Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aslında devamli okuyorum ama hızlı geçiyorum geri döneyim desem toptan kalıyor hepsi.çok aktif olamasamda seviyorum sizi iyiki bulmuşm siziAleyküm selam
Allah kolaylık ve şifa versin canım
Fırsat buldukça gel sen de canım
İnşallah yaniliyoruzdur ama bence yaramazlık yaptılar
aslında devamli okuyorum ama hızlı geçiyorum geri döneyim desem toptan kalıyor hepsi.çok aktif olamasamda seviyorum sizi iyiki bulmuşm sizi
Bencede canım var bi şeyler çok sessiz oldu ortalıkİnşallah yaniliyoruzdur ama bence yaramazlık yaptılar
Sen de iyi ki geldin
Sagol canım..çocuk büyütmek zor ama Rabbim eksikliklerini göstermesin.boşuna cennet annelerin ayaklarının altındadir dememiş peygamber efendimz.öyle böyle büyüyorlar ama stres oluyo doğal olarak Rabbim sabır versin
Sagol ablacim.. sanada cok gecmis olsun. Firsat bulamadim yoksa herzaman aklimda ve duamdasin..Aleyküm selam
Allah kolaylık ve şifa versin canım
Fırsat buldukça gel sen de canım
Sagol canım. Derdiveren rabbim şifasınıda sabrinida veriyor. Allah dermansiz dert ve şifasız Hastalik vermesin. Hele isyan hic ettirmesin.burcu1983 Canım Rabbim yardımcın olsun.Valla gerçekten zor yaptıkların büyük bir özveri istiyor inşallah hayırlıyla dişlerini çıkartırsa rahatlar belki
eşimin abisi Düzcede imamlik yapıyor oraya gittik bayramda senede 2kez gidiyoruz genelde.sende mi DüzcelısinSagol canım..
Evet gercekten zor ama hisseden dert eden gercek annelere.. ne anneler var Anne demeye bun sahit lazim.Allah rizasina layik Anne olmayi nasip etsin Rabbim.
Canim bende senin gibi firsat bulup yazamadim, senin duzce dedigini hatirliyorum esinmi duzceli, nerde yasiyordun hep soracagim bir firsat olmadi
Sagol ablacim.. sanada cok gecmis olsun. Firsat bulamadim yoksa herzaman aklimda ve duamdasin..
Sagol canım. Derdiveren rabbim şifasınıda sabrinida veriyor. Allah dermansiz dert ve şifasız Hastalik vermesin. Hele isyan hic ettirmesin.
Bu arada masallah super gidiyorsun diyet ve sporda.
Ben Kızın alejisi yuzunden yemem mahvoldu. Hep karbinhidrat yiyorum ve yedikcede yiyesim geliyor.. bir toparlasam kendimi iyi olacak
Yok hayatım bugun yogundum bıraz net olmayan yerdeydım oyuzden yazamadım
İyi akşamlar canım süpersinEki Görüntüle 1863074 İyi Akşamlar kizlar 30 dk yürüyüş yaptim
Sagolasin canim benim teşekkür ederimİyi akşamlar canım süpersin![]()
İnşallah sana da nasip olur tekrar canım..bengisu022 canım seni en çok ben anlarım. İnsanın burnunun direği sizlar mi benim sizliyor yuregim yanıyor. Evladim 3 gün yaşadı ve kaybettim.O büyük acıyı bende yaşadım hala yasarim halada yanarım. Lâkin bu Rabbimizden gelen bizim sinavimiz sinaniyoruz istersen bir destek al yanlış anlama beni lütfen ben kendim atlattim.Bol dua ve sabir ile acim mi gecmedi.Ama ben acimla yaşamayı öğrendim. Yavrularimizin bu dünya da nasipleri yoktu.Rabbim inşallah sabrimizin mukafatini verir.Bu şekilde kendine aci cektirme birtanem kiyamam sana...
Anladım canım benim inşallah kaçamak yapmadinYok hayatım bugun yogundum bıraz net olmayan yerdeydım oyuzden yazamadım
İnşallah canım Rabbim den gelen boyun kıl dan ince lütfu da hoş kahrida verirse de büyüklüğür Rabbimin vermez isede vaedir Rabbimin bir bildigi hakkımda her ne ise hayirlisi o olur inşallah....Ama inşallah bu güzel duyguyu yeniden yaşarım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Güzel dileklerin için çok teşekkür ederimİnşallah sana da nasip olur tekrar canım..