- Konu Sahibi angelgozde
-
- #2.021
snde bnm depüşşşş günüme gelcen mi bakayımmmdepükleyinn biziiiiiiiiiii
e ne ya?gerdekkk miiiii
snde bnm depüşşşş günüme gelcen mi bakayımmm
gerdek için şafak sayacağım hiç aklıma gelmemiştiiii ama doru sölüosunnn duygummmm gerdek gerdek gerdekkke ne ya?
Onun için beklemiyo muusun bir yerde
eğer bi gelme zaten varrr yaa öldürürüm kızım seniii bu açık bi tehtittiirrula önce ben bir gideyimm
gelecem tabikide zevikle depüklicim seni
bende istiyorum en okkalısındanula önce ben bir gideyimm
gelecem tabikide zevkle depüklicim seni
ehehehe düğüne yakın görürüz seni de +18 topiklerinde dolaşmıyor musun bakalımgerdek için şafak sayacağım hiç aklıma gelmemiştiiii ama doru sölüosunnn duygummmm gerdek gerdek gerdekkk
canım bizde ordaydık dün akşam nasıldı ama atmosfer süper yaa heryer asker kardeşlerimizle doluyduuu ve beim kardeşmdee gttiiiii yavrum benım yaaa
gerdek için şafak sayacağım hiç aklıma gelmemiştiiii ama doru sölüosunnn duygummmm gerdek gerdek gerdekkk
sağ salim kazasın belasız dönsün bütün askerlerimiz sevdiklerine inşallahHepsi hayırlısı ile inş.teskerlerini alırlar aminn
hhehehe gelmezseniz gebertirimduygu ve gzde sizi en okkalısından depüklücemmm
hiç merak etmeyin
canım istanbuldamısın nereye gitt kardeşin bnm de kuzenim bitanem gitti dedm ya dayımda hsta onu göndermekk çok zor olduOrtam süperdi çocuklah eryere girdm birde o bişey var nese onu yakmasalardı
Normal tatlım ilk günün bugün, sıkma kendini istediğin kadar ağla.yaa hep ağlayasım war bugün..içim buruk bööyle..birsey yapasım yook.hep onu düşünüyorum.sizin nasıl gecti ilk günler
Normal tatlım ilk günün bugün, sıkma kendini istediğin kadar ağla.
İçine atma bir yerde çok fena patlıyor. Ama unutma o senden destek ve güç alıck. Oyüzden moralini bozmamaya çalış.
Bok gibi geçiyo ilk zamanlar ama yavaş yavaş kabulleniyorsun.
Bir kaç gün sonra yemin töreni konuşmaları çıkacak. Yemin töreni filan derken nasıl geçti anlamayacaksın.
Sonra zaten dağıtım iznine gelicek, öyle böyle 300 leri rahat atlatıcaksın.
200 lerin ortasında kullanmak istersen izne gelicek 200 lerde rahat geçicek yani ben bişey anlamadım. Ne zaman 100 lere düştüm psikolojim alt üst oldu.
Dağıldım toparlanmaya çalışıyorum. Azaldıkça daha zr geliyor inan banaa
Tokata canım yanımızda konya arabası vardı sanki ama tokat seyahatin ordaydik biz sendeki de başka heycanmış cnm allah kkavuştursun sevdiğin nerde asker yada askermi
azıcık işim vardı çktımmm herkesler uçmuşşşş hejar duyguuuuu seaaa nerdesinzz bee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?