Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr

Çok sevinçliyimm İnşallah kocişim cumaya geliyor 10 gün evdeeeeeeeeeeeeee
Yanlız kocişim gelince almam inşallah çünki ona bol yağlı kalorili yemekler yapıp kilo aldırmam lazım yoksa olmuyo ya adam 65 kilo boyuda uzun yan yana çok ilginç oluyoruz

bu arada kilom sabit bakalım hangimiz daha inatız ....
kahvaltıdan önce 30 dkk filan spor yaptım
kahvaltıda biraz peynir iki dilim ekmek bi kırtik çikolata yedim 6 tane patates kızartması sonracıma bide form çayımdan içtim

şimdide ev tepreştirdim dip köşe silcemm ...........

Glikoz'um neşen yerinde bakıyorum, kociş geliyor diye, neşen hep daim olsun allah ayırmasınopuyorumnanaktan

MERAHABA ARKADAŞLAR BENDE ARANIZA YENŞ KATILDIM OKADAR KÖTÜYÜM Kİ İŞ YERİNDE GÖZLERİMİN DOLUP DOLUP BİR TÜRLÜ AKAMAMASI BENİ YİYİP YİYİP BİTİRDİ.98 KG OLDUM MAALESEF EVLENDİKTEN SONRA 25 KG ALDIM TANSİYON SORUNUMDA VARDI ŞİMDİ DAHADA ARTTI
DOKTORA GİTTİM BAZI TETKİKLER VERDİ TAHLİLLERİME BAKTIM DA TRİGLİSERİD DENEN ŞEY YÜKSEK ÇIKTI 350 CİVARI OKADAR ÜZÜLDÜM Kİ KIZDIM KENDİME PİS BOĞAZIM DEDİM HAKARET ETTİM HERKESİN BANA KİLO VERMEN LAZIM DİYE ACIYARAK BAKMASI BENİ MAHVETTİ YAA mafoldumben OKADAR ÜZÜNTÜLÜYÜM Kİ HER İŞİ BAŞARAN BEN HER ŞEYDE EN İYİSİNİ YAPAN BEN BU KİLOLAR YÜZÜNDEN İKİNCİ SINIF VATANDAŞIM RESMEN ÇOK GÜZEL BİR KADINIM ASLINDA AMA KİLOLAR YÜZÜNDEN KENDİME GÜVEN YOK PASPAL OLDUM İYİCEMENE :sinifsinif: KIZLAR NE OLUR BANA DESTEK OLUN MOREL VERİN :sinifsinif:

Hoşgeldin aramıza..

Selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr

Çok sevinçliyimm İnşallah kocişim cumaya geliyor 10 gün evdeeeeeeeeeeeeee
Yanlız kocişim gelince almam inşallah çünki ona bol yağlı kalorili yemekler yapıp kilo aldırmam lazım yoksa olmuyo ya adam 65 kilo boyuda uzun yan yana çok ilginç oluyoruz

bu arada kilom sabit bakalım hangimiz daha inatız ....
kahvaltıdan önce 30 dkk filan spor yaptım
kahvaltıda biraz peynir iki dilim ekmek bi kırtik çikolata yedim 6 tane patates kızartması sonracıma bide form çayımdan içtim

şimdide ev tepreştirdim dip köşe silcemm ...........

Oh oh oh enerjin had safhada..:jeyyar:
Allah ayırmasın..:)
:Saruboceq:

Herkese merhabalar güzel hanımlar.......

Bu aralar pek uğrayamadım.Aslında her gün bakıyorum ama bazen yazma zamanım olmuyor.Dün akşam oturup hepinize ayrı ayrı yazdım...Hatta Dilenciye çooook kızdım Kenan ı beğenmiyor kötü laf ediyor diye.Bir yalvarmadığım kaldı ne olur Kenan ı beğen diye.Tam göndereceğim sırada benim pc bilgi güncellemeye girdi ve yeniden başlat yaptı.Tüm yazdıklarım silindi.Çok sinirlendim.Tekrar yazmaya üşendim.Kusura bakmayın.
Şimdi günah çıkardığıma göre yeni gelen arkadaşlarımıza hoşgeldiniz kolay gelsin diyorum.....
Hepinizi çooook öpüyorum.
DİLENCİİİİİİİ KENAN I BEĞEN.....HİÇ Mİ HATIRIM YOK AYOL...AAAA HADİ AMA .....

bendeee geldımmmmmmmmmmm
bugun basladımm dıyete bı zayıflıcam bı zayıflıcamkı hepınz sasacaksınız
heryerım ayrı bı dunya oldu evlendıgımden bu yana sankı bı manken yutmusum o kadar yanı bı de ustune dogum hamıleleık ohh oldumu sana 92.2 hele daha da alıyom ama artıkkk bıtttııııııııııııııııııııııı

yazada pikini gıymezsem bana da ozlem demesınlerrr
optum hepınızııı

bendeee geldımmmmmmmmmmm
heryerım ayrı bı dunya oldu evlendıgımden bu yana sankı bı manken yutmusum o kadar yanı bı de ustune dogum hamıleleık ohh oldumu sana 92.2 hele daha da alıyom ama artıkkk bıtttııııııııııııııııııııııı

optum hepınızııı

ay ne güzel yazmışşsın güldürdün beni
pek hoşşsun
ahdi hayırlısı
bizede bildir gelişmeleri
istersen listeye alalıms nei cuma günleri hep barebar görelim kaydirigubbakcemile5

bendeee geldımmmmmmmmmmm

optum hepınızııı

ayyyyyyy hoş geldin ne güzel geldin bana da gaz verdinnnnnnnn Şeniz Şeniz Şeniz a.s. a.s. :teytey: :teytey:

süper yaa modundasınız gene güldürdünüz beni ölüyom baş ağrısındanaman derdime bir çareee ya bitürlü geçmiyor dünden beri gözümde yerinde çıkacak gibi ilaçta aldım banamısın demedi neyse öptm hepinizi bilg bakamıyordun

bugünkü menü
2 dilim kepek ekmek, 1 peynir, domates,salatalık,çay
ton balıklı salata
ara öğün şimdi 1 elma yiyom ...
akşama nohut yemeği var etsiz 8 kaşık yerim,yarım kase yoğurt biraz da salata yiycem
ara:2 mandalina ile günü kapatırım...

cok tesekkur ederım kıslar
cıtol bı lısteden bahsetmısın canım anlamadım ben yaa :(((

cuma gunu ne oluyo

bende sabah 2 dılım ekmek, pynır, 5 zeytın, domates, salatalık yedım
ara ogun 1 portakal 1 mandalına
oglen 4 yemek kasıgı z.y. fasulye 1 bardak ayran
sımdı ara ogunumu yıcem 1 mandalına bır dılım ekmek
aksam da makarna ve meyve

benımkı 1500kcal

Son düzenleme:
herkeslere günaydın ama ben çok üzgünüm akannehir dün akşam kaçama kyaptım abimlere gittim ben lokumu çok severim dün almış gelmiş bi lokum yedim yengemde öyle güzel kek yapmış ki bi dilimde ondan dövün beni dövünnnnn :oklava: :oklava: :oklava:

seçil aplam nerdesin ya bıraktınb gittin beniiiii

kız citol aplam sen senin kocayı erkenden kalp ten götürecen rabbim korusunn :roflol: :roflol:
anammm neyse yağ olmasın diyelim şekerim devamı gelmesin ama :olmaz:

canım haklısında kendin misafire yapıyorsun ve yemiyorsun şu anda tutamıyorum kendimi daha önce yapıyotdum aslında tekrar bi girebilsem bişey isrtemiyorum.hep sağlıklı besleniyordum beni mahveden ikramlar zaten yoksa yemekle aram yok abur cubur şimdi yine gürkan kubilayı dinliyorum inşallah olacak
canım yemek istemedikten sonra yemezsin bak ben acayip yiyen bi tip olarak söylüyom bunu...
yatılı misafirler geldi neler neler yaptım kendime uyan şeyler de yaptım onları yedim.eee millet geliyo oturmaya onlara da yapıyom kek börek vs vs diyette olduğumu bilenler bişi demiyo zaten haaa eğer diyette olduğumu söylemek istemiyosamda ya midem ya bağırsaklar bozuktur...:1ninca:
kakarlı olursan önünde kimse duramaz.kusura bakma alınma sakın...bunları gece yarıları bile bi yemek yiyen bi eski obur söylüyo...senağlama

MERAHABA ARKADAŞLAR BENDE ARANIZA YENŞ KATILDIM OKADAR KÖTÜYÜM Kİ İŞ YERİNDE GÖZLERİMİN DOLUP DOLUP BİR TÜRLÜ AKAMAMASI BENİ YİYİP YİYİP BİTİRDİ.98 KG OLDUM MAALESEF EVLENDİKTEN SONRA 25 KG ALDIM TANSİYON SORUNUMDA VARDI ŞİMDİ DAHADA ARTTI
DOKTORA GİTTİM BAZI TETKİKLER VERDİ TAHLİLLERİME BAKTIM DA TRİGLİSERİD DENEN ŞEY YÜKSEK ÇIKTI 350 CİVARI OKADAR ÜZÜLDÜM Kİ KIZDIM KENDİME PİS BOĞAZIM DEDİM HAKARET ETTİM HERKESİN BANA KİLO VERMEN LAZIM DİYE ACIYARAK BAKMASI BENİ MAHVETTİ YAA mafoldumben OKADAR ÜZÜNTÜLÜYÜM Kİ HER İŞİ BAŞARAN BEN HER ŞEYDE EN İYİSİNİ YAPAN BEN BU KİLOLAR YÜZÜNDEN İKİNCİ SINIF VATANDAŞIM RESMEN ÇOK GÜZEL BİR KADINIM ASLINDA AMA KİLOLAR YÜZÜNDEN KENDİME GÜVEN YOK PASPAL OLDUM İYİCEMENE :sinifsinif: KIZLAR NE OLUR BANA DESTEK OLUN MOREL VERİN :sinifsinif:
hoşgeldin canım...
hiiiç üzülme kararlı ol kilolar gittikçe trigliserit filan kalmaz bence...
evet şişman olunca bu insanların hali tavrı beni de çok rahatsız eder ama bunları görme duyma sen ne olursa olsun hedefine odaklan sağlıklı beslenerek ve aç kalmayarak dengeli kilo ver canım...burada hep biraradayız dertleşiyos gülüyos sende katıl menüleri yaz rahatlarsın kilolar da yeker teker gider...kaydirigubbakcemile2

bendeee geldımmmmmmmmmmm

optum hepınızııı
bende pikini giymek istiyommmmmmmmmmmmmm
hoşgeldin özlemmmm helal sana :lepi:
süper yaa modundasınız gene güldürdünüz beni ölüyom baş ağrısındanaman derdime bir çareee ya bitürlü geçmiyor dünden beri gözümde yerinde çıkacak gibi ilaçta aldım banamısın demedi neyse öptm hepinizi bilg bakamıyordun

tursari bacım neyin var migren filan gibi bişi mi? yoksa uykusuz mu kaldın bacım?

cuma gunu ne oluyo

Hoş geldin canım......Çok enerji dolu ve motive olarak geldin.İnşallah bize de bulaşır bu poziflik......İstedikten sonra olmayacak şey yok;yeter ki gayret edelim...

Bu arada cuma için cevap vereyim.Her nekedar soru bana değilse bile...
Cuma günleri sabah aç karnına ve en hafif giysilerimizle tartılıp kilomuzu bildiriyoruz.Citolcüğüm bizim kiloların çetelesini tutuyor.Kilo verenleri kutluyor;veremeyenlere teselli veriyor;yok eğer kilo aldıysan ağzına..............yok yok yanlış anlaşılmasın ağzına biber sürüp esefle kınıyor.Bizde onun yolundan gidip aynısını yapıyoruz.Kilo verenleri kutlayıp ;kınanacakları kınıyoruz.....
Özlem bu ara ben hep kınananlar ve ağzına biber sürülenler listesindeyim.Bozdum kendimi.Dur bakalım yeni gelen arkadaşlar uğurlu gelir belki.Hepimiz güzelce kilolardan kurtuluruz.....
Umarım sen her cuma azalan kilolar bildirirsin .Kolay gelsin......a.s.

canımmm geçmiş olsun migrenmi var sende yoksa bişeyemi üzüldün kıss inş geçer ne zordur başağrısı bilirim acil şifalar olsunn:Saruboceq:

tusarı gecmıs olsun canım o agrıyı bılırım aclıktan olmasın sakın sıcak bıseyler ıc canım tekrar gecmıs olsun
kızlar cekın su agızlara fermuarı yahu yedınız yedıgınız kadar yeter gariii
beyzus ahanda bı bıber de ben gonderıyom sana, 89 olmusun gorunce amanınnn ne gusell dedımmm
cuma gorusuruzzzzzz :))))

cuma gunu ne oluyo
sorunun cvbını anlam vermiş

Hoş geldin canım......Çok enerji dolu ve motive olarak geldin.İnşallah bize de bulaşır bu poziflik......İstedikten sonra olmayacak şey yok;yeter ki gayret edelim...

Bu arada cuma için cevap vereyim.Her nekedar soru bana değilse bile...
Cuma günleri sabah aç karnına ve en hafif giysilerimizle tartılıp kilomuzu bildiriyoruz.Citolcüğüm bizim kiloların çetelesini tutuyor.Kilo verenleri kutluyor;veremeyenlere teselli veriyor;yok eğer kilo aldıysan ağzına..............yok yok yanlış anlaşılmasın ağzına biber sürüp esefle kınıyor.Bizde onun yolundan gidip aynısını yapıyoruz.Kilo verenleri kutlayıp ;kınanacakları kınıyoruz.....
Özlem bu ara ben hep kınananlar ve ağzına biber sürülenler listesindeyim.Bozdum kendimi.Dur bakalım yeni gelen arkadaşlar uğurlu gelir belki.Hepimiz güzelce kilolardan kurtuluruz.....
Umarım sen her cuma azalan kilolar bildirirsin .Kolay gelsin......a.s.
ŞenizŞeniz

hihoyyyt
aramiza yeni katilanlar olmu$$

hosgeldinizzz...
insallahh motivasyonunuz hic düsmezz

özlem seni kendime benzettimmm..

gecen yil bu zamanlarr 90 kiloydummm..
3 ay icinde 17 kilo verdim..

hala diyetteyimm . su an 68 kiloyum bidenem.. darisi sana insallahh

walla kendimle o kadar gurur duyuyorumki :)) kendimi dünyayi kurtarmis gibi hissediyorumm :roflol:
bütün dünya duysun ulennn :)))))))))

walla kendimle o kadar gurur duyuyorumki :)) kendimi dünyayi kurtarmis gibi hissediyorumm :roflol:
bütün dünya duysun ulennn :)))))))))
:nazar:
gurur duymalısın tabiii.az bişi değil başardığın arkadaşım...
helal sanaaaaaaaaaaa :lepi::lepi::lepi:
bende 70 olcam ahanda buraya yazdımmmmmmmmm vereliniortak

Herkese merhabalar güzel hanımlar.......

Bu aralar pek uğrayamadım.Aslında her gün bakıyorum ama bazen yazma zamanım olmuyor.Dün akşam oturup hepinize ayrı ayrı yazdım...Hatta Dilenciye çooook kızdım Kenan ı beğenmiyor kötü laf ediyor diye.Bir yalvarmadığım kaldı ne olur Kenan ı beğen diye.Tam göndereceğim sırada benim pc bilgi güncellemeye girdi ve yeniden başlat yaptı.Tüm yazdıklarım silindi.Çok sinirlendim.Tekrar yazmaya üşendim.Kusura bakmayın.
Şimdi günah çıkardığıma göre yeni gelen arkadaşlarımıza hoşgeldiniz kolay gelsin diyorum.....
Hepinizi çooook öpüyorum.
DıLENCııııııı KENAN I BEĞEN.....HıÇ Mı HATIRIM YOK AYOL...AAAA HADı AMA .....
ahahah ablam tamam beğendim ne bileyim o kadar içerlediğini ben:))) hem ben beğenirsem asıl kıskanman lazım değil mi bak ne güzel alıcı gözüyle bakmıyom:))))

"YURDUSUM kullanıcısından alıntı
nursena'm akşam haberlerde dinleyince yine çok çok üzüldüm inan ki, allahım sonumuzu hayır etsin, bu k...... sonunu getirsin inşallah.Senin tlf. olsa idi akşam hemen arayacaktım Tokat denince ilk aklıma gelen sen oldun canım, allahım ölen kişilerin ailesine sabırlar versin,geri kalan askerlerimize sağlık, kuvvet versin inşallah,onları başımızdan eksik etmesin, kendine iyi bak canım."

selam bayanlar... çok üzüldüm ben de... özellkle şu dersaneden dönerken ölen kıza... tek suçu o minibüse binmek oldu:(

ablacım bu "k.... sonunu getirsin" dediğin etnik bir kökenin adı değildir diye umuyorum, çok üzülürüm yoksa...

bu soruya cevap alırsam çok rahatlayacağım ablacım o yüzden tekrar soruyorum... :uhm:

valla helal olsunnn askıtom
bende ıkı gram versem havada yurur gıbı oluyom :)))))) sankı dunyanın en gusel kadunu benimmm :)))))))))

Back
X