- Konu Sahibi angelgozde
-
- #2.101
nasıl eğitimleri olucak anlat bakalım üst devreeem :)))
bitio evt gözdecim allahın izniyle:)
evet angel cım bıras daha iiyiz kardeşmde dun akşam teslm olduktan snra aramş evi annemle konuşmuş sesi çok ii geliomş yemek yedik aşı olduk burası ii bi yer demiş anneme baya rahat konuşmş inş.hep böle devam eder inş benım aşkımada gusel bi yer nasip eder allahım haftaya gdıo((( cuma gunu nereye gideceği belli olacak c.tesi de gidecek zateennn : ((((
selambende aranıza yeni katıldım şafak 455
hoşgeldin canım Allah kavuştursun sevdiğine
canım sülüste bzm 29u yazıodu ustte, bizim safak ozaman baslamıs sayılmaya abim demişti 29unda baslıo sayılmaya diye. abimde 1kasımda geldi askerdenbenim çarsamba akşamı gitti persembe teslim oldu.2 günlük asker ama silüsünü bilmiyorum :)
Allahım sağ salim kavustursun inşallah canımkardeşimde şafağı 457 oldu 3 günü gitti bile :)
ya benimki giderken 3günlük askerdi 5gün oldu bile :) 25gün soooraa askımın yanındayım.3gün gec gitmesiyle avunuyorum.butun gun evdeyimki napayım baska en son giydigi kıyafetleri yanımda koklayıp koklayıp duruyorum odamda. aldıgı muhabbet kusları arkadas bana evin içindekızlar safak saymayın yoksa bıtmez gunler ben saymıyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?