- 6 Ocak 2015
- 13.997
- 72.318
- 798
- 44
Sağolasın canim dünden tuttum da bugün kiramadim annemi birazcikk bari bak tadina deyince en küçük parcayi yedim.Ben hayal etmistim keki ama olmadi :)
Afiyet olsun..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağolasın canim dünden tuttum da bugün kiramadim annemi birazcikk bari bak tadina deyince en küçük parcayi yedim.Ben hayal etmistim keki ama olmadi :)
Afiyet olsun..
Maden suyu felan icsen canim.bir nebze rahatlatir belkii KıyamamIsyan gormemissin kusabilsem kusardim. Alismistim ne guzel bu saatte acikiyodum bile o yuzden fenayim yani cokta gerginim.
ne yedin ki canım ama olan olmuş yarın yeni gün yeniden başlıyoruzIsyan gormemissin kusabilsem kusardim. Alismistim ne guzel bu saatte acikiyodum bile o yuzden fenayim yani cokta gerginim.
yazmışsın yeni okudum.Gorucem tabiki allah omur verirse. Ikisi ayni anda agliyodu susmadilar sinirim cok bozuldu. Yemek yedircektim hepsini ben yedim o sinirle. 2 dolu tabal taze fasulye yemis oldum. Oncesindede 3 kepce kirmizi mercimek vardi 1 dilimden az ekmekle.
3 tabak yemek beni nefessiz birakti resmen oda ekmegim azdi yani.
Bunlar olucak olucakki gercek tekrar yuzume carpsin. Bunca zaman hep boyle 3 tabakla kalktim.
Kasimpati bak ne guzel almamissin sehir disina ragmen. Bu hafta asilicaz hep birlikte taam mi :)) mayis devrimi bu
Allahım milyon tane alıntı yaptım cevaplayamadan betül uyandı. Kusura bakmayın kızlar herkese cevap veremiyorsam..
Güzel dualarınız için ayrı ayrı teşekkür ederim hepinize, iyiki 2 senedir burdayım :)
Bonus
Amethyst_1 emeğinize sağlık :) kasımpatıya verilen mesaj da gözümden kaçmadı :)))
@y.o.l.c.u ben leslie yaptım ve çok zorlandım sonra. Bence biraz daha bekle canım.
YENA denize 20 km uzaklıktayım, arada giderim, ama her zaman olmuyo tabi. İstanbulda okurken sürekli tek başıma üsküdara giderdim, bi bankta saatlerce otururdum kız kulesine karşı çok iyi gelirdi... İstanbulu da çok özlemişim şimdi onu fark ettim.. :)
DelyDoly gerçekten topiğe çok iyi giriş yaptın,enerjin ve azmin daim olsun canım :)
@OGULCUKLARIM tadını çıkar ev dışında tek başına olmanın canım :)
@dafiYENA bizim burda bi fırın ekşi mayalı ekmek yapıyo Allahım bi somunu yerim yani :))) bizim buraların (karadeniz) ekmekleri meşhurdur ve ben ekmeğe bayılırım. Sadece ekmek ve kahvaltılıkla bi ömür geçirebilirim..
@cydnz_1 canım sen geçen cuma burda değildin dimi, listeye girersin ve çok güzel kilolar verirsin merak etme yolumuz uzun :) azmin daim olsun..
asumanzeynep ablacım ne güzel rakamlara indin maşallah sana, Allah hepimize nasip etsin..
@bulut776 400 gr az değil canım aynen devam artıdan iyidir 100 gr bile olsa :)
Ellerine sağlık canım
Azimli güzelleri tebrik ederim.
Ben geçen hafta kızardım, bu hafta sarardım ,yeşermek için daha neyi çıkartayım listemden bilmemki
Istanbuldan bildiriyorum :)) gelmeyin hacı cok kalabalik![]()
Topraam saglikli neler hazirliyorsun de bakimm :)
Sana nohut mayasini anlatayim kavanoza bir avuc nohut konur uzerine kaynar su biraz seker biraz tuz birazda un eklenip karistirilir. Kapagi kapatip yogurt mayalar gibi uzeri ortulur sabaha kadar bekletilir..
sabahta una eklenip yumusak bir hamur yogrulur..
tava buyuklugun de kaplarda firina verilir..
denemedim ama bana anlatilan sekil de yapacagim..
@dafi dogrumudur..
ha tabii yoguracagin zaman nohutlari cikariyorsun :)
Yaaaa bonus ömursün sen yaa valla ne güldümKasimpati bak ustune bi duserim valla tovbe edersin spor yapmadigin gunlere![]()
Kasimpati bak ustune bi duserim valla tovbe edersin spor yapmadigin gunlere
Yeter agir abla oldugun :)
Pısi gibi gorunuyor eline saglik..
tarifini merakla bekliyorum..
tarifini bekliyoruzNormal de tek parça halinde büyükte yapılabilir ama benim tarif aldigim yerde bu sekilde yapilmisti,dilimleme vs ile uğraşmamak için ben de böyle yaptım..
Üstelik toplami 400 kcal,tanesi 22 yani süper:)
kahvaltı için cok uygun topram,yumsacik:) tam arasina peynir koyup yemelik:)
kabarcık yapacaktım yarın sabaha belki bunu yaparımNormal de tek parça halinde büyükte yapılabilir ama benim tarif aldigim yerde bu sekilde yapilmisti,dilimleme vs ile uğraşmamak için ben de böyle yaptım..
Üstelik toplami 400 kcal,tanesi 22 yani süper:)
kahvaltı için cok uygun topram,yumsacik:) tam arasina peynir koyup yemelik:)