- Konu Sahibi angelgozde
-
- #2.041
bendee burdayım kiii kız duyguuu gerdeği mi düşünüon yoksaaaammm halaaaaaben burdayım
tmm cnmmmbende burdaym yafruuuu kmse kalmaynca işe daldımm faturalar yıgıldı önumdee
bendee burdayım kiii kız duyguuu gerdeği mi düşünüon yoksaaaammm halaaaaa
aklından çıkıyo mu diye sorsana
ay aynen yaa şu gerdek benımde aklmda hiç çkmıo korkuorumda sankim birasss :18: aman benım duygularım iyice alt üst olmuş durumdaa askerlk evlilk gerdek ev esya mobilya gelinlk offf offffff
takıntı yapma akışına bırak diyo büyükler ben bilmem onlar diyo
akışına bırakcam bırakmasınadaa yemio işteee gerçi su yolunu bulur derlerrnyse bu topicte bunları konuşmayalımmm en iisii
su muuuuu
emin misin su olduğunaaaaaaaaaa hahahahaa
kendimizi kandırmayalım suyla yakından ilişiği olabilir ama öle değil
+18 oluyor biraz bu topik
üzülme cnm yhaaa geçecek bugünler de geri de kalacakkk senn de askerin geri dönecekk mutlu olcaksınızzz geldikten soraaa ki günleri düşünnn cnmmSlm kızzlaar gıremıorum iki gundur anca fırsat buldum sevgılım bugun 11:30da bınıo offff cok kotu hissediyoruum kendimiii :2: :2: :2: :2:
cnmm yaaa bak aşkın senden destek alacak o senden güç alacak sen sakın onunla konuşurken flnnn ağlamaaaa hep fıkır fıkır oll tmm mııÇoook özlüceeeem yaaa safak sayınca gecmıo ben saymıcam zaten gecen gunlerı sayarım daha kolay gecer offf oofff cok zormuuşş yaaa
cnmm yaaa bak aşkın senden destek alacak o senden güç alacak sen sakın onunla konuşurken flnnn ağlamaaaa hep fıkır fıkır oll tmm mıı
cnm şimdi sudan çıkmışş balık gibiii o bi alışsınn yerleşsin ama zaman ver onaaaa biraz hemen mutlu olamazzz bakk bnm ki şimdi alıştıı kurdu oldu oralarınnnBen hep ole konusuyorum onunla ama onun sesı kotu gelıo cok uzuluyorum kendı kendımı yıyorum bende offf keske yanında olabılseeeem :85:
Kıyamam ben onaaa yaaa bi kere bari öpseydiim gitmedeeenn ufff uufffff
Biz farklı sehırlerdeyız cunkuu15 gün önce öpmüştüm en soon offf yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?