- 6 Ocak 2015
- 13.997
- 72.318
- 798
- 44
Nazar çıkmış canım gözü olanin gözü çıksın..Yeşil cay yaparken sicak suyu eklememle tuz buz oldu canim bardak,midesu'nun ahi geçti zarrr![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nazar çıkmış canım gözü olanin gözü çıksın..Yeşil cay yaparken sicak suyu eklememle tuz buz oldu canim bardak,midesu'nun ahi geçti zarrr![]()
Yeliz sen deyince bende baktim modanisada kot gordum bi tane hesapliydi baya beyaz ayakkabilarim vardi iyi olurdu alaydim :))
Nazar çıkmış canım gözü olanin gözü çıksın..![]()
Kot ferace bee
Beyaz ayakkabı ve kot heee
Al tabii,icinde kalmasin..
Ben ayakkabiyi firsat bulup gidip alamadim,hala aklim onda:)
Portakallari koyuyodum dolaba erik yedim 5 tane. Minik cileklerde yemis olabilirim. Dislerim kamasiyo zaten poffff carsamba aksamina randevu aldim disciden.
Bizde de canim düştü kırılma di mesela carpip biz kiriyoz saglam çıksın nazar diye :)Heybetli cüssemin neresine nazar değecekse
Insallah canim bizde de öyle derler ya nazar cikti,ya da kaza belaya engel oldu denir:)
Allah seni yaaa agzim burustu beeeYeme artik iki gözümün cicegi:) gerçi yediklerin saglikli seyler ama saat gec vakit:) Gel yeşil cay içelim beraber
Ben de az önce menüme ek olaraktan yarima yakin limon yedim kabuklari ile:) suyunu yeşil cayima sIkinca cok güzel koktu dayanamadım:)
Allah seni yaaa agzim burustu beee![]()
Hamileyken yemistim sadeceAy ben cok severim limonu,kabuklu kabuklu yerim sulu suluuuu![]()
Hamileyken yemistim sadece![]()
Bilmiyorumki :) agzim sulanmaya devam ediyoKizlardan dolayi yedim diyosun yanee:)
Âmin Allah Razı olsun. Her kim istiyorsa hepsine nasip olsun annelik..Dilerim yakin zaman da saglikla bebegini kucagina alirsin...
Bilmiyorumki :) agzim sulanmaya devam ediyo
Sen calamadin dj
Baklagiller ve et ürünleriyle yoğurt yada başka bir kalsiyum içeren gıda tüketmek Demir emilimini olumsuz etkiliyor. Halihazırda Demir eksikliğin yoksa tüketebilirsin bence.Evet ya bildigim bisey bu susuzlukta aclik sinyali ama icmedim icemedim. Kendimi zorlamaliydim.
Yogurt konusundada gecenlerde burda konustuk baklagillerle yogurt uygunmudur diye iyi oldu dedigin. Oyle doyurduki zaten hicbisey istemedim yaninda ekmek bile.