%90 boşanacağız.Ne yapacağımı bilmiyorum.

Canim ya zor bi durum gercekten olayin baslangicini hic anlamadim sen yasadigin icin okuyunca anliyosun tabiki. Allah yardimcin olsun kocanin teklifi cok anlamsiz hic bi ise yaricak elle tutulur bi yani yok kabul etmeyi dusunmuyosundur umarim bu teklifi.
ya çoook teşekkür ederim.Evet cidden kabul ediyorum ben yaşayan olduğum için bana mantıklı geliyor metin.Sıkıntı sizde değil.
Bende anlamsız anlamsız bakıyorum hayata kaç gündür.İnsan istiyor ki mutlu olalım evliliğimzde aşık olalım birbirimize gezelim tozalım çocuğumuz olsun.İçinde kalıyor tüm bunlar.Gömüyorsun bir şekilde bu hayallerini hatta haberi bile olmuyor bu hayallerden.Tuhaf cidden tuhaf düşündüğüm tek şey evliyken yapamadık sevgiliyken mi yapacağız inanın.Hiç ılımlı değilim onun fikrine

Çocukluk
o kadar büyük olduğumuz söylenemez lakin yaşta insana birşey katmıyor bence tamam o kadar küçük olmasınlar ama ben bu sitede bunu gördüm kadın erkek ilişkilerinde.İnanır mısın o kadar umrumda değil ki evliliği ne olarak gördüğüm çünkü o konuya gelene kadar halletmem gereken çok iş var.
Çocukluk veya olgunluk sadece yaşla ilgili değil zaten. Boşanalım ama sevgili olalım diyen bir adamla ilişkisini devam ettiriyor olmak çocukluk.

hem karnım doysun hem pastam dursun dıyor esınız aslında
en totosuna tekme atılmatık tıplerden
ben olsam habersız bosardım onu pat dıye mahkemeden kagıt gelırdı hazırlıksız
yıkasın kendı donlarını sanıyor kızlar kuyruk olcak kapısında. bakalım kım ceker kahrını onun

bosverın ya onla gecırdıgınız zamanınıza yazık olmuyorsa olmuyor degerınızı bılen bırı olacaktır heba etmeyın kendınızı sız onemlısınız once kendınızı dusunun

Annemde bana bunu der.Kızım yine harakiri çekmişsin kendine diye.Ya bende bir sıkıntı olduğu net kesin.Hiç kolayı seçemedim bu hayatta ve evet size katılıyorum kafa USA kütük sivas.

Valla ömrüne yazik. Birak.bu degisigi. Adam aleni sekilde hicbir sorumluluk almayim ama sen benle kal seviselim falan havasinda. Cani sikilinca da basacak tekmeyi. Olmaz bundan

Çocukluk

Çocukluk veya olgunluk sadece yaşla ilgili değil zaten. Boşanalım ama sevgili olalım diyen bir adamla ilişkisini devam ettiriyor olmak çocukluk.
haklısınız.gerçekten diyeceğim birşey yok bu konuda.İnanın yapabileceğim birşeyde yok şuan boşanmaya karar versem herşey benim için 2 kat sıkıntılı geçecek.Onun verdiği bir süre var konuşulup anlaşılacak olmuyorsa ayrılınacak.ve her işide o yapacak.Ne param var ne zamanım.Kpss kursuna gidiyorum.

ya çoook teşekkür ederim.Evet cidden kabul ediyorum ben yaşayan olduğum için bana mantıklı geliyor metin.Sıkıntı sizde değil.
Bende anlamsız anlamsız bakıyorum hayata kaç gündür.İnsan istiyor ki mutlu olalım evliliğimzde aşık olalım birbirimize gezelim tozalım çocuğumuz olsun.İçinde kalıyor tüm bunlar.Gömüyorsun bir şekilde bu hayallerini hatta haberi bile olmuyor bu hayallerden.Tuhaf cidden tuhaf düşündüğüm tek şey evliyken yapamadık sevgiliyken mi yapacağız inanın.Hiç ılımlı değilim onun fikrine

Canim benim cok haklisin gercekten sen hayaller kurarken onun boyle davranmasi cok uzucu kirici. Ama hayat ondan ibaret degil mutlulugu kimseye baglama lutfen sevgiliyken ayni evde yasayinca nasil farkli olcakmis hersey??evlilik neden agir geliyomus??sanirim esiniz sıkıldıgında kapiyi vurup cikmanin ayrildik deyip bitirmenin rahatligini ariyo. Ustunden bu yuku atip rahayatlayip sizlede sıkıldıgında bitirebilcegi bi iliskisi olsun istiyo. Ve bu cok buyuk bi haksizlik sakin guvenme bu adama.

Valla ömrüne yazik. Birak.bu degisigi. Adam aleni sekilde hicbir sorumluluk almayim ama sen benle kal seviselim falan havasinda. Cani sikilinca da basacak tekmeyi. Olmaz bundan
doğru diyorsun olay yasaların şuyun buyun kalkması her istediğini rahatça yapıyor olmak ah erkekler ah umarım layığınızı bulursunuz

Canim benim cok haklisin gercekten sen hayaller kurarken onun boyle davranmasi cok uzucu kirici. Ama hayat ondan ibaret degil mutlulugu kimseye baglama lutfen sevgiliyken ayni evde yasayinca nasil farkli olcakmis hersey??evlilik neden agir geliyomus??sanirim esiniz sıkıldıgında kapiyi vurup cikmanin ayrildik deyip bitirmenin rahatligini ariyo. Ustunden bu yuku atip rahayatlayip sizlede sıkıldıgında bitirebilcegi bi iliskisi olsun istiyo. Ve bu cok buyuk bi haksizlik sakin guvenme bu adama.
bu tespitiniz insan olsa alnından öperdim.O kadar noktası noktasına bir tespit ki.Bende dediğiniz şeyleri onda hissettim ve bence o da böyle düşünüyor.Ah ah Türkiye de kadın olmak zor hem toplum hem ailen hem erkekler hem de erkeklerin böyle düşünceleri.Keşke bizde hayatını onlar kadar rahat yaşayabilsek.İşte gelip bunu düşünmezler.

hem karnım doysun hem pastam dursun dıyor esınız aslında
en totosuna tekme atılmatık tıplerden
ben olsam habersız bosardım onu pat dıye mahkemeden kagıt gelırdı hazırlıksız
yıkasın kendı donlarını sanıyor kızlar kuyruk olcak kapısında. bakalım kım ceker kahrını onun

bosverın ya onla gecırdıgınız zamanınıza yazık olmuyorsa olmuyor degerınızı bılen bırı olacaktır heba etmeyın kendınızı sız onemlısınız once kendınızı dusunun
ya çoook teşekkür ederim mesajınız beni çok iyi hissettirdi.bende çok isterdim öyle birşey yapabilmeyi boşanma kağının hazırlıksız gelmesini inanın beni gerçekten tutan sebepler var.Aile para zaman şu bu.Zaten 1-2 ay sonra ayrılıp ayrılmadığımıza karar vereceğiz ve ayrılırsak mahkeme işleriyle o ilgilenecek.o zamanı bekliyoruz ikimizde.

Uzun oldu biliyorum okuyanlara şimdiden teşekkür ederim. içimi dökmeye ihtiyacım vardı.Boşanmak aklıma geldikçe ağlıyorum biraz,üzülüyorum.Kimseye de anlatamıyorum.Aklıma burası geldi ve yazdım.
Alakasiz belki ama esin yay veya kova burcu mu? Gercekten merak ettim..

haklısınız.gerçekten diyeceğim birşey yok bu konuda.İnanın yapabileceğim birşeyde yok şuan boşanmaya karar versem herşey benim için 2 kat sıkıntılı geçecek.Onun verdiği bir süre var konuşulup anlaşılacak olmuyorsa ayrılınacak.ve her işide o yapacak.Ne param var ne zamanım.Kpss kursuna gidiyorum.
Umarım kendi ayaklarınızın üzerinde durmayı başarırsınız ve hayatınızı bu adam da dahil hiçbir adamın kararlarına mahkum etmezsiniz.

Umarım kendi ayaklarınızın üzerinde durmayı başarırsınız ve hayatınızı bu adam da dahil hiçbir adamın kararlarına mahkum etmezsiniz.
çok teşekkür ederim umarım atanırım ve gerçekten artık ''benim''bir hayatım olur.

balık burcu genellikle daha çok bu burcun erkekleri çok tehlikeli en azından benim hayatımda böyle.Yükseleninii bilmiyorum.
Genellemek yanlis elbette ama bana yay gibi geldi işte..
Neyse..
Bu adama güvenebileceğini sanmiyorum ben bundan sonra..

Genellemek yanlis elbette ama bana yay gibi geldi işte..
Neyse..
Bu adama güvenebileceğini sanmiyorum ben bundan sonra..
inanın bir 5-6 aydır güvenim eksilerde.özellikle boşanma konuşmasından sonra dedim ki dorothhyy isterden 1 yıl daha sürdür ama yine de boşanacaksınız siz

Ne kadar şetrifilli bir evlilik hayatınız var
Yapamadık, olmadı diyeceğinize ikiniz birbirinizi kandırmakla meşgulsünüz
Birbirinize uyumlu değilmişsiniz
Hayaller gerçeklerinizle uyuşmamış
Bu daha neyin zorlaması anlamadım
Oysa ki mutlu olmak önemli, geçen zamanım geri dönüşü yoktur

Ne kadar şetrifilli bir evlilik hayatınız var
Yapamadık, olmadı diyeceğinize ikiniz birbirinizi kandırmakla meşgulsünüz
Birbirinize uyumlu değilmişsiniz
Hayaller gerçeklerinizle uyuşmamış
Bu daha neyin zorlaması anlamadım
Oysa ki mutlu olmak önemli, geçen zamanım geri dönüşü yoktur
bende böyle olsun istemezdim.Onu çok sevdim ama son bir kaç aydır sevgim azaldı daha çok kararsızım ve hayatımın ipleri elimden kaçmış durumda.bende uyumlu olmadığımızı düşünüyorum fakat o ayrılırsak çok mutlu olacağımıza inanıyor ve beni ikna etmeye çalışıyor.

Mutlaka olacak. Ama yaşadığım şehri ve insanlarını sevmiyorum. Büyük şehir imkanlari fazla ama insanları buz gibi ve bencil. Yaşadığımız bölgeylede alakalı ama genel olarak bu şehri sevmiyorum. Zaten müstakil evlere bakıyoruz artik, apartmandan yaka silktik.
bende böyle olsun istemezdim.Onu çok sevdim ama son bir kaç aydır sevgim azaldı daha çok kararsızım ve hayatımın ipleri elimden kaçmış durumda.bende uyumlu olmadığımızı düşünüyorum fakat o ayrılırsak çok mutlu olacağımıza inanıyor ve beni ikna etmeye çalışıyor.
Sana halen sahip olabilmek için senden vazgeçmek istemiyor, bu sevgi değil, tutku

Erkekler boşanmak isteyen kadını öldürüyor
Onlara sahip olmalarını engeller boşanmaları
Öldürmekle sahip oluyorlar,

Back
X