Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sağolsun kızlar
Tedirginim annelik psikolojisi heralde onu o kocaman seyin içinde düşündükçe daralıyorum ama o çok kolay girdi maşallah
Bonus ona hic birşey demiyorum fotoğrafını cekecekler dedik mr girerken
Yenam 5 yasında oğlum yazın başladı iste önce yemediği için diyordum sonra dedesine babasinada demiş gine boyle birşey beklemeden goturdum Dr ama nöroloji deyince çok korktum inşallah temiz çıkar sonuçlar
Kalbini ferah tut birtanem inşallah önemli bir şeyi yoktur.Allahım şifa versin yavrunaa kesinlikle iyi yapmışssın götürmekle en azından bir şey varsada yoksada tedbir amaçlı inşallah bi şeyciği yoktur.

Bugun kayinvaldemin dogum gunü arayip kutladim konustuk vb.
Sonra bana sen evdemisin iştemisin dedi isteyim dedim..
Neden hic çocuklari gondermiyorsun kalmaya bak herkes burada bir tek seninkiler yok..
bir cemkirmesi var saşırdım .. yanim da birileri oldugundan rahat konusamiyorum hıhı anne gonderirim dedim..
çat dedi kapatti telefonu..
Ben oyle aval aval kalakaldim.Bir program yapildiysa sayet Yapilan programdan benim haberim yok.. cocuklar ev de nasil gidiyor varmi birseye ihtiyaciniz diye arayip soran yok.. sirf eglence girgir samata hayat felsefeleri bu.. canim sikildi fena. Ara verdim cıktim yan tarafta cafe var oraya oturdum simdi..
iyi ki varsiniz hemen yaziimda rahatlim dedim...
zaten kafamiz dolu ailecek tercihleri bekliyoruz..bunlarin dert ettigi konuya bak... Kesin beni konusup duruyorlardir kiziyla :)

Hakkinizi helal edin..
Hic kafaya takma canm.herkes sadece kendi penceresinden bakıyo.o simdi bütün gelinler torunlar burda bi o yok diyordr.ama sen çalışan bayansn.yorgun argın eve gelince hemen mutfaga girip yemek telaşına kapiliyorsun.arada çamaşır bulasik ütü ve yetişmen ilgilenmen gereken iki cocuk artı koca.ve onlarn iyi bi gelecege sahip olması icin cabalarn.eminim cogu zaman kendine vakit ayıramıyorsndr.hayatı kostura kostura yaşyrsn.herseye yetmeye ve yetismeye çalışıyorsun.onlarn tek derdi de aksama ne yemek yapsam düşüncesi.bosver hic takma.esin seni anlıyorsa yeterli.onlarn anlayp anlamaması cok da sorun olmasn senin icin

Yo
Valla topiğin iki delisi biziz :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: kzımıyon dimii tatlım cydnz_1 cydnz_1 :21::21::21::KK19::KK19::KK19::KK19:
E eboe canım valla çalışınca mecbur kıpır kıpırr şimdi dahada kıpırr yoksa hep böyle olaydım gram almazdımm :KK48:
:KK48::KK48:
Yok canım neden kızayım :KK53:
Doğru valla :D

Eve geldim şimdi.. azıcık ayran yapıp icicem sonra hemen yürüme bandına zipliyorum. :KK73:
Akşam çok zor oluyor yürümesi şimdiden halledeyim

O zaman topigin en aktif iki üyesinden biraz bilgi almak isterim. Nasil besleniyorsunuz ve spor olarak nasil bir program izliyorsunuz. Elbette diger üyelerden de biraz bilgi almak isterim.
Ben diyet adi gecince üzerine bir ton agirlik basan biriyim. Bu yüzden uzun vadede sürdürebilecegim bir beslenme degisikligi yapmak hedefimde..Bugüne kadar da pek cok sey okudum hala da okuyorum arastiriyorum ama bizzat deneyimleyenlerin uygulama ve hikayeleri beni daha cok etkiliyor. Biraz anlatin nasil bir yol izlediniz, ne kadar sürede ne kadar bir kilo kontrolü basardiniz?

Yo

Yok canım neden kızayım :KK53:
Doğru valla :KK70:

Eve geldim şimdi.. azıcık ayran yapıp icicem sonra hemen yürüme bandına zipliyorum. :KK73:
Akşam çok zor oluyor yürümesi şimdiden halledeyim
Bakk yaaa zalimm uzat bacaklarınıı dinlenn aaa ne koşmasııı 1. mi olcan başımızaa :D :D :D

O zaman topigin en aktif iki üyesinden biraz bilgi almak isterim. Nasil besleniyorsunuz ve spor olarak nasil bir program izliyorsunuz. Elbette diger üyelerden de biraz bilgi almak isterim.
Ben diyet adi gecince üzerine bir ton agirlik basan biriyim. Bu yüzden uzun vadede sürdürebilecegim bir beslenme degisikligi yapmak hedefimde..Bugüne kadar da pek cok sey okudum hala da okuyorum arastiriyorum ama bizzat deneyimleyenlerin uygulama ve hikayeleri beni daha cok etkiliyor. Biraz anlatin nasil bir yol izlediniz, ne kadar sürede ne kadar bir kilo kontrolü basardiniz?
Valla canım ben kendim bir diyet menu hazırladım onu yapıyorum 2 ay gibi sürede 8 kg verdim.Hem diyet hem spor hemde bol su içiyorum.Yulaf ezmesi yulaf kepeği yoğurt süt ve limon vazgeçilmezim oldu.Un,tuz ve şeker hayatımdan çıkardım.Ekmek sadece sabah kahvaltısında 2 yada 3 dilim öğlen akşam yok.Haftada 1 gün ödül günüm abartmadan yiyorum.Leslie,kardio,Julian michael nette var videoları evde onları yapıyorum ve deli gibi yürüyorum.

Bakk yaaa zalimm uzat bacaklarınıı dinlenn aaa ne koşmasııı 1. mi olcan başımızaa :KK70: :KK70: :KK70:
Koşayım dedim olmadı ya :KK53: kafamı gözümü yararım ben ..

60 dk yurudum . Hızımı artırdım ortalara doğru.
5.4 km oldu.:KK73:

Akşam yemeğimiz eşime cacık.. kendim de yoğurt + goji berry
Yemek yapmamak ta ayrı güzel bişey :confused:

Koşayım dedim olmadı ya :KK53: kafamı gözümü yararım ben ..

60 dk yurudum . Hızımı artırdım ortalara doğru.
5.4 km oldu.:KK73:

Akşam yemeğimiz eşime cacık.. kendim de yoğurt + goji berry
Yemek yapmamak ta ayrı güzel bişey :confused:
Ohooo hay maşallah canım benimde 85 dakika yürüyüş ;)

Benden çok çok kıdemli arkadaşlarım var ama ben neler yaptığımı kısaca özet geçeyim.. :))
Ben dediğim gibi dukan diyeti yapıyorum. Yani protein ağırlıklı besleniyorum daha çok ,tabi sebze de var menülerimde..
Şeker hiç tuketmiyorum. Meyve yemiyorum.
Ekmek Hamur işi vs hiç yemiyorum.
Benim diyetim biraz katı gibi. Bir mesajım vardı 1 ağustosta sonra uygulayacaklarim diye onu bulmak çok zor geldi telde yarın onu da paylaşırım.
Bol bol su tüketiyorum. Sanırım 4 lt oluyor günde.
Günde 60 dk yürüyorum yürüme bandinda.
İşe giderken gelirken yuruduklerim hariç en az 5 km yürüyorum yani..
Limon tarçınlı su yapıyorum bu tatlı isteğimi bastırıyor oldukça.
Yulaf kepegi kullanıyorum krepler ekmekler yapıyorum. Ekmek yerine bunu tüketiyorum.
Aklıma geldikçe yazarım.

FB_IMG_1470256411691.webp
Yanlış yerdeymisizzz toplanin mars yolcusu kalmasin kizlarr ;) ;) Lâkin bu dünyada 38 kg olan orda neykiii acepp:KK76::halay:

Back
X