• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

IMG-20160408-WA0004.webp
:halay::21::KK71::rolleyes:

Portakallari koyuyodum dolaba erik yedim 5 tane. Minik cileklerde yemis olabilirim. Dislerim kamasiyo zaten poffff carsamba aksamina randevu aldim disciden.

Yeme artik iki gözümün cicegi:) gerçi yediklerin saglikli seyler ama saat gec vakit:) Gel yeşil cay içelim beraber:KK50:

Ben de az önce menüme ek olaraktan yarima yakin limon yedim kabuklari ile:) suyunu yeşil cayima sIkinca cok güzel koktu dayanamadım:)

Yeme artik iki gözümün cicegi:) gerçi yediklerin saglikli seyler ama saat gec vakit:) Gel yeşil cay içelim beraber:KK50:

Ben de az önce menüme ek olaraktan yarima yakin limon yedim kabuklari ile:) suyunu yeşil cayima sIkinca cok güzel koktu dayanamadım:)
Allah seni yaaa agzim burustu beee :KK53:

Evet ya bildigim bisey bu susuzlukta aclik sinyali ama icmedim icemedim. Kendimi zorlamaliydim.
Yogurt konusundada gecenlerde burda konustuk baklagillerle yogurt uygunmudur diye iyi oldu dedigin. Oyle doyurduki zaten hicbisey istemedim yaninda ekmek bile.
Baklagiller ve et ürünleriyle yoğurt yada başka bir kalsiyum içeren gıda tüketmek Demir emilimini olumsuz etkiliyor. Halihazırda Demir eksikliğin yoksa tüketebilirsin bence.

Back
X