• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ordevr :KK53: bizim ivir zivira ne kadar benziyo :KK53: birde onu fransizca gibi okusana cok hoş oluyo :KK53: oğdeviğ :KK53:

yaw sesli güldüm odaya gelseler delimi ne dicekelrrr Allah senide güldürsün bu cuma hürmetine :KK200:

bana çok resmi geliyor otelde düğün ve yemek ,tercih meselesi gerçi düğün bile gerekli değilde istekler işte

Günaydın canımm ahh senin kg da olmayı ne isterdimm valla inşallah düşerim o kglara :) Özlendin elbette ki :KK36::KK36::KK37: hayırlı cumalar rabbim kalbinedne geçen tüm dileklerini kabul etsin :KK68::KK15:
zayıflamak için kendine sürekli yeni bahaneler bul aynı diyeti bozmak için bulduğumuz bahaneler gibi. daha önce 104 kilodan bu rakamlara düşmüştüm burdaki ekiple birlikte. ama olmadı sahip çıkamadım o sayılara.

Nedenmiş acaba? Bu ameliyatı 50 Yaşında olan 180 kiloyla olan da var genç yaşında 90 kiloyla olan da var. Iyi ve Güvenilir bir doktor bulduktan sonra biraz da cesaret oldu bitti.. Hangi ilde yaşıyorsun?
Canim ben nigdrde yasiyorum ama ankarada arstirip gittim dr sana 5 sene sonrasinin garantisini veremem ben yapiyorum ama butun hastalarima soyluyorum birdaha ayni kiloya gelebilirsiniz hem riskleride kesin degil oyuzden hic girme bu ise derim dedi bu sefer esim annemler korktular yani oylebi anlattiki dr gerisin geri donduk
Dr bir cikari yok aslinda hatta benden para alacak ama yapmadi

Canim ben nigdrde yasiyorum ama ankarada arstirip gittim dr sana 5 sene sonrasinin garantisini veremem ben yapiyorum ama butun hastalarima soyluyorum birdaha ayni kiloya gelebilirsiniz hem riskleride kesin degil oyuzden hic girme bu ise derim dedi bu sefer esim annemler korktular yani oylebi anlattiki dr gerisin geri donduk
bizimde ofisten bir arkaşımız yaptırdı. 180 kilo civarıydı.
şu an o kadar fit durumda ki. her öğle yürüyüşünü yapar, yemekte yediklerini görüyorum falan kesinlikle sizin elinizde zaten geri alınıp alınmayacağı. bence başka bir kaç doktora daha gidin.

Ya zaten bende sana almazsın demiyorum ki. Ben çocukluğumdan beri kiloluydum bıkmıştım artık diyet yap 5 ver 10 geri al vs derken kilom 130 lara çıktı. Bende uzun sure diyet yapamıyor sıkılıp bırakıyordum bırakınca koruma yapmadığım için fazlası geri geliyordu tabi. Ameliyatla 80 e düştüm. Daha 10 kilo vermem gerekiyordu ama rehavete kapıldım geri kilo aldım. Ama en azından şimdi vermem gereken kilo gözümü korkutmuyor. Ben öyle hırslı bi tip Değilim. Eğer sen diyorsan ki ben diyetle kilo vercem sabredebilirim o zaman bende sana yardımcı olmak isterim çünkü şuan ne hissettiğini biliyorum

Back
X