Günaydn kızlar...ben geldim.hepiniz iyisinizdir umarm.ben de iyi olmaya çalışıyorum.ama henüz tam olarak toparlanamadm.bu acım hic gecmeyecek biliyorum ama alışmaya çalışıyorum.esim anneler gününde cicek almış bana üzerine de kızımızın adını yazdırmış.o kadar duygulandm ki...hic doyamadm yavruma.sütüm aktikca o kadar cok ağladım ki.dogumdan önce nasıl da merak ediyordum bebegimi.nerden bilecektim kuzumun hic yüzünü bile goremeyecegimi.fotografini cekmisler baktm kizim cok güzelmiş.görenler gördüğümüz en güzel bebekti diyorlar.annemlerdeydim iki gün önce eve geldim.esim beşiği sökturmus ve kaldırmış.o kadar zoruma gitti ki.halbuki onu ne hevesle kurdurmustuk.kızıma bak herseyin hazır artk seni bekliyoruz demistim.ama hicbirseyini kullanamadk.besiginde uyuyamadi yavrum..beşiği bos kaldi kizimin.kucagim boş kaldı.hayallerim yarm kaldı.bebegimin kokusuna hasret kaldm.hem de hic bilmedigim kokusuna..bahar gelince kızımı kucagima alacaktım evime bahar neşe gelecekti.nerden bilecektim ki cigerime ateş düşeceğini ve kışı yaşayacağımı.