Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

vallah kv haricinde iyi gibiyim... 2gün önce kv yüzünden az daha ayrılıyorduk esimle...

vallahi banucum inşallah ayrılmadan evimize gideriz...

simdi ben olayı anlatayım. benim yasına göre kilolu... kv de ikidebir cikolata seker sakız yemek verip duruyor... 2gün önce de kahvaltıdan sonra bir basladı. toplamda 3dondurma. 6 7 çikolata verdiler ben vermeyin desemde verdiler. aksam yemeğindede baktım kv cocugu zorluyor ye diye tabi ben patladım... yeter artık cocugu patlatacaksınız diye... sonra olay oldu. saygısızsın falan dediler...
esimde onları destekledi karısma diye bu sefer onla kavga ettim... odaya esyalarımı toplamaya gittim. eniste gelmiş o arada işten eşimle kv yle konusmus. saçmalamayın kız haklı diye. ondan sonra kaldım evde yani. eşimde özür diledi ama kv yle konusmuyorum artık...

Her gün ufak tefek kavgalar oluyor... bugünden itibaren kv yok 1hafta görümcemin yanına gitti anlıycagınız rahatım... ohhhh beeeeeee

Canım tabiki can sıkıcı bir durum ama eşinle aranızı bozduğunuza deymez :34:
Aklı sıra torununa kendini o şekilde sevdirmeye çalışıyordur belki :44: ama bu şekilde ancak sizin huzurunuz kaçar :34:
Neyseki 1 haftalığınada olsa kızına gitmiş :34: geldiğinde olmazsa otur konuş onunla sonuçta onun kötü niyetli olmadığını bildiğini ama bunun ufaklık için kötü olduğunu falan söyle gitsin ( en azından eşin senin kötü niyetli olmadığını anlar ve senden yana çıkar :34: ) O anlar yada anlamaz ama bunu huzurun için yap canım :34: çünkü emin ol evinize döndüğünüzde tatiliniz bundan sonra ne kadar güzel geçerse geçsin eşin ilk fırsatta bunu ısıtıp önüne sürecektir yoksa :27:

Rabbim herşeyi gönlüne göre versin canım ....Aminnnnnnn
Umarım bundan sonrası çok huzurlu ve güzel bir tatil olur :34:

hımmm anladım canım, ben yarın başlıcam, menülerimi paylaşırım burdan, yanımda olduğunuz için teşekkür ederim. 2 haftadan sonra inşallah listeye girerim, kilo çizelgemi de yapmaya çalışıcam, toparlanmam lazım, :( :( :( bu arada kayınvalide muhabbetinizi gördüm, saygıdan lafınızı esirgeyip de hiç tepenize çıkarmayın... benim teyze kızı da aynı durumda, bebeğe iyi bakmıo diye tavır aldılar eşinin ailesi, çok bilirler ya erkek anaları... zamanında bi erkek arkadaşımın annesi de böleydi. herhalde bu sinirle o kayınvalideyi döverim saçını başını yolar, kovar yollarım çocuğu da göstermem çatlasın patlasın... benim elime verin onu asıl siz .D

Canım büyük konuşma bence :1:
İnan bende senin gibiydim :1: Etrafımda şikayet eden olunca aaaa vallaha paralarım ben öyle kayınvalideyi diyordum :27: ama işin içinde olunca maalesef öyle olmuyor işin rengi :47: Hep KVmle arkadaş gibi olmak isterdim, bana ikinci bir anne olsun diye dua ederdim ama bu tip insanları da kınardım. Hatta annem uyarırdı beni kızım kınama başına gelirse görürsün diye bende tabi o cahil yaşlarda aaa sıkıyorsa bana yapsın derdim ( ki bekarken bayada inatcıydım :1: )
İnan okadar çok şey yaşadım ki artık deli rahatlığı çöktü üzerime diyorum :60: Benim kV yüzüme hakaretlerde etti hatta oğlumu boşa bile dedi ama bir kere bile ona sesimi yükseltmedim. Önceden hep ağlar dururdum ve kendimi hasta ederdim ( bu kilolarıda hep sıkıntıdan yiyerek aldım :47: ) En son oğlumu boşa diye evime gelip bana hakaret ettiğinde bile kolundan tutup kapı dışarı atmak geçti içimden ama o an kızımı ve eşimi düşündüm ve en sakin halimle ona sadece kusura bakma ama sırf sana inat oğlunu boşamayacağım demiştim :60: ki o dönem ciddi ciddi boşanmayı düşünüyordum eşimden.
Emin ol bağırıp çağırsaydım bu kadar sinirlenmezdi kadın :60: :60: :60:
O günden sonra bir kere bile olsa ona Anne demedim ve kendi farkında bile olsa neden diye soramıyor :34: Hatta mecbur kalmadığım sürece kendisiyle konuşmuyorum :34: ancak bayramda elini öpüyorum ama iyi bayramlar bile demiyorum :19:
Eşimde o günden sonra annesinin nasıl biri olduğunu şükür anladı ( eskiden hep onun yalanlarına inanırdı ) ve eğer sana seni kıracak birşey söylüyorsa anında cevabını ver ama tabiki terbiyesizleşmeden demişti :34: O gün bu gündür o bana laf söylediğinde anınca cevabı yapıştırır moralimide hiç bozmam :34:

Tabi herkesede derim asla kelimesini sakın kullanmayın Rabbim mutlaka başa veriyor :34: Yanılmıyorsam Peygamber Efendimizin ( s.a.v. ) Hazretlerininde söylediği bir cümleyi çok beğenirim ; Kimki birini kınıyorsa Rabbim ona aynını yaşatmadan kulunun canını almazmış :34: yada onun gibi birşeydi tam cümle :34: Meyracığım belki onu daha iyi hatırlar :34:

Kızlarıma da hep ettiğim bir dua var;
RAbbim hayırlı insanlarla yuva kurup hayırlı ailelere kız evlat olmayı nasip etsin....Aminnnnnnnnnnnnnnnnn
Eğer Gelin olarak görüyorsa ne kadar iyi davranırsa davransın her an evladımı üzebilecek potansiyel görürüm yoksa :1: :1: :1:
İnşallah sende hayırlı insanlara kız evlat olursun :34: Aminnnnnnnnnnnnnnn

adım özge, öğretmenim, çalışmıorum, 27 yaşındaym, yengeç burcuyum, istanbulluyum, evimde yürüme bandım var, evli değilim, görüştüğüm biri de yok, evde kaldım :(
aramiza hosgeldin :)su son kisma bayildim:1: bak ya ben sadece bekarim yazmistim kendimi anlatirken oyuzden ekleme yapiyorum bende evde kaldim :1:

merhaba kızlaarrr... nasılsınız iyimisiniz...beni sorarsanız koşuşturmaca devam ediyo işte....
kaç gündür menümü paylaşamıyodum bugünkünü paylaşayım dedim arkadaşlar...
sabah kahvaltısı

4-5 adet ziyah yeşil seytin karışık
2 ince dilim ekmek
2 yk kadar salça
yarım salatalık
2 çatal menemen aldım...

ara öğün yapmadım öğlende günümüz vardı

1 küçük kase yoğurtlu lahana salatası
yarım poğaça
1 adet fırınlanmış sigara böreği yedim...

ara öğün yine yok

akşam yemeğim de yok :1:
onun yerine şimdi eti formun çikolata kaplı bisküvilerinden yedim:26:
bugün biraz düzensiz oldu ama napayım...
bide adet günüm geçti daha olmadım onunda sıkıntısından karnım çok şiş gözüküyor bu hafta kilo vermemedim herhalde:44:

bugunku menum
sabah 3 dilim peynir 2 dilim ekmek 7 zeytin domates salatalik semiz otu 1 kasik bal
arada 1 elma
oglen 5 tane kofte 8 kasik pilav 1 kase cacik (salatalik yoktu marul koydum)
arada acikmadigim icin bisey yemedim
o arada 1 bucuk saat yuruyup dondum aksamda 1 koca kase salata ve 1 tabak karnibahar yemegi yedim

nursena buraya yumruk havaya.........:46::46::46::46::46::46::46::nazar::nazar:
:)))))))
ayrıca: becerikli hatun seniiii:):nazar: ellerine sağlıkkkk..........
:16::16::16::16:
teşkür ederimmm bu arada senin şu makarna yı denemek istiyomda ne zamandır deneyemedimm çok yerim diye
inşaallah canım......

amaaan sen avukat olmuşsun, bence daha niye okuyacan, güzel bi mesleğin var işte senin canım benim.
hatta benim şahsi fikrim; ben senin yerinde olsam devlete geçmeye çalışırım, devletten iyisi yok bence canım.
ben herkese öyle söylüyorum devlet devlet...... bende şu seksenlerdeki rukiye gibi:1::1:
rukiyede diyo ya ssksı varmı o işin diye:)))):1::1:

inşaallah dediğin gibi olur yenam.....

yoook nerde bitecek:)
hiç gidemedim ki, kayıt oldum okula sonrasında 1dönem bile gidemedim hiç okula, dışardan da olduğu için hala öyle donuk duruyo, bitecek inşaallah birgün bitecek:)
hayırlısı bakalım.

sen işi naaptın kolayladınmı biraz yenacım?:21::21:
olsun yaaa kayıt olmuşun ya biter çocuk olmadan bence bi gayret ettte baya kolayla çocukta olursa hayatın 180 derece deişceği için zor olurrr
nursena menülerin çok güzel gözüküyor
afiyet olsun
valla evde olsamda bende guzel guzel yapsam
bazen özeniyorum evde olmayı ama çalışmak da çok zevkli
neyse çenem düştü gene arkadaşlar ben ara ara gelirim şimdilik hoşçakalın
oyy ben yapıp yedirmeyi bi severim kii keşke yakın olsak kapar gelirimmmm mamişleriii

canım dinlene dinlene yap zaten. o kadar şeye yetişiyorsun, mazallah hasta olursun sonra. mutfak bitince bi şey kalmıyo ki hem :1:

ben iyiyim ama kulak ağrısı arada hatırlatıyor kendini. halim yok bi de, hastalık hali işte :)

5 gün çok dikkatliydim ama bu sabah o rakamı görünce bugün diyetime ara vermeye karar verdim. yarın da ibre yukarı çıkarsa deli olucam çünkü düzgün beslendiğim halde. eşime dedim yemek yok akşama, dışarda yiyelim :9:

size çaktırmasam da dün akşam küstürmüştü beni :) telafi etsin bari fırsat vereyim de :9:
çok çıkarcı gördüm kendimi :9:
antibiyotik bitene kadar burak ama fazla kaçırma bazen insanın buraya bile yazası gelmiyo + gördükçe tatrtıdaaa dışarıda yemek iyi gelir sanada ohhh gezin bakalım biz çoluk çocukk olunca özledik el ele gezmeyii

ben geldimm yavrularr :16::16::16:

nöbetimi kazasız belasız atlattım ama sabahtan bu yana belim yine ataklarda, sanırım soğuk - sıcak değişimlerinde böyle oluyor , hava bi açılıp bir kapanıyorr maleseff :((

sizlerde ne var ne yokk ?

geçmişe azcık göz attım ;

ESOŞum takma tartıyı kuzumm , antibiyotikten olabilir , bende çok düzenli gittiğimi düşünüyorum ama aynı gelgitler bendede mevcut maleseff, sıkıntı etme canım , bozmadan önüne bak :34::34:

NURSENAmm mammişlerin ne güzel , valla öğle yemeğine gelsem ne güzel olurdu sana haaa :56::56::56:

şimdi yemeğimi hazırlayayım, öperim sizlerii :54::54::54:
hımm inşallahh bigün beraber yeriz mamişleri şekerim dünya küçük
geçmiş olsunnn
1.62 boyundayım we 93 kiloyum. türlü türlü diyetler denedim olmuo, gidip şekerime tansiyonuma hormonuma baktırdım onlarda da bişi yok. gitmediğim diyetisyen doktor iç hastalıklar uzmanı kalmadı. sibel can gibi verip verip alıorum. bi tam olarak kilo veremiyorum. ağlayarak yazıyorum şuanda. hayatımın en maksimum kilosunu görmüş bulunmaktayım. beni de grubunuza alırmısınız :( noooooooooluuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hoş geldinnnn hepimiz aynı dertteyiz arkadaşlar anlatmış bende diyorum kiii önce çizelgeni yapmakla başlaaa motive olurr
bide bekarmışşın valla evli çocuklulara göre çok hızlı verirsinn eminimm
kendime gelincenek
2 kız anasıyam
35 yaşındayam

kızlar görüşmeyeli nasılsınız????

Bende kayınvalidemlerdeyim... olaysız bir gün olmadı geldiğimizden beri....

Yemekler pişerken yeğenin laptopundan gireyim dedim hazır kv yok evde :D neyse aksama gelmeye çalışırım tekrar.
takma kafanaaa erkekler analarının yanında öle bi tuaf oluyolar evine dönünce düzelir
Ben inanılmaz yoruldum :( Mutfak bitti nihayet..
Daha yapılacak bir yığın iş var..halılarıda verdim, ev taşınma pozisyonunda :)
Nasıl gözümde büyüyor.. cuma günü iş var azıcık azalsa bari..

Eşim gelip çocukları alıp dışarı çıktılar kızım okulun voleybol takımında eşim de eski voleybolculardan olduğundan antrenman yapımaya gittiler oğlumda kuyruk olarak gitti :)

Açtım sezen'i dinleniyorum ıhlamur eşliğin de :)

------

Umuttt'un kontrolü nasıl geçti acaba.:26:
ohhhhh misss gibidir mutfak benimde bi dolaplara el atmam lazımmm

:9::9:aynur beni eversene aynur beni eversene :9::9:

hemen kopa kopa yardıra yardıra Mersine geliyom şekerim, sen bekle bulcam münasip bi kısmett ;)))

bebeeem buarada , menünde öğlenki pilav 8 kaşık ya , istersen 2 kaşık azaltıp bir tam tahıllı dilim ekmek yiyebilirsin , malum buaralar pirinç pek bi gündemde (pilavı pirinç diye düşündüm ;)

hemen kopa kopa yardıra yardıra Mersine geliyom şekerim, sen bekle bulcam münasip bi kısmett ;)))

bebeeem buarada , menünde öğlenki pilav 8 kaşık ya , istersen 2 kaşık azaltıp bir tam tahıllı dilim ekmek yiyebilirsin , malum buaralar pirinç pek bi gündemde (pilavı pirinç diye düşündüm ;)

huhuvvv :9:
evet canim pirincti hic sorma ben aslinda pirinci hic sevmem biliyormusun ama annem aaa bunu yaptim hic kusura bakma deyince bende pirinc yedim oysa soyle guzel sebzeli bir bulgur pilavi olsaydi nam nam nam nasil mutlu olurdum
tesekkur ederim buarada tavsiyen icin :)

İyi akşamlar
Kahvaltımızı yaptık abartmadım ama herşeyden yedim öğle yemeği niyetine de tabii akşam da çok hafif geçiştirdim şimdi biraz acıktım bir incir ve iki ceviz yedim eşim gelince de kahve içeriz başka da bişey yemem bu hafta yürüyemedim çünkü hastalıktan tipim kaymış bugün çekilen fotolarda gördüm de kendimi
Kardeşim ve tombik yeğenim de vardı iyice tatlı olmuş cadı kızımız saçımı başımı yoldu
Yeni gelen arkadaşım hoşgeldin

huhuvvv :9:
evet canim pirincti hic sorma ben aslinda pirinci hic sevmem biliyormusun ama annem aaa bunu yaptim hic kusura bakma deyince bende pirinc yedim oysa soyle guzel sebzeli bir bulgur pilavi olsaydi nam nam nam nasil mutlu olurdum
tesekkur ederim buarada tavsiyen icin :)

Bineyim arabaya
Bir varayım oraya
üçyüz bin yıl gibi geliyor bana
Şu son üç gün
Yatcaz kalkcaz, yatcaz kalkcaz, yatcaz kalkcaz
Hoop ordayım
Dağlar bayırlar, o uzun yollar
Hepsi hikaye, firardayım
Yatcaz kalkcaz, yatcaz kalkcaz, yatcaz kalkcaz
Hoop ordayım hemşommm :9::9::9::9::9:

reca ederim şekerimm , uyarmam gereken yerde uyarırım, no problemm :32::32::32::32:

pirinç yerine bulgur tercih etmen daha sağlıklı olur canımm , bi dahaya öyle yaparsın :34::34::34:

hemşom buarada orjinal Mersinlimisin ? köyün , yaylan falan varmıı ?

Son düzenleme:
bu akşam yediklerim
1 kase tarhana çorbası
1 kase bakla dereotu ve yoğurt eşliğinde
bir lokma ekmek
7 fındık

Egedeniz doğum günün kutlu olsun

Nevin ve diğer arkadaşlar hepinize geçmiş olsun

reca ederim şekerimm , uyarmam gereken yerde uyarırım, no problemm :32::32::32::32:

pirinç yerine bulgur tercih etmen daha sağlıklı olur canımm , bi dahaya öyle yaparsın :34::34::34:

hemşom buarada orjinal Mersinlimisin ? köyün , yaylan falan varmıı ?

yok canim dogma buyume mersinliyim.hatta pozculuyum dogma buyume :)
saglikli olmasi bir yana bulgurun tadini cok seviyroum bide yarmanin :)

yok canim dogma buyume mersinliyim.hatta pozculuyum dogma buyume :)
saglikli olmasi bir yana bulgurun tadini cok seviyroum bide yarmanin :)

bende doğma büyüme toroslarlıyım ama yazları fındıkpınarına giderizz, yayla çocuuyum anlayacağıınn :27::27::27:

evet kuzum bulgur tercihin olsun ama onuda yerken sınırını belirle canımm , nihayetinde karbonhidrat ...

slm kızlarrr bugün akşama kadar bi karın ağrısı baş ağrısı anlatamam acayip bi gündüü öğleden sonra vurdum kafayı bi yattım kızlarla 5 ten 7 buçuğa kadar uyumuşmm

eee eşim geldi tabisii öğlenden kalan yemekleri canı istememiş pizza almışş 2 ortaboy kızlarla yediler yemedimm şu saatteee valla kolaylan karşımda götürdülerr amma ben yemedim

2 buçuk litre suyumu içtim şimdi çayım demleniyoo ohhhh misss gibbiii

sabah limonlu ılıksuyla güne başladımmm ondanmı açıkmadım ben bugünn hiçç

1.62 boyundayım we 93 kiloyum. türlü türlü diyetler denedim olmuo, gidip şekerime tansiyonuma hormonuma baktırdım onlarda da bişi yok. gitmediğim diyetisyen doktor iç hastalıklar uzmanı kalmadı. sibel can gibi verip verip alıorum. bi tam olarak kilo veremiyorum. ağlayarak yazıyorum şuanda. hayatımın en maksimum kilosunu görmüş bulunmaktayım. beni de grubunuza alırmısınız :( noooooooooluuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hoşgeldin canım:16:

selamün aleyküm şekerler:3:
3 günlük şok diyete başladım .
bugün ilk günüydü.zaman zaman kilo vermem duraklayınca 3 gün yapıyorum .

menüm:56:

sabah:56:

1 bardak zencefilli kür
kahvaltı:56:
1 bardak şekersiz çay
2 dilim beyaz peynir
1 dilim kepekli ekmek

ara:56:
2 hurma

öğlen:56:
tavuk
yoğurt

2 hurma

akşam:56:
1 bardak yoğurt
1 dilim kepekli ekmek

1 elma

2 .5 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)

100 dk

slm kızlarrr bugün akşama kadar bi karın ağrısı baş ağrısı anlatamam acayip bi gündüü öğleden sonra vurdum kafayı bi yattım kızlarla 5 ten 7 buçuğa kadar uyumuşmm

eee eşim geldi tabisii öğlenden kalan yemekleri canı istememiş pizza almışş 2 ortaboy kızlarla yediler yemedimm şu saatteee valla kolaylan karşımda götürdülerr amma ben yemedim

2 buçuk litre suyumu içtim şimdi çayım demleniyoo ohhhh misss gibbiii

sabah limonlu ılıksuyla güne başladımmm ondanmı açıkmadım ben bugünn hiçç

Geçmiş olsun canım:16: iraden için tebrikler :46:ben de acıkmasam ya ne güzel olur
Biz de kahve içtik az önce ama kesmedi iştahım açık maşallah ama yemem merak etmeyin bol su içip bol wc ye taşınıyorum:1:

Back
X