Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi geceler canlar

Selamun aleyküm güzeller
Hayırlı sabahlar
Bugün yine yoğun bir gün olacak. Kısmet olursa Biraz sonra köye gidicem. Ordan da İnegöl e gidip gelicem. Amcam ameliyat olmuş onu ziyaret ederim. Sonrada biraz ablama uğrarım. Onlarında bugün çeyiz serilecek. Bu ay hem ablamın oğlu hem eltimin oğlu evleniyor. Pespeşe iki düğünümüz var.

Sağol canım. Bir kısmını gönderdim. Kalanlarda kahvaltıdan sonra gidecek. Mutfağa Girdim dolabı karıştırdım. İki poşet kemikli et çıkarttım. Haşlamaya koydum. Patatesli fırına süreyim dedim. Üç poşet kırmızı köz biber çıkarttım. Çorba yaptım. Bir baktım birer ikişer dağılıyorlar. Gençlerin ne yapacağı belli olmuyor. Hepsi dağıldı iki kişi kaldı. Kalanlar 14 gündür bızde ler. Yemekte et istemiyoruz dediler. Bende haşlanmış etleri koydum dolaba. Bugün fırınlarım. Bir çorba birde köz biberleri kızartıp solladım yogurtlayıp yediler. Yemek yapmadım yani.

Sağol canım Allah razı olsun
Bu sene söz ler düğün ler Pespeşe

Allah kavuştursun

Büyük eltimin gelini de kelkitli. Dayıları istanbulda yaşıyor.
Allah tamamına erdirsin, bir omur mutlu etsin evlenecekleri..

Teşekkür ederim canım sağol :)
Senin bebeğinin sağlığıda günden güne iyiye gider inşallah nereye dr. Götürüyorsun bu tahliler Biraz masraflı ve fazla oluyor benim komşularım bakırköyde bir hocaya götürüyorlar çocukların tam rahatsızlıklarını bilmiyorum ama adam işinde uzmanmış birde bir tahlil makinesi varmış diğer hastanelerde filan yokmuş öğreneyim dur senin için .....

Özelikle iki çocuk içinde bastıra bastıra kefir öneriyor birde iki çocuğun da şikayetlerinden biride aşırı zayıflıktı hatdaa 13 yaşındakinin kaşı kirpiği döküldü dr. Saçıda dökülür demiş buna rağmen ekmek yemeleri yasak hastalıkları benzerlik göstersede yediklerinde farklılık oluyor birde 3 ay veya duruma göre 6 ay filan yemek perhiziveriyor diğerçocukta 4 yaşında tatlıda yememesi lazım meyva dahiii çok zor yaniii bir çocuktan dondurma veya çukulata saklamak .....

Sagol cnm insallah büyüdügunden alerjisi gececek diye bende umut ediyorum. Kefir cok faydalı ama sut ürünü oldugundan veremiyorum. Zaten yiyebileceğiniz seyleride yemiyor. Oluruna biraktim.
Ben acibadem hast gidiyorum baska araştırma hastanesine gidecektik normal cocuk dok. Sevk ediyormus gittik sevk etti ama randevuları ne zaman oldugunu tarih vermeden dolu dediler.
Fırsatın olursa doktoun ısminini ogrenirsen bir arastirayim cnm cok sagol

Kötü geçen bır gün ardından bu baş ağrısı kaçınılmazdi biliyorum.sebep olanlara çok şey demek geliyor içimden ama allaha havale ettim boynumu büktüm..baskalari için yaşıyorum onlardan laf gelmesin huzursuzluk olmasın bu yani..
Günaydın canım hayırdır nedir bu kadar üzen seni gecenin bir yarısına kadar uyutmayacak :(

1 ağustos itibari ile diyet kurallarımı tekrar hatırlamak için yazıyorum
dün evdeyken dukan diyetinin kitabını da tekrar bir gözden geçirdim .

son 2 haftadır çeşit çeşit şey yedim ama az az , hastalığında etkisi ile baya kilo (su) kaybı olmuştu. şimdi tekrar toparlandım .
en son cumartesi burger king te soluğu alıp hamburgerimizi de yedik artık tekrar diyete hazırız:KK53:
(aslında dün başlayacaktık ama annem çeşit çeşit reçel yapmış hepsinin tadına baktım)

neyse..

dukan diyeti ile devam ediyorum .
3 gün atak evresindeki gibi saf protein diyeti yapacağım.
perşembeden itibaren 1 gün protein +sebze , 1 gün saf protein şeklinde devam edeceğim .
(eskiden olduğu gibi haftasonları kahvaltıda domates salatalık konusunda kısıtlama yapmayacağım, yani saf gün olsada azıcık yerim bu ikiliyi )

öğünümden biri mutlaka sadece yoğurt olacak .bunu da ofiste çıkacak yemeğe göre ayarlayacağım .
yani ofiste yiyebileceğim bir yemek var ise ofiste yemek yiyip akşam yoğurt yiyeceğim. ya da tam tersi ofiste yoğurt akşam yemek ..

günlük 2 kaşık yulaf kepeği yenecek. (bazen canım hiiiç yemek istemese de)

meyve yok :KK61:
light içecekler yok , kendi limonatamı kendim yaparım :işsiz::işsiz:
ara öğün yok, çok çok acıkırsam yoğurt yerim en fazla.
1 tatlı kaşığı zeytin yağı serbest
günde ya 1 kaşık goji berry ya da chia yoğurt eşliğinde tüketilebilir.
günde 60 dk tempolu yürüyüş :spor:

1 ağustos itibari ile diyet kurallarımı tekrar hatırlamak için yazıyorum
dün evdeyken dukan diyetinin kitabını da tekrar bir gözden geçirdim .

son 2 haftadır çeşit çeşit şey yedim ama az az , hastalığında etkisi ile baya kilo (su) kaybı olmuştu. şimdi tekrar toparlandım .
en son cumartesi burger king te soluğu alıp hamburgerimizi de yedik artık tekrar diyete hazırız:KK53:
(aslında dün başlayacaktık ama annem çeşit çeşit reçel yapmış hepsinin tadına baktım)

neyse..

dukan diyeti ile devam ediyorum .
3 gün atak evresindeki gibi saf protein diyeti yapacağım.
perşembeden itibaren 1 gün protein +sebze , 1 gün saf protein şeklinde devam edeceğim .
(eskiden olduğu gibi haftasonları kahvaltıda domates salatalık konusunda kısıtlama yapmayacağım, yani saf gün olsada azıcık yerim bu ikiliyi )

öğünümden biri mutlaka sadece yoğurt olacak .bunu da ofiste çıkacak yemeğe göre ayarlayacağım .
yani ofiste yiyebileceğim bir yemek var ise ofiste yemek yiyip akşam yoğurt yiyeceğim. ya da tam tersi ofiste yoğurt akşam yemek ..

günlük 2 kaşık yulaf kepeği yenecek. (bazen canım hiiiç yemek istemese de)

meyve yok :KK61:
light içecekler yok , kendi limonatamı kendim yaparım :işsiz::işsiz:
ara öğün yok, çok çok acıkırsam yoğurt yerim en fazla.
1 tatlı kaşığı zeytin yağı serbest
günde ya 1 kaşık goji berry ya da chia yoğurt eşliğinde tüketilebilir.
günde 60 dk tempolu yürüyüş :spor:

Kolay gelsin sen alışkınsın dukana eminim başarılı olucaksın :)

Back
X