- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
canım verebildinmi kilo :26::26::26::26::26:
yok bu sıralar kilo veremedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım verebildinmi kilo :26::26::26::26::26:
Merhaba arkadaşlar..
Bende 2 aya yakın oluyor diyete başlayalı..
110 kiloydum...
13 kilo vermiş bulunuyorum şu ana kadar :)
polikistk over olmuşum doktora gdince öğrendim
Bebeğim için herşey...![]()
ne güzel çok iyi kilo vermişsin neler yaptın anlatırmısın :26::26::26::26::26::26:
Sara cım çok iyi yapmışsın diyet topiği açarak birlikte yol alacağın arkadaşlarla daha keyifli ilerleyecek eminim bu zor süreç...
Hayırlı olsun ve kilo vermek isteyen tüm hanımlara Allah azim versin bir an evvel olmak istediğiniz kilolara gelin inşallah![]()
Canım akapuntura başladım ama baktımki sadece psikolojik bunu bende evde yapabbilirim..
Çorba ve meyve vermiyor kesinlikle ama ben o diyetde uygulamadım..
Çünkü ilk başladıgımda şekerim 38 lere kadar düştü.
Yaptğım şu,
Arada kaçamaklarımda olmadı değil :)
Çok erken uyanmıyorum sabaha,
kalkınca normal kahvaltımı yapıyorum tost yasak dedi ama ben onada uymuyorum peynırlı domatesli tost yapıyorum :)
Peynir zeytin domotes salatalık normal kahvaltı..
Geç kalktıgım için genellikle öğlen yemeği yemiyorm eğer acıktıysam süt içiyorum yada yoğurt yiyyorum..
Arada kahve felan içiyorum tabi.
Akşam sebze,tavuk yiyorum yada sadece salata..
Mantarı sınırsız verdiği için şöyle tarifler verebilirim..
Mantar,havuç,kırmızı biber yeşil biber salça soğan baharatlar böyle bi karışıp yapıyorum sınırsız..
Yada soğanla mantarı kavuruyorum..
Üzerine sarımsaklı yoğurt azcıkda yağda kırmızı biber..
Çok seviyorum bu ikiliiy :)
Bugun mesela balık yedim salata yedim..
8 den sonra bişey yemek yasak ama ben arada meyve atıştırıyorum..
Spor felanda yapmadım yani bildiğin evde oturarak verdim..
Eşim hafta sonuna kadar 2 kilo verirsen seni burgre götürücem dedi :)
1 kilo vermişim cumaya kadar 1 kilo daha vermem lazım :))
onun çin çabalıyorum şimdi
Sen kaç kilosun okuyamadım sayfaları ben,kaçkilo verdin ve neler yaptın?
Canım akapuntura başladım ama baktımki sadece psikolojik bunu bende evde yapabbilirim..
Çorba ve meyve vermiyor kesinlikle ama ben o diyetde uygulamadım..
Çünkü ilk başladıgımda şekerim 38 lere kadar düştü.
Yaptğım şu,
Arada kaçamaklarımda olmadı değil :)
Çok erken uyanmıyorum sabaha,
kalkınca normal kahvaltımı yapıyorum tost yasak dedi ama ben onada uymuyorum peynırlı domatesli tost yapıyorum :)
Peynir zeytin domotes salatalık normal kahvaltı..
Geç kalktıgım için genellikle öğlen yemeği yemiyorm eğer acıktıysam süt içiyorum yada yoğurt yiyyorum..
Arada kahve felan içiyorum tabi.
Akşam sebze,tavuk yiyorum yada sadece salata..
Mantarı sınırsız verdiği için şöyle tarifler verebilirim..
Mantar,havuç,kırmızı biber yeşil biber salça soğan baharatlar böyle bi karışıp yapıyorum sınırsız..
Yada soğanla mantarı kavuruyorum..
Üzerine sarımsaklı yoğurt azcıkda yağda kırmızı biber..
Çok seviyorum bu ikiliiy :)
Bugun mesela balık yedim salata yedim..
8 den sonra bişey yemek yasak ama ben arada meyve atıştırıyorum..
Spor felanda yapmadım yani bildiğin evde oturarak verdim..
Eşim hafta sonuna kadar 2 kilo verirsen seni burgre götürücem dedi :)
1 kilo vermişim cumaya kadar 1 kilo daha vermem lazım :))
onun çin çabalıyorum şimdi
Sen kaç kilosun okuyamadım sayfaları ben,kaçkilo verdin ve neler yaptın?
Bende 115 kiloya diyetisyene başladım 4 gün önce bugün itibariyle 113 kiloyum. Umarım listeme istediğimkiloya Erişene kadar Sadık kalırım motivasyonumarada düştüğünde hemen bugün listeme uyacak diye yemin ediveriyorum çok işe yarıyo tavsiye Ederim :)
Canımm negüzel mönülerin benim listemde havuç yok mantar yok yağ yasak ara öğünlerim var şekersiz yeşil çay eşliğinde iki ceviz yada kayısı falanama listeme uyuyorum daha 4 gün oldu başlayalı 2 buçuk kilo vermişim. Diyetisyenim şekeri tamamen kesti. Yani şekerde yasak off offf offff bakalım ideal kiloma erişebilecekmiyim. Ben 116 kiloydum şimdi 113 buçuklardayım. Sanada bol şans canım.
bende varım canım kabul edersen... bende diyetteyim ayın 22 sinde 4 ay olacak diyete başlayalı
Allah bağışlasın evlatlarını canım
hep beraber zayıflayalım inşallah
diyetisyene gitmen güzel olmuş bende gidecem
hııııım anladım canım aslında yemeklerden kısarakda kilo verilebilir
tatlım ben 107 kiloydum şimdi 104 kiloyum ilk iki haftada verdim bu kiloyu sonrasında diyete çokda uymadığımdan veremedim ama almadımda bu arada midem kötü diyet yapamıyorum ama yediklerime dikkat ediyorum sadece zaten iştahsızlaştımda
çok güzel kilo vermişsin canım demek listen işe yaramış neler yasak neler serbest yazarmısın canım
sende de liste işe yaramış demekki herkesin listesi kendi bünyesine göre farklılık gösterebiliyor birine serbest olan diğerine yasak olabiliyor çünkü bu sağlık sorunlarımız bünye durumumuzla alakalı bi şey
Canım benim listem kahvaltıdan önce ılıkbir bardak suyum var. On dakika sonra kahvaltı.
3 dilim kepek ekmeği bir haşlanmış yumurta. Beş tane yeşil yada siyah tuzsuz zeytin. Yarım yağlı peynir. Şekersiz çok açık bir bardak çay. Sınırsız yeşillik.
Ara öğün. İki ceviz içi. Yada on tane fındık,Bir bardak bitki çayı şekersiz.
Öğlen yemeğim.2dilim kepek ekmeği Bir kepçe çorba ama çorbalar tavuk et sulu ve kremalı olmayacak. Sekiz yemek kaşığı sebze yemeği, bir bardak yoğurt, boollyeşillik.
ara öğün. bir bardak yeşil çay, 3 tane kuru kayısı.
Akşam yemeği, 1dilim kepek ekmeği bir kepçe çorba, yedi yemek kaşığı sebze yemeği, bir bardak yoğurt, booolllyeşillik salata yani.
Akşam sekizde bir tane meyve
akşam dokuzda bir avuç kadar leblebi siyah yada beyaz, bitki çayı.
Ve yatarken onbuçukta bir su bardağı 200 ml. Süt.
İşte bu benim listem. Listemde hiç şeker yok. Benden istediği tahlil sonucunda buna karar verdi. Ama şekerim yok çok şükür. Trigliseridim biraz yüksek çıkınca şekeri yasakladı. Ama hiç aç kalmıyorum. Listemden çok memnunum. Burdan paylaşıcam canım gelişmeleri. Hadi hep beraber zayıflayalım kızlarrrr![]()