• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yav o cay olayini bilmiyorum kendim duymadim cunku.
Asuman abla gurup derken topik degil face de bi gurup :))
Cok iyi paylasimlar var iki ogun yiyolar onlarda. Dukandan tek farki sebze hergun var. Karbonhidrat ve seker ve hazir gida yok. Dukanda tatlandirici var.

Allah kolaylık versin abla
ev işi çok nankör yap yap iki saat sonra hiic bir şey yapılmamış gibi

Geçmiş olsun ablacım havadan olabilir.Bayağı fazla işin var şimdiden kolay gelsin sana çabucak biter inşallah :)

dafi dafi geçmiş olsun
Kolay gelsin zaten epey is görmüşsün maşallah
Sağol un kızlar Allah razı olsun
Kendimi çok yormadan bir şey ler yapmaya çalışıyorum. Ay ne yapayım bugün bitmezse yarın devam ederim inşallah. Biraz temizlik yapmam gerekiyor. kaç gündür kalabalıktı ev. yüzeysel toparladım hep biraz derinlemesine insem iyi olacakta kendimi zorlamadan yapıcam

Hava kapalı bugün de yağmur da var ama şimdi biraz açtı gibi yürümek istiyorum aslında da bakalım
Arkadasa gittim çay içtim 3 çatal sütlü tatlı yedim bir de
Akşama yemek yok canım da istemiyor
Zaten gaz da kesik :))işime geliyor
Cuma günü doğalgazcılar kontrol edip apartmanın gazını kestiler kaçak neyin varmış
Apartmanın borular değişiyor bizim evde de sofben tesisat değişecek bir sürü Kırım döküm iş beni bekler mutfak ayağa kalkacak :(

cydnz_1 cydnz_1 Bugün benim bura kuruduu kurudu:skandal::skandal: hiç bir şey almadan sallana sallana gelmişim :KK70: :KK70: Dışarıda çıkamıyorum canım ara öğünde olmayınca çok açıktım yaw bugün :KK70: :KK70: :21::21:

hıı kötü olmuş :(
ben de yanımda bişey getirmediğimde çok zorlanıyorum .su , kahve falan da bi yere kadar tutuyor

Hava kapalı bugün de yağmur da var ama şimdi biraz açtı gibi yürümek istiyorum aslında da bakalım
Arkadasa gittim çay içtim 3 çatal sütlü tatlı yedim bir de
Akşama yemek yok canım da istemiyor
Zaten gaz da kesik :))işime geliyor
Cuma günü doğalgazcılar kontrol edip apartmanın gazını kestiler kaçak neyin varmış
Apartmanın borular değişiyor bizim evde de sofben tesisat değişecek bir sürü Kırım döküm iş beni bekler mutfak ayağa kalkacak :KK43:
Valla bende akşam yürüyerek döneyim dedim eve inşallah bir aksilik çıkmazsa yürüyeceğim canım inşallah gazınız kısa sürede açılır çok zor gaz olmadan hiçbir şeyyapılmaz :(

hıı kötü olmuş :KK43:
ben de yanımda bişey getirmediğimde çok zorlanıyorum .su , kahve falan da bi yere kadar tutuyor

İşte bende öyle durumdayım ayakkabılardan başlıcam :D :D :D :D Gider marketten alırım dedim bugünde hiç gelen olmadı .

Back
X