90/1 90/2 90/3 ve 90/4lü Kader arkadaşlarım, bu da bizim topiğimiz olsun

ula önce ben bir gideyimm
gelecem tabikide zevkle depüklicim seni
bende istiyorum en okkalısından
gerdek için şafak sayacağım hiç aklıma gelmemiştiiii ama doru sölüosunnn duygummmm gerdek gerdek gerdekkk
ehehehe düğüne yakın görürüz seni de +18 topiklerinde dolaşmıyor musun bakalım
doğamız bu kızım

canım bizde ordaydık dün akşam nasıldı ama atmosfer süper yaa heryer asker kardeşlerimizle doluyduuu ve beim kardeşmdee gttiiiii yavrum benım yaaa

canım istanbuldamısın nereye gitt kardeşin bnm de kuzenim bitanem gitti dedm ya dayımda hsta onu göndermekk çok zor oldu Ortam süperdi çocuklah eryere girdm birde o bişey var nese onu yakmasalardı

duygu ve gzde sizi en okkalısından depüklücemmm
hiç merak etmeyin

yaa hep ağlayasım war bugün..içim buruk bööyle..birsey yapasım yook.hep onu düşünüyorum.sizin nasıl gecti ilk günler

canım istanbuldamısın nereye gitt kardeşin bnm de kuzenim bitanem gitti dedm ya dayımda hsta onu göndermekk çok zor oldu Ortam süperdi çocuklah eryere girdm birde o bişey var nese onu yakmasalardı

evet cnm ist.esenler otogardan konyaya yolladıkk biz siz ?
buarada kızlar ben hem asker şafagı sayıorum hem gerdekk benım duygular çoştu resmen yemin ederimm gerdeğede bugun tam 7 ay kaldııı

Tokata canım yanımızda konya arabası vardı sanki ama tokat seyahatin ordaydik biz sendeki de başka heycanmış cnm allah kkavuştursun sevdiğin nerde asker yada askermi

yaa hep ağlayasım war bugün..içim buruk bööyle..birsey yapasım yook.hep onu düşünüyorum.sizin nasıl gecti ilk günler
Normal tatlım ilk günün bugün, sıkma kendini istediğin kadar ağla.
İçine atma bir yerde çok fena patlıyor. Ama unutma o senden destek ve güç alıck. Oyüzden moralini bozmamaya çalış.
Bok gibi geçiyo ilk zamanlar ama yavaş yavaş kabulleniyorsun.

Bir kaç gün sonra yemin töreni konuşmaları çıkacak. Yemin töreni filan derken nasıl geçti anlamayacaksın.
Sonra zaten dağıtım iznine gelicek, öyle böyle 300 leri rahat atlatıcaksın.
200 lerin ortasında kullanmak istersen izne gelicek 200 lerde rahat geçicek yani ben bişey anlamadım. Ne zaman 100 lere düştüm psikolojim alt üst oldu.
Dağıldım toparlanmaya çalışıyorum. Azaldıkça daha zr geliyor inan banaa

:84::84: gerdeği katmıyorum bile zaten.yalın hali 459 su yemin töreni gelsee onu bekliyorum şimdi..ahhh aşkıcımmmm

bi yandanda gurur verici..psikolojim alt üst..salakladım bbugün iyice öyle yada böyle biticek ve burada evlenipte bebeklerimizin doğumtopiklerinde buluşucaz geçmişe bakıp ahhh neler olmuş dicez eminim..bu da güzel..kıymetimiizi iyice anlasınlar

Son düzenleme:
Tokata canım yanımızda konya arabası vardı sanki ama tokat seyahatin ordaydik biz sendeki de başka heycanmış cnm allah kkavuştursun sevdiğin nerde asker yada askermi

bizimki metro turizmle gtti canım yanımzda ne vardı inan hatrlamıorum bilee okadar sersem gibiydımkii kardeşime dgru yalandan gülüodumm ama otobus hareket ettii ve gttiiği anda bizde film koptuuuuu çokk zorr çookkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…