Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Aslında ben leslie ile iyi kilo veriyorum.ama bu hafta yapmayınca veremedim.tekrar yapmaya çalışayım.menüyü de yazaym
Kahvaltı. 1 has. yumurta
3 zeytin 1 tatlı k. Pekmez
1.5 dlm ekmek

Öğlen 1 muz 1 baklava

Akşam 5 kepçe kuru fasulye
1 d ekmek 1 b. Ayran turşu

Ara.1 baklava cok az cerez.

Yarindan itibaren sıkı diyete baslayacam insallah.ve birazdan spor yapacam az da olsa.

anladım olur öyle tabikiii sporuda birden bırakınca kötü oluyor bu hafta daha dikkatli oluruz inş. içtiğin su yeterli mi ?
Valla 2 litre su icmeye calisiyorum gecen hafta hava cok kotuydu bebeyle yuruyuse gidemedim ama bu hafta gelsin yuruyusler gitsin kilolar
Bonusunuz geldi haaniiiimmmmmm :)))

Bebelerim var göbegim var basenim var
Almayalim canim aynisindan bizdede var
Bende istemem hap kullanarak zayiflamak ne yani hastamiyiz ki ben basim agriyinca bile son noktaya kadar dayanmaya calisiyorum hayatta icmem onlari
Ellerine saglik canim
Moralim cok bozuk affiniza siginarak listeden cikmak istiyorum. Kilo dahil hic birseyi gozum gormuyo su an listede olma dusunceside kotu yapiyo.
Sacmaliyosun su anda cikmak yok yilmak yok
HAFTANIN 1.Sİ __________ - 0,6 kg. ________ Kasımpatı35

HAFTANIN 2.Sİ __________ - 0,2 kg. __________ eliffunda

HAFTANIN 3.LERİ _______ - 0,1 kg. ______ nhytlz & Nur1835
He he 100 gramla ucuncu oldum

Sagolasin elifcim..

Yogun oldugunu yazmissin neden.? Misafirlerinmi var.

Yena'cim yakin dostlarimizin düyünü var yakin zamanda,hazirliklarinda yardimci olmak istedim birkac gündür...Bu arada puf'un saglamligi hususunda acaba siselerin iclerine kum konmus olsa dayanikligi olurmuydu diye sesli düsündüm suan...:) yaratici fikirlerde hic iyi degilimdir..:)

HAFTANIN 1.Sİ __________ - 0,6 kg. ________ Kasımpatı35

HAFTANIN 2.Sİ __________ - 0,2 kg. __________ eliffunda

HAFTANIN 3.LERİ _______ - 0,1 kg. ______ nhytlz & Nur1835

Kilo veren,gayret eden tüm arkadaslarimi tebrik ediyorum...Ellerine saglik yena,yogunlugunun arasinda birde bizimle ugrastin,sahsim adina cook tesekkür ederim..

Bonus listede olmaya devam lütfen,toparlanmak/toparlanmamiz icin burda ve listede olmanin gerekli oldugunu düsünüyorum...
Muhtemelen sende öyle düsünüyorsundur tahmin edebiliyorum..
hepimiz zorlu bir sürecten geciyoruz aclik nefse,ruha,bedene yapilan en büyük terbiye damdan düseni,damdan düsen anlar misali ancak birbirimizi motive edip destekleyerek bu zorlu süreci basarabiliriz...
Ben senin ve hepimizin basaracagina inaniyor,ümid ediyorum..:)

Canim benim baktigim sitede sisenin yarisina kadar su eklenmisti su ses cikarir diye dusunduk.bakalim ne kadar dayanacak deforme oldugun da dedigin sekil de yaparim..

Canim benim baktigim sitede sisenin yarisina kadar su eklenmisti su ses cikarir diye dusunduk.bakalim ne kadar dayanacak deforme oldugun da dedigin sekil de yaparim..

Sert pilastik kova veya kasalardan da olabilir belki..nette bu konuda bircok güzel fikirler vardir sanirim,deforme oluncaya kadar da ön arastirma yapabalirsin istersen..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…