• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

90 - 100 kilo üzeri olanlar beraber zayıflayalım mı

evet balım bende duydum bulgur pilavı lifli olduğu için kilo aldırmıyormuş 1 kilo verdiğin için sevin bence hemencecik kilo verirsen sağlıklı olmaz bak tansiyonunda düşükmüş o yüzden dikkat et ben eve spor aletleri aldım mekik aleti minder aldım halının üstünde olmuyor çünkü birde eliptik bisiklet almıştım 5km yürüyüş yapıyorum mekik de 3x15 yapıyorum cnm

evet canım haklısın hizlı kilo verince geri alımıda daha kolay oluyo o yüzden yavaş yavaş ama kararlı devam etmek önemli

bende eve koşu bandı alacam yürüyüş yapmak için spor şart bide su içebilsem günde iki üç bardağı geçmiyor içtiğim su çay kahve maden suyu içiyorum ama bunlar suyun yerini tutmuyoki:19::19::19::19::19::19::19::19::19::19:

isveç diyetine prensesim hiç duymamıştım

tatlım bi kilo önemli değil sıkma canını :34::34::34::34::34::34::34::34::34::34:
netten bak istersen
resmen ölüm diyeti çok açım çok
kendimi oruçlu gibi hissediyorum
1 kilo yeni verilince almak önemli benim için zaten zor veriyorum
ama bugün yarısı gitmişti
merhaba kızlar

bugünkü menüm şöyle

sabah :

iki galeta, bir bardak şekersiz çay, dört tane zeytin

öğle :

iki yumurta, bir tane zeytin, bir kase yoğurt, bir kase çorba
buraya kadar güzel akşam abartmazsan

hoş geldin

netten bak istersen
resmen ölüm diyeti çok açım çok
kendimi oruçlu gibi hissediyorum
1 kilo yeni verilince almak önemli benim için zaten zor veriyorum
ama bugün yarısı gitmişti

buraya kadar güzel akşam abartmazsan

hoş geldin

ben öyle şok diyetlere karşıyım şekerim hem sağlık açısındanda zararlı

akşam abartmadım menümü yazacam şimdi :34::34::34::34:

menüm
sabah:1 fincan tek şekerli türk kahvesi
öğle:2 dlm sucuk,100 gr yoğurt
akşam:200 gr et,bol salata,1 portakal

günaydın günlüğüm

bu sabah bi bardak şekersiz süt,iki galeta yedi tane zeytin yedim çok küçük bi dilimde helva yedim kan şekerim düşmesin diye

evet canım haklısın hizlı kilo verince geri alımıda daha kolay oluyo o yüzden yavaş yavaş ama kararlı devam etmek önemli

bende eve koşu bandı alacam yürüyüş yapmak için spor şart bide su içebilsem günde iki üç bardağı geçmiyor içtiğim su çay kahve maden suyu içiyorum ama bunlar suyun yerini tutmuyoki:19::19::19::19::19::19::19::19::19::19:

aynı dert bende de var cnm ya :14: günde 1 bardak su ya içiyorum yada içmiyorum masamın kenarında boş sürahi bana bakıyor bende ona :1: doldursam içicem

aynı dert bende de var cnm ya :14: günde 1 bardak su ya içiyorum yada içmiyorum masamın kenarında boş sürahi bana bakıyor bende ona :1: doldursam içicem

bende hazır sulardan alıp iş yerime getiriyorum getirdiğim gibi akşam eve götürüyorum :9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:niye içmiyosam oysaki içebiliriz :44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:

bende hazır sulardan alıp iş yerime getiriyorum getirdiğim gibi akşam eve götürüyorum :9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:niye içmiyosam oysaki içebiliriz :44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:

günaydın canım benım su içmezsen zor olur zayıflaman suyu ilaç gibi duşunup zorlada olda bıtırecen en az 2 litre bak ozaman daha kolay olur:34:

günaydın canım benım su içmezsen zor olur zayıflaman suyu ilaç gibi duşunup zorlada olda bıtırecen en az 2 litre bak ozaman daha kolay olur:34:

haklısın canım bugünden itibaren günde en az iki litre su içmeye çalışacam

sen günde ne kadar su içiyosun

günaydın kızlarr:3::3::3::3:

günaydın cnm

birazdan içerim diye erteliyorum ertelemesem o an içsem sorun olmaz.. elimizin altındaki suya dönüp bakmayız zayıflatan çay nerde varsa koştura koştura almaya gideriz:10:

günaydın cnm

birazdan içerim diye erteliyorum ertelemesem o an içsem sorun olmaz.. elimizin altındaki suya dönüp bakmayız zayıflatan çay nerde varsa koştura koştura almaya gideriz:10:

aynen canım çok haklısın ama bundan sonra ne yapıyoruz su içiyoruz ertelemek yok o su içilecek arkadaş o kadar

ben 3 litleye tamamalamaya çalısıyorum benım kılom daha çok oldugu için ama ben buara diyete uyamıyorum bu hafta kılo almayımda:43:

maşallah ne güzel canım üç litre çok iyi ama neden diyete uyamıyosun olmazki hiç bişey sağlığından önde olmamalı

Back
X