ankara 455 inşallah sevdiğine kavuşursun incecik görür seni gelince senle ben aynı kilodayız hadi baklalım napıcaz ikimizde inşallah zayıflıcaz arkadaşım
Selam kızlar tursaricim ve diğer arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza.Canım sen kilo çizelgeni yapsana kilon belli olsun.Bu arada L-cartine kullanmışmıydın önceden benmi yanlış anladım.
Kalorı mı hesaplıyosun canım yoksa bı lısteden mı dıyet yapıyorsun ? Ogle yemegın baya hafıf olmus barı 2 tane galete falan alsaydın yada yogurt ayran falan ıc. Yıne ara ogununde sut ıcersın
hihoyyyt ankara455 canım inşallah Allah gönlün egöre verir gerçekten çok mutlu olursun. bu moral sana doping olur. ben küçüklüğümden beri kilolarımla başım dertte ne zaman aşık olsam incecik olurdum :)))sengözlerimebaksanab eminim sen bu işi bizden daha iyi başarcan çünkü süpper bir doping almışsın iyi gaz yanii :)))) :lepi::lepi:
canımcım kontrol panelinde profil düzenle kısmı var orda kilo ve dogum kısmına yapıştıracan kopyaladıgını,2ımg arasını kopyalayacdan unutmaa..
ya canım zahmet edip yazdın sağol. sizin çizelgelerinizden mi kopyalıcam yoksa varmmı özel çizelgeler 2 ımg bide bu nedir anlayamadımda(( ya oğlum rahat durmuyor kurcalasam bulurumda sıpa rahat vermiyor:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?