- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
vallah kv haricinde iyi gibiyim... 2gün önce kv yüzünden az daha ayrılıyorduk esimle...
vallahi banucum inşallah ayrılmadan evimize gideriz...
simdi ben olayı anlatayım. benim yasına göre kilolu... kv de ikidebir cikolata seker sakız yemek verip duruyor... 2gün önce de kahvaltıdan sonra bir basladı. toplamda 3dondurma. 6 7 çikolata verdiler ben vermeyin desemde verdiler. aksam yemeğindede baktım kv cocugu zorluyor ye diye tabi ben patladım... yeter artık cocugu patlatacaksınız diye... sonra olay oldu. saygısızsın falan dediler...
esimde onları destekledi karısma diye bu sefer onla kavga ettim... odaya esyalarımı toplamaya gittim. eniste gelmiş o arada işten eşimle kv yle konusmus. saçmalamayın kız haklı diye. ondan sonra kaldım evde yani. eşimde özür diledi ama kv yle konusmuyorum artık...
Her gün ufak tefek kavgalar oluyor... bugünden itibaren kv yok 1hafta görümcemin yanına gitti anlıycagınız rahatım... ohhhh beeeeeee
Canım tabiki can sıkıcı bir durum ama eşinle aranızı bozduğunuza deymez

Aklı sıra torununa kendini o şekilde sevdirmeye çalışıyordur belki :44: ama bu şekilde ancak sizin huzurunuz kaçar

Neyseki 1 haftalığınada olsa kızına gitmiş

Rabbim herşeyi gönlüne göre versin canım ....Aminnnnnnn
Umarım bundan sonrası çok huzurlu ve güzel bir tatil olur

hımmm anladım canım, ben yarın başlıcam, menülerimi paylaşırım burdan, yanımda olduğunuz için teşekkür ederim. 2 haftadan sonra inşallah listeye girerim, kilo çizelgemi de yapmaya çalışıcam, toparlanmam lazım,![]()
![]()
bu arada kayınvalide muhabbetinizi gördüm, saygıdan lafınızı esirgeyip de hiç tepenize çıkarmayın... benim teyze kızı da aynı durumda, bebeğe iyi bakmıo diye tavır aldılar eşinin ailesi, çok bilirler ya erkek anaları... zamanında bi erkek arkadaşımın annesi de böleydi. herhalde bu sinirle o kayınvalideyi döverim saçını başını yolar, kovar yollarım çocuğu da göstermem çatlasın patlasın... benim elime verin onu asıl siz .D
Canım büyük konuşma bence

İnan bende senin gibiydim

İnan okadar çok şey yaşadım ki artık deli rahatlığı çöktü üzerime diyorum

Emin ol bağırıp çağırsaydım bu kadar sinirlenmezdi kadın

O günden sonra bir kere bile olsa ona Anne demedim ve kendi farkında bile olsa neden diye soramıyor

Eşimde o günden sonra annesinin nasıl biri olduğunu şükür anladı ( eskiden hep onun yalanlarına inanırdı ) ve eğer sana seni kıracak birşey söylüyorsa anında cevabını ver ama tabiki terbiyesizleşmeden demişti

Tabi herkesede derim asla kelimesini sakın kullanmayın Rabbim mutlaka başa veriyor

Kızlarıma da hep ettiğim bir dua var;
RAbbim hayırlı insanlarla yuva kurup hayırlı ailelere kız evlat olmayı nasip etsin....Aminnnnnnnnnnnnnnnnn
Eğer Gelin olarak görüyorsa ne kadar iyi davranırsa davransın her an evladımı üzebilecek potansiyel görürüm yoksa

İnşallah sende hayırlı insanlara kız evlat olursun