90/1 90/2 90/3 ve 90/4lü Kader arkadaşlarım, bu da bizim topiğimiz olsun

akışına bırakcam bırakmasınadaa yemio işteee gerçi su yolunu bulur derlerr nyse bu topicte bunları konuşmayalımmm en iisii

su muuuuu
emin misin su olduğunaaaaaaaaaa hahahahaa
kendimizi kandırmayalım suyla yakından ilişiği olabilir ama öle değil
+18 oluyor biraz bu topik

su muuuuu
emin misin su olduğunaaaaaaaaaa hahahahaa
kendimizi kandırmayalım suyla yakından ilişiği olabilir ama öle değil
+18 oluyor biraz bu topik

hortum :)))) amann yaaa kzlar topic i bok etmeyek asker konusuna geçelm kardeşm kışlasına dgru gdıo şuan belkide varmştr teslim olacakkkk

Slm kızzlaar gıremıorum iki gundur anca fırsat buldum sevgılım bugun 11:30da bınıo offff cok kotu hissediyoruum kendimiii :2: :2: :2: :2:

Slm kızzlaar gıremıorum iki gundur anca fırsat buldum sevgılım bugun 11:30da bınıo offff cok kotu hissediyoruum kendimiii :2: :2: :2: :2:
üzülme cnm yhaaa geçecek bugünler de geri de kalacakkk senn de askerin geri dönecekk mutlu olcaksınızzz geldikten soraaa ki günleri düşünnn cnmm

hem bak ilk başlar daaa kaç gün kaldı dieee sayma şafağı kaç gün geçti die düşün öle daha ii oluoo insan kendini daha bi iyi hissediyor cnmmm

şimdiii sana şafak sayar da kurarız bilgisayarınaaaa ohhh şafaklarını senn için sayaç sayar cnmm üzülmek yok tmm mııı :13:

Çoook özlüceeeem yaaa safak sayınca gecmıo ben saymıcam zaten gecen gunlerı sayarım daha kolay gecer offf oofff cok zormuuşş yaaa

Çoook özlüceeeem yaaa safak sayınca gecmıo ben saymıcam zaten gecen gunlerı sayarım daha kolay gecer offf oofff cok zormuuşş yaaa
cnmm yaaa bak aşkın senden destek alacak o senden güç alacak sen sakın onunla konuşurken flnnn ağlamaaaa hep fıkır fıkır oll tmm mıı

cnmm yaaa bak aşkın senden destek alacak o senden güç alacak sen sakın onunla konuşurken flnnn ağlamaaaa hep fıkır fıkır oll tmm mıı

Ben hep ole konusuyorum onunla ama onun sesı kotu gelıo cok uzuluyorum kendı kendımı yıyorum bende offf keske yanında olabılseeeem :85:

Ben hep ole konusuyorum onunla ama onun sesı kotu gelıo cok uzuluyorum kendı kendımı yıyorum bende offf keske yanında olabılseeeem :85:
cnm şimdi sudan çıkmışş balık gibiii o bi alışsınn yerleşsin ama zaman ver onaaaa biraz hemen mutlu olamazzz bakk bnm ki şimdi alıştıı kurdu oldu oralarınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…