Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar beni merak eden etmeyen herkeze teşekkürler net. yok o yuzden gıremıyorum ben iyiyim şükür hakkıım da yazmışsınız ama alıntı yapamadım bebek bi kazayla oldu zaten isteyerek deildi j- kesın de onun boyle b,i şey yaptıgından emin degilim ama eşimin ailesi beni yanlarına onu karşılarına aldılar ne kadar dogru bılmıoyrum ama ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gececeksin
inanın buna karar vermek o kadar kolay deıl

evimin başındayım gücüm yetene kadarda başında durup şavaşacağım bunu anlatama size ancak yaşayan anlayabılır ne diyeyim saçmaladıysam özür dilerim iyi geceler

güçlü olmana sevindim okurcum ailesinin yanında olması iyi objektif davnaıyorlar demekki, oğullarını korumuyorlar.. bunun faydasını görürsün ve düze çıkarsın umarım... sevgiler..

kizlar bugünden itibaren bende aranizdayim cok sükür... degisen bisey varmi ??

Hoşgeldin..

Değişen bişey yok,kendi adıma kilom bile aynı..
:roflol:

kızlar beni merak eden etmeyen herkeze teşekkürler net. yok o yuzden gıremıyorum ben iyiyim şükür hakkıım da yazmışsınız ama alıntı yapamadım bebek bi kazayla oldu zaten isteyerek deildi j- kesın de onun boyle b,i şey yaptıgından emin degilim ama eşimin ailesi beni yanlarına onu karşılarına aldılar ne kadar dogru bılmıoyrum ama ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gececeksin

evimin başındayım gücüm yetene kadarda başında durup şavaşacağım bunu anlatama size ancak yaşayan anlayabılır ne diyeyim saçmaladıysam özür dilerim iyi geceler

Allah sana güç,kuvvet,sabır versin...

Karar vermende bir gelişme,herşeyin hayırlısı canım..

okurcum allah yar ve yardimcin olsun canim..
dilerim hersey eskisi gibi olur. dilerim unutursun.

unutmazsam eger
hergün yediklerimi burayada kopyalicam ..

sabah bir bardak light süt (118 kcal)

ögle tavuklu salata. ( 288kcal)

aksam 1 cappucino (54kcal)

yanlis hesaplamadiysam 460 kalori ile bitirdim günü.

yani normal bir insanin yemesi gerektiginin 4 te 1 i:lepi:

biliyorum yediklerim cok az.
metabolizma acisindan iyi deil. ama benim önce migdemi kücültmem lazim.
ilk basladigimdada böyle yapmistim.. 1 hafta sonra otomatikmen istahim azalacaktir ve daha rahat diyet yapabilecegimm..

baska bir topigede yazmistim kizlar sitzede yazayim..
90 kilo iken diyete basladigimin ilk haftasi cok acikmama ragmen tutuyordum kendimi.
bir gün esime tavuklu nohutlu pilav yaptim.(margarinli)
cook canim cekti.
ama yemedim.
inat ettim.
mutfaga gidip agladim :( karnimda cok acti. ve en sevdigim yemeklerden biri mis gibi kokuyordu.:(
ama basardim.. yememeyi basardigim icin de.
sabah 1 kasik yiyerek ödüllendirdim kendimi.

cünkü sabah yedigini gün icerisinde daha kolay yakiyor insan.

yani aglaya aglaya yapicaz diyetimizi kizlar..pes etmek yokk
bakin 68 kiloya düstüm ben bu düsünceyle.

insallah sizde düseceksiniz.
ben buna inaniyorum.

2 adet elma
1adet limon
1 çubuk tarçın
1tatlı kaşığı tane karabiber
1 tatlı kaşığı karanfil elma ve limonlar dörde bölünüp hepsi karıştırılıyo ve 2.5 veya3 litre su konup 20 dk kaynatılıyo süzülüp yemeklerden sonra 3 öğün içiliyo ben içiyorum tuvaletle arkadaş oldum diye bilirim tavsiye ederim yarında diyetisyene gideceğim tartılcam çok merak ediyorum kilo vermişmiyim diye dayanamayıp yazarım size gelişmeleri...

öncelikle hoş geldin ... düdüklü tencerede kaynadıktan sonra 7 dakika pişiriliyor ben birde içine kök zencefil atıyorum..

ilk günaydın benden :))) bir tost, bir ceviz içi ve şekersiz çaydan oluşan kahvaltımı yaptım çayıma devam ediyorum..sabahları yenen ceviz ileride kırışmamızı önleyip 10 yaş genç görünmemizi sağlayacak, tabi yanında 1 tatlı kaşığı balda lazım ama ben sabahları şekerli şeyler yiyemiyorum, elma sirkesine katıp içiyorum, yiyelim içelim güzelleşelim he he he
bebiş bekleyen arkadaşım bebişin zeka gelişimi için mutlaka her gün 5-6 tane badem yemeye çalış faydaları çok fazla...

günaydın canlar,
Bugün sabah bende yağsız sebze çorbası ile güne başladım,1 bardak çay içtim.
Dünde aynı şekilde yapmıştım, ara öğün olarak portakal ve elma yedim.bitki çayları içiyorum.

Günaydın kızlar,

canım Allah yardımcın olsun güç kuvvet versin...feraha çıkarsın...Hakkında hayırlısını versin...öpüyorum seni...

iyi akşamlar kızlar canım sıkkın tokkattaki hain saldırı beni mahfetti şuanda ağıryaralı olan uzmançavuşla urfada beraber çalışmıştık allah onu korusun başım ağrıyo canım sıkkınn off ne olacak sonumuz belli deil allah tüm askerleri korusun
öfff dün bende çok üzüldüm ya bide tanıdık olunca ne zor bişiydir tahmin bile edemiyorum.Şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum,Allah askerimizi korusun,devlete zeval vermesin...

biliyorum yediklerim cok az.
metabolizma acisindan iyi deil. ama benim önce migdemi kücültmem lazim.
ilk basladigimdada böyle yapmistim.. 1 hafta sonra otomatikmen istahim azalacaktir ve daha rahat diyet yapabilecegimm..

baska bir topigede yazmistim kizlar sitzede yazayim..
90 kilo iken diyete basladigimin ilk haftasi cok acikmama ragmen tutuyordum kendimi.
bir gün esime tavuklu nohutlu pilav yaptim.(margarinli)
cook canim cekti.
ama yemedim.
inat ettim.
mutfaga gidip agladim :( karnimda cok acti. ve en sevdigim yemeklerden biri mis gibi kokuyordu.:(
ama basardim.. yememeyi basardigim icin de.
sabah 1 kasik yiyerek ödüllendirdim kendimi.

cünkü sabah yedigini gün icerisinde daha kolay yakiyor insan.

yani aglaya aglaya yapicaz diyetimizi kizlar..pes etmek yokk
bakin 68 kiloya düstüm ben bu düsünceyle.

insallah sizde düseceksiniz.
ben buna inaniyorum.

canım bende tam diyecektim az yiyosun ama zaten yazmışın.:... o ilk haftalardaki duyguları bende yaşadım.dolap önüne gidip gidip geldim...çok zor bişi iradeye hakim olmak ama güzel demişsin gerekirse ağlaya ağlaya yapmalıyız ki sonuçların ortada canım...valla ben bi 70 olsammmmmm :lepi:

günaydın canlar,
Bugün sabah bende yağsız sebze çorbası ile güne başladım,1 bardak çay içtim.
Dünde aynı şekilde yapmıştım, ara öğün olarak portakal ve elma yedim.bitki çayları içiyorum.
günaydın canım afiyet olsun ...

Günaydın Arkadaşlar,
istenirse ve sıkı tutulursa başarı elde ediliyor demekki... Bende kendimi biraz daha sıkmalıyım taviz yok..

Okur'umcanım benim kendini hiç üzme ne olur, sana ihtiyacı olan çocuğun var, birde karnında olan var, allahım her şeyin hayırlısını verir inşallah.Evet başına gelmeyen bunları tabii ki anlayamaz canım.
Benim senden istediğim mücadeleni bırakma ablam, kendine çok iyi bak.
Seni sevdiğimizi unutma şekerim......

iyi akşamlar kızlar canım sıkkın tokkattaki hain saldırı beni mahfetti şuanda ağıryaralı olan uzmançavuşla urfada beraber çalışmıştık allah onu korusun başım ağrıyo canım sıkkınn off ne olacak sonumuz belli deil allah tüm askerleri korusun
nursena'makşam haberlerde dinleyince yine çok çok üzüldüm inan ki, allahım sonumuzu hayır etsin, bu k...... sonunu getirsin inşallah.Senin tlf. olsa idi akşam hemen arayacaktım Tokat denince ilk aklıma gelen sen oldun canım, allahım ölen kişilerin ailesine sabırlar versin,geri kalan askerlerimize sağlık, kuvvet versin inşallah,onları başımızdan eksik etmesin, kendine iyi bak canım.

öncelikle herkeslere günaydın olsun fakat günüm aydınmı değil mi bilemiyorum sabrım taştı nedir bu dtp apo ve pkk dan çektiğimiz tarihime bakıyorum hiç bir zaman bu kadar çaresiz kaldığımızı göremiyorum nasıl bir yönetim şeklidir ki bu her gün şehitlerimize bakıp ağlıyoruz... yazık çok yazık bu çaresizliği bize yaşatan hükümetimize yazıklr olsun üzgünüm çaresizim

bu arada nursena aplam rabbim yardımcınız olsun sen tokattaydın yanılmıyorsam dualarımız sizinle :teselli: :teselli:

okur aplammmmm bak sana bir tek dua ediyorum rabbim sana doğru yolu gösterecek sıkma canının sen :teselli: :teselli:

bu sabah yediklerim bir haşlanmış yumurta
1 dilim k.ekmeği
1 tatlı kaşığı tahin helvası
3 zeytin
1 dilim peynir (küçük)
saat 10,30 gibi bir galeta öpüyorum sizleriiiii

terörüde lanetliyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mafoldumben mafoldumben mafoldumben

canımmmm dualarımız seninle Allah yar ve yardımcın olsun:teselli::teselli:

dün kaçamaksız bir gün oldu çok mutluyum akşam bantta 4,5 kademede 45 dk yürüdüm:lepi:
sabah 2 bardak su ve ilaç
kahvaltı 1 bardak yarım yağlı süt
ara
türk kahvesi
öğlen
4 kaşık kurufasülye (yanında acı turşu ne güzel olurdu) akannehirakannehir ama yokk yemicem onun yerine cacık yicem
1 dilimde ekmek
ara
elma
akşam belli değil ama çorba salata olabilir

Ofiste Sağlıklı Beslenme Tüyoları

Yoğun iş hayatı sağlık ve beslenme alışkanlıklarımızı doğrudan etkiliyor. Geçiştirilen öğle yemekleri, elimizden düşmeyen kahve ve çay fincanları sağlıksız beslenmenin kapısını aralıyor.

Çalışan Kadınlar

Çalışan kadınların büyük bir bölümü sabahları biraz daha uyuyabilmek için kahvaltı yapmıyor. İş yerine gittiği anda başlayan yoğun iş trafiği öğle yemeğine kadar aç kalmasına neden oluyor. Uyandığı andan itibaren aç kalan vücut, kendini toparlamak için öğle yemeğinde ihtiyacından daha fazla açlık hissi sinyalleri gönderiyor. Sonucunu hepimiz biliyoruz. Yemek sonrası üzerimize çöken rehavet, akşam üzerine doğru azalan enerjimiz ve fazla kilolalar!

Ofiste sağlıklı beslenmek sanıldığı kadar zor değil. Zararlı alışkanlıkları hayatınızdan çıkarıp yerine yeni ve faydalı alışkanlıklar edinmeniz yeterli…

Sabahları kahvaltı yapmak için vaktiniz yoksa 1 bardak süt içmeye gayret gösterin. Süt; içinde bulundurduğu maddeler sayesinde midenizi dinlendirir ve tokluk hissi yaratır.

Öğle yemeklerinizde ana yemeğin yanına garnitür olarak pilav, patates püresi gibi yüksek kalorili yemekler yerine buharda pişirilmiş sebze gibi sağlıklı ve düşük kalorili yemekleri tercih edin.

Ara öğünlerde yüksek kalorili atıştırmalıklar yerine lifli ve düşük kalorili gıdalar tüketmeye özen gösterin. Çantanızda kolayca bulundurabileceğiniz ceviz, fındık, kepekli bisküvi gibi yiyeceklerle düşen enerjinizi yükseltebilirsiniz.

Gün içerisinde çay ve kahve içme alışkanlığınızı gözden geçirin. 1 adet kesme şekerin 10 kalori olduğunu aklınızdan çıkarmayın. 1 fincan çay için kullandığınız şekerin size kilo aldıracağını bilerek günlük çay ve kahve tüketimini asgari seviyeye indirin. En sağlıklı ve gerekli içecek suyu masanızdan eksik etmeyin.

Egzersiz yapmak için vaktim yok bahanesini bir kenara bırakıp ofis içinde kendinize hareket alanları yaratın. İş arkadaşınıza telefon açmak yerine yanına gidip söyleyin. Böylece yürüyüş yapmış olursunuz. Asansör yerine merdiveni tercih ederek form koruyabilir, kalp sağlığınız için kendinize bir iyilik yapabilirsiniz.

slm kızlar
bende sabah biraz ekmek zeytin peynir yedim
sonra alışverişe çıktım
off bacagım agrıları dahada arttı yordum kendimi
işlerimi bitirimde şöle sobamı yıp bi uzanım
ahh şeçilim ahh
benim sobamla ne güzel faztezileri vardı Şeniz
artıkın ben uygularım :kedi:

allahım şehitlerimize rahmet ailelerine sabır versin
bende asla dayanamayanlardanım
çok üzülüuoyurmya
adlında terörün başı belli
yok etmiyolar bi ortadann kötükedihüso

Merhabalar hanımlar......

Milletimizin başı sağolsun.Yüreğine ateş düşen analara,babalara rabbim yardım etsin inşallah.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Allah düşmanlara fırsat vermesin.Allahım ne kötü haberler alıyoruz bu günlerde sen bize yardım et......:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Yiğitlerimize Allah rahmet eylesin.Nur içindeler zaten.....

Back
X