• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Aleykum selam dafi dafi ablacığım valla havalardan herhal bende de yok bu aralar ama malesef çalıştığım için sürüne sürüne geliyorum.Eskişehirden gleen arkdaşına bende takılıp geliyim bari :KK70:
buyur gel canım bursayı gezdiririm hemde spor yapmış oluruz
Sen Eskişehir in içindemi oturuyorsun. Arkadaşımın hem odunpazarinda hem sakarı ılıcada evi var

buyur gel canım bursayı gezdiririm hemde spor yapmış oluruz
Sen Eskişehir in içindemi oturuyorsun. Arkadaşımın hem odunpazarinda hem sakarı ılıcada evi var
Evet ablacım Eskişehir merkezdeyim.Çalıştığım yerde çarşı merkezde ooo her ikisi de güzel yerlerde evler ablacım ılıcaları ben çok severim.Doğası manzarası herşeyiyle süperdir.Sağolsın ablacım inşallah bir gün bir kahve içimi olabilir çok teşekkür ederim söylemen yeter .Eskişehire gelirsende haberim olsun tanışmak isterim :KK15::KK15::KK15:

Selamun aleyküm güzeller
Bugün hiç yataktan çıkasım yok. Omuzlarım tutulmuş, başım ağrıyor. Ama çıkmam lazım. Bir süpürge yapayım. Sonrada çarşıya çıkayım. Akşam Eskişehir den arkadaşım aradı. 19 Mayıs tatilmiş torununu alıp gelecekmiş. Torununa aldığım bebeği başkasına vermişim herhalde çıkıp bebek alayım. Evde Birtane var ama belki onun sahibide çıkar gelir. İyisimi bugün alayım.
bende aynıyım hayriyecim eksi bekliyorum ama artıyim. Yılmak yok mücadeleye devam.
ablacim devamd mitivasyonda dusuyor haliyle
Iste
Bende ayni seyi yazicaktim sagolasin daha sık gelmeye calis lutfen :))

Cok ac kaldigimizda da kilo veremiyoruz bu da bi gercek. Aksamlari tarcinli sutude bir hafta duzenli ic istersen @Derin ve OGULCUKLARIM OGULCUKLARIM hayriye sende.
Ananai seyde iyiymis :))

Ogle yemegi icin yetersiz kanimca istersen hece hece yaz.:KK11:
aslinda ac da degilim ama bilmiyomki ananai seyden yapsam laratay bozulmami

20160518_134531_HDR-240x240.webp

Fiti yikliyimiyirim biyit biyik diyi bini sinir idiyi diyenlere gelsinn :)))
Foto kucultucu bir uygulama indirdim. Hayatimiz app olmus pehh

Buda yeni ekipmanim atlayabiliyomusun diye sormayin 5 cevirmede anca 1 kere atladim.

Eki Görüntüle 1834521

Buda yeni ekipmanim atlayabiliyomusun diye sormayin 5 cevirmede anca 1 kere atladim.
Ellerine kurban :)
Güle güle atla
Fazla zorlama dizlerinizin kıymetini bilin

Burcu burcun ne?: )

Burcum ikizler. Niye sordun demiycem burclarla ilgilendigini biliyorum :) bebiside opuyorum
burcu1983 burcu1983 Valla canım iyi oluyor benim için hergün 45 dakika yürüyerek gidiyorum. Ay inşallah karşılığını görürüm. :KK66:
Insallah gorursun canim sabah ac karnina yuruyus bende cok ise yaramisti benim ise yurume imkanim Başakşehir kartal arasi yok :) ama isyerimizde spor salonu vardi sabahlari gidince 50 dk yuruyordum ve super etkisini gormustum
günaydııın :KK200:
sabah yine geç kaldım:KK53:

kahvaltı : 1 yumurta + kahve

burcu1983 burcu1983
çok güzel olmuştu cidden . hemen fotosunu da ekleyim :kk77:

Eki Görüntüle 1834319

Canim gercekten super duruyor, Eline saglik :)bende yulaf kepegi alayim tez vakitte

Selamın aleykum birsürü alıntı yaptım cevaplayayim diye baktım alıntılar yok:KK57:
off
neyse :işsiz:

sabak kalktim suyumu ictim
kazasiz belasiz kahvaltimi yaptim
cocuklari uyuttum babasina biraktim ciktim 1 saat de yurudum
oglen yesilcay ve diyet kraker yedim
az oncede biraz fasulye biraz karpuz 3 dilim ekmek yedim aksam yemem artik
yogurt kürü yapip bol bol su icicem
insallah
bu kadar:KK49:

Eki Görüntüle 1834521

Bir tarafta baskül bir tarafta atlama ipi
Klasik BALIK ETTİ hatun evi:KK45:

Kızlar aranızda şu goji berry üzümünü deneyen var mı???? Acayip kg verdiriyor diye okudum şimdi kafam karıştı gerçek olabilir mii acabaa :KK53::KK53::KK53:

Hiç inanmıyorum öyle şeylere

bi zaman meşhur bi ilaç vardı
Afrika Mango muydu neydi tam hatırlamıyorum adını ondan aldım kullandım hiçbir işe yaramadı

Hiç inanmıyorum öyle şeylere

bi zaman meşhur bi ilaç vardı
Afrika Mango muydu neydi tam hatırlamıyorum adını ondan aldım kullandım hiçbir işe yaramadı
Bende hiç denemedim ama bir an gözüm döndü acabı mı dedimm :D :D Ayyy canım artık ne kadar bıktımsaa bu kglardan :KK14::KK14:

Hangimiz bikmadik ki :işsiz:
Ama bu sefer kararliyim bu is bu sene bitecek insallah:KK76:
Aynen bende kararlıyım canım valla gidecek bu kglar birbirimizi destekleye destekleye vereceğiz. Ben tartıya çıkasıya kadar o kdar kg aldığımı bilmiyordum tamam aldım ama o kadar çok değildir diyordum.Tartıya bir çıktımm pirr çıktımmm :D :D :D

Back
X