Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
seni zorlamıyosa çok güzel canım hem kiloda vermişsin inşallah istediğin kiloya gelirsin
menülerim güzel olmaya başladı dimi![]()
selamlar
sabah kahvaltım:
-4 bardak şekersiz çay
-1 uzun fekat ince dilim beyaz ekmek
-1 tane doğranmış salatalık
-5 tane siyah zeytin
-2 tane haşlanmış yumurta
-2 çatal kadar beyaz peynir
kahvaltımı 10 civarı yapmıştım şimdi çok akşama kalmasın diye öğle yemeği yiyeceğim...
öğle yemeğim ise:
-1 tabak kuru fasulye
-az yağlı ve tuzsuz salata
-sınırsız suuuuuuuuuuuu
-akşamları yürüyüş yapmayı yapamazsam da evde 45-50 dk akşam ya da gece farketmez spor yapmayı ihmal etmiyorum
-gün içinde çok su içip geceleri çok fazla içmiyorum(mak. 3 lt o da)
-evin içinde de olsa sert adımlarla ve bacaklarımı ve totoşumu sıkarak yürümeye çalışıyorum
-yarım gr. bile versem evin içinde koşturup seviniyodum çocuk gibi motivasyon sağlar deneyelim
hedef 60![]()
selamlar
sabah kahvaltım:
-4 bardak şekersiz çay
-1 uzun fekat ince dilim beyaz ekmek
-1 tane doğranmış salatalık
-5 tane siyah zeytin
-2 tane haşlanmış yumurta
-2 çatal kadar beyaz peynir
kahvaltımı 10 civarı yapmıştım şimdi çok akşama kalmasın diye öğle yemeği yiyeceğim...
öğle yemeğim ise:
-1 tabak kuru fasulye
-az yağlı ve tuzsuz salata
-sınırsız suuuuuuuuuuuu
-akşamları yürüyüş yapmayı yapamazsam da evde 45-50 dk akşam ya da gece farketmez spor yapmayı ihmal etmiyorum
-gün içinde çok su içip geceleri çok fazla içmiyorum(mak. 3 lt o da)
-evin içinde de olsa sert adımlarla ve bacaklarımı ve totoşumu sıkarak yürümeye çalışıyorum
-yarım gr. bile versem evin içinde koşturup seviniyodum çocuk gibi motivasyon sağlar deneyelim
hedef 60![]()
günaydın günlüğüm herkese hayırlı cumalar Rabbim bu mübarek günün hürmetine kalbimizden geçen tüm güzellikleri nasip etsin bizlere kucaklarımız doldurup kimsenin evladına özendirmesin bizide bu yüce duygudan mahrum etmesin
bu sabahki menüm
bi galeta,üç tane zeytin,birer domates ve salatalık bir tutam maydanoz
günaydın kızlar
herkeze hayırlı cumalar![]()
Amin canım ...
Maşallah canım kararlılığının devam etmesi çok güzel.
Ben iki gündür kafama göre ne bulduysam yedim,aşırıya kaçmadım ama bir şeylerden de sakınmadım.Kaç gündür gündemde aşure vardı bolca tükettim maalesef.
Dün canım çok sıkıldı, ruhuma bir kasvet geldi sanki sıkıntım geçsin diye yedim birazda:26::26::26:
günaydın kızlar
herkeze hayırlı cumalar![]()
canlarım bende diyet yapıyorum ve kavıtasyonuda ek olarak kullanıyorum verdiğim kilolardan dolayı vcdumda sarkmalar oldu.Kavıtasyonla bırlıkte sıkılaşmaya basladım sizede tavsiye ediyorum
kararlıyım tızım bu kilolar ya gidecek ya gidecek
neden canın sıkıldı canım önemli bişey değildir inşallah
günaydın canım sanada hayırlı cumalar
kavitasyon ne daha önce hiç duymadım :44::44::44::44::44::44::44::44::44::44: