Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam kızlar...buralardaym yazdıklarınıı takip ediyorum ama pek yazamıyorym.iyi olmaya çalışıyorum.cok zorluyorym kendimi.normalde cok güçlü biriyimdir ama bu ciğer acısı cok cok baskaymış.hiç sorun yokken kaybettim güzel bebegimi.bu zamanlarımı hep onunla gecirecegim hayalini kurmustum.bir kere kızımı göremedim bile.simdi keske görseydim diyorum.bedeni soguk da olsa bir defa sımsıkı sarılıp öpseydim diyorum.icim o kadar acıyor ki.gittim gezmeye çalıştım ama her tarafta bebek ve hamile gördüm.sırf bayramda burda kimseyle bayramlaşmamak icin yurt dışına gittim.ama acım icimde iste ne yapsam olmuyo gecmiyo ciger yangınm.hala arkadaslarmdan arayıp bebegi soranlar oluyo.ne diyecegimi şaşırıyorum.bazen yolda uzaktan tanidiklarla karşılaşıyorum.hayırlı olsun Gözünaydn dogum yapmışsın diyolar.ben unutamiyorum bebegimi alisamiyorum kızımın yokluguna.gecer diyorum hayata geri dönmem gerekiyo diyorum ama olmuyo arkadaş ortaminda hep hamilelikten dogumdan bahsediliyo.bahsetsem olmuyo bahsetmesem olmuyo.ağlıyorum olmuyo aglamiyorum olmuyo. kızımla ilgili konussam olmuyo konusmasam olmuyo.ne yapacagimi nasıl davranacigima karar veremiyorum.

çocuk büyütmek zor ama Rabbim eksikliklerini göstermesin.boşuna cennet annelerin ayaklarının altındadir dememiş peygamber efendimz.öyle böyle büyüyorlar ama stres oluyo doğal olarak Rabbim sabır versin
Sagol canım..
Evet gercekten zor ama hisseden dert eden gercek annelere.. ne anneler var Anne demeye bun sahit lazim.Allah rizasina layik Anne olmayi nasip etsin Rabbim.
Canim bende senin gibi firsat bulup yazamadim, senin duzce dedigini hatirliyorum esinmi duzceli, nerde yasiyordun hep soracagim bir firsat olmadi

Aleyküm selam
Allah kolaylık ve şifa versin canım

Fırsat buldukça gel sen de canım
Sagol ablacim.. sanada cok gecmis olsun. Firsat bulamadim yoksa herzaman aklimda ve duamdasin..

burcu1983 burcu1983 Canım Rabbim yardımcın olsun.Valla gerçekten zor yaptıkların büyük bir özveri istiyor inşallah hayırlıyla dişlerini çıkartırsa rahatlar belki
Sagol canım. Derdiveren rabbim şifasınıda sabrinida veriyor. Allah dermansiz dert ve şifasız Hastalik vermesin. Hele isyan hic ettirmesin.
Bu arada masallah super gidiyorsun diyet ve sporda.
Ben Kızın alejisi yuzunden yemem mahvoldu. Hep karbinhidrat yiyorum ve yedikcede yiyesim geliyor.. bir toparlasam kendimi iyi olacak

Sagol canım..
Evet gercekten zor ama hisseden dert eden gercek annelere.. ne anneler var Anne demeye bun sahit lazim.Allah rizasina layik Anne olmayi nasip etsin Rabbim.
Canim bende senin gibi firsat bulup yazamadim, senin duzce dedigini hatirliyorum esinmi duzceli, nerde yasiyordun hep soracagim bir firsat olmadi

Sagol ablacim.. sanada cok gecmis olsun. Firsat bulamadim yoksa herzaman aklimda ve duamdasin..

Sagol canım. Derdiveren rabbim şifasınıda sabrinida veriyor. Allah dermansiz dert ve şifasız Hastalik vermesin. Hele isyan hic ettirmesin.
Bu arada masallah super gidiyorsun diyet ve sporda.
Ben Kızın alejisi yuzunden yemem mahvoldu. Hep karbinhidrat yiyorum ve yedikcede yiyesim geliyor.. bir toparlasam kendimi iyi olacak
eşimin abisi Düzcede imamlik yapıyor oraya gittik bayramda senede 2kez gidiyoruz genelde.sende mi Düzcelısin

İyi akşamlar..
Derin Derin çookk sevindim kiloların gitmesine :) böyle böyle bi bakmışsın süzülmüşsün inşallah :)
bengisu022 bengisu022 Rabbim yardımcın olsun, en yakın zamanda acını unutturacak evlatlar versin inşallah
burcu1983 burcu1983 ne zamandır aklımdasın bi türlü yazamadım canım, inşallah daha iyiye gider kızının alerji durumu. Geçmiş olsun, Allah yardımcın olsun

Screenshot_2016-07-27-21-42-18.webp
İyi Akşamlar kizlar 30 dk yürüyüş yaptim

bengisu022 bengisu022 canım seni en çok ben anlarım. İnsanın burnunun direği sizlar mi benim sizliyor yuregim yanıyor. Evladim 3 gün yaşadı ve kaybettim.O büyük acıyı bende yaşadım hala yasarim halada yanarım. Lâkin bu Rabbimizden gelen bizim sinavimiz sinaniyoruz istersen bir destek al yanlış anlama beni lütfen ben kendim atlattim.Bol dua ve sabir ile acim mi gecmedi.Ama ben acimla yaşamayı öğrendim. Yavrularimizin bu dünya da nasipleri yoktu.Rabbim inşallah sabrimizin mukafatini verir.Bu şekilde kendine aci cektirme birtanem kiyamam sana...

bengisu022 bengisu022 canım seni en çok ben anlarım. İnsanın burnunun direği sizlar mi benim sizliyor yuregim yanıyor. Evladim 3 gün yaşadı ve kaybettim.O büyük acıyı bende yaşadım hala yasarim halada yanarım. Lâkin bu Rabbimizden gelen bizim sinavimiz sinaniyoruz istersen bir destek al yanlış anlama beni lütfen ben kendim atlattim.Bol dua ve sabir ile acim mi gecmedi.Ama ben acimla yaşamayı öğrendim. Yavrularimizin bu dünya da nasipleri yoktu.Rabbim inşallah sabrimizin mukafatini verir.Bu şekilde kendine aci cektirme birtanem kiyamam sana...
İnşallah sana da nasip olur tekrar canım..

İnşallah sana da nasip olur tekrar canım..
İnşallah canım Rabbim den gelen boyun kıl dan ince lütfu da hoş kahrida verirse de büyüklüğür Rabbimin vermez isede vaedir Rabbimin bir bildigi hakkımda her ne ise hayirlisi o olur inşallah....Ama inşallah bu güzel duyguyu yeniden yaşarım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim

Back
X