahibi angelgozde
-
- #2.001
Bizde askerimizi yolladık dün akşamOynadık oynadık ağladık biz böyleyken sizleri düşünemiyom bile allah kavuştursun hepsi allaha emanet
eveeet cnm evlencez kısmetsee dün dio ki gelim hemen seni almaya gelcemmmaskerini alan ewlenio :82: bende evlenicem gelince sevgili nişanlıcığımlaa
ahhhhh kıyamam ben sana yaaa gececek cnm emrak etmeeeBizde askerimizi yolladık dün akşamOynadık oynadık ağladık biz böyleyken sizleri düşünemiyom bile allah kavuştursun hepsi allaha emanet
ilk nce Allah kavuştursun canım
kısa dnem mi
allah kavuştursun canımBizde askerimizi yolladık dün akşamOynadık oynadık ağladık biz böyleyken sizleri düşünemiyom bile allah kavuştursun hepsi allaha emanet
evet oleeeeyyyyyyyyyyyyoleyyyy o zaman duygucummm
ay bi gelsin de uzatmadan söz nişan nikah bir günde de olur razıyım yeter ki benim olsunohhh süperr duygumm nişanlı olmak harika bir duygu
benimdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeçokkkk pissss evlenesimmm varrr hejarımmm
23 yaşımın baharındayımkızlar kaç yasındayız b arada :92: ben 21:76:
Yok canım uzun dönem yapcakheryer askeer doluydu çok duyguandım yaAllahım hepsini korusun
Yok canım uzun dönem yapcakheryer askeer doluydu çok duyguandım yaAllahım hepsini korusun
ben her yere yetiommm duyguşummm merak etme sennn :82::82:kızım şafak topiğine gelsenize niye dağıldınız yarısı orda yarısı burda olmuyor ki aa aaa
Bakarsan ne kadar uzun geeliyor ya daha bugün 4 te teslim olcak bizim drumlar farklı dayım hasta böyle çokkoydu bana oyüzden
allah kavuştursun canım
evet oleeeeyyyyyyyyyyyy
ay bi gelsin de uzatmadan söz nişan nikah bir günde de olur razıyım yeter ki benim olsun
benimdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
23 yaşımın baharındayım
ohh maşallah canım,bizimde aşkım gelsin yle yer tutulacak inşallah haziran yada temmuz istiyoruz bakalım
ohhh süperr duygumm nişanlı olmak harika bir duygu
evet canım nişanlın gelince kardeşininki daha çabuk geçicek
hemde düğn telaşına gireceksiniz
galiba aynı zamanda düğün telaşına giricez
evet cnmmm ama bitecekk askerlik denilen şeyyy bi daha şafak kelimesiniiii lugatıma uğratmıcammm vallahiiiihadi bakalım askerini alan evlencek bu yaz desenize süperrr yaaa geldkleri günü bi görsemmm yemin ediorum çok zormuşşş yaaaaa bitanesi dün akşam gttii 9 gün snra 2.si gidioo ben idmanlı olucam artıkkk bu maçtaaa
hadi bakalım askerini alan evlencek bu yaz desenize süperrr yaaa geldkleri günü bi görsemmm yemin ediorum çok zormuşşş yaaaaa bitanesi dün akşam gttii 9 gün snra 2.si gidioo ben idmanlı olucam artıkkk bu maçtaaa
bence o kadar emin olmaevet cnmmm ama bitecekk askerlik denilen şeyyy bi daha şafak kelimesiniiii lugatıma uğratmıcammm vallahiiii
hejarım sizi depükledikten soraaa kral devre bizizz artıkk
bence o kadar emin olma
Söz, Nişan, Nikah, Düğün, Balayı, Gerdek, Çocuk, Doğum, Emeklilik, Ölüm :)
Ömür biter Şafak bitmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?