- 20 Mart 2009
- 30.804
- 91.860
- 1.123
Günaydın hanımlarrrrrr
hepinize hayırlı cumalar.
ben 1.1 kg daha verdim...:lepi:
kilom 81
hihoyyyt
alkisalkisalkisalkisalkisalkis
Günaydın hanımlar......
Benim kiloda değişiklik yok: 90
Seçil: 82,900
Olsun almamanda iyi..
Günaydın arkadaşlar, hayırlı cumalar
Kilom 88 sevinçliyim
Günaydın zarif bayanlar,
Benim kilomuda 85 olarak yazabilirsiniz.
Sabah 1 çorba kasesi tavuk çorbası içtim, 1 bardak bitki çayı
hepinize hayırlı kilo vermeler.
İki haftadırda regl olmadım, allah korusun bir şey mi var yoksa.
YURDUSUM yoksa sendemi..:roflol::roflol:
günaydınlar.. en son 89.6 idim sanırım net hatırlamıyorum, şu an 88.3 yani 1.3 verdim.
günaydın bacılarrrrrrrrrrrr
nerdeyse 3 ayda sabitleyen kilomdan 500gr cık gitmişş buda bişidir
85timmmm 84,500 olmuşum ya ne inatmış bu kilolar bi haftadır aç bilaç geziyom
bildirimide yaptım bana müsade bu gün çok işim var çokkkkkkk
bi haftada neler yaptıgıma gelincee kısaca özetleyim
sabah ilacımı içiyorum iki bardak su
daha sonra lahana tohumu yağımı sürüp termal sauna taytımı giyip 30 dkk spor
sonraaa hafif bi kahvaltı , akşama kadar da bebelerin peşinde koşturuyorum benim topladıgım yerleri dağıtnaya bayılıyolar
Canım,ne ilacı içiyosun..
kızlar za zor girebildim kzımı uyttum ama her an uyanabilir hç durmuyor sürekli ağlıyor çok öksürüğü vardı bugün dispansere götürdük özel drumuz uzakta olunca. dr muayene ettikten sonra üstünü giydiriyordum dr bişey sorunca ona döndüm kızım o sırada muayene masasından düştü. çok berbatım çokmu çok üzgünüm daha 5.5 aylık yavrum yıktı ortalıkları babamız<da bende perişan olduk zaten akşamdan beri sorunlar bitmedi kayınpeder ile atıştık kendisi rahatsız herşeye sinirleniyor bağırıyor birde alt katımda sürekli içiçeyiz kafayı yedirecek adam bana bende eşimne kızıyorum akşamdan beri beni korumuyorsun diye.birde üzerine kızım düştü yani ne haldeyim anlayın artık neyse kilomu yazayım hemen 124.5 yum bugün 123.5 yani bayramda aldığım bir kiloyu verebilmişim anca
şimdilik çıkıyorum birde 3 gündür yatılı misafirim vardı bugün gitti toparlanmam lazım kızım izin verirse
Off ya çook geçmiş olsun..tam kıpırdanma dönemi hiç yalnız bırakmamak gerek..
geçmiş olsun,Allah koruyor onları..
Benimde oğlum yataktan düşmüştü..Çok üzücü bir durum..

65,7 kg:teytey::lepi::dance:
yha aslinda tarti biraz sapitti.
bir 66,0 bir 63,4 birde 65,7 tarttii
ama yatmadan önce tartilmistimm
66,1 di. yani 65,7 büyük ihtimal dogruu:)))))
aman 300 gramin lafimi olur yahuuu 65 yazalim havamiz olsun dimii.. morall olsun
oh yhaaaaaaaaaa cook mutluyummmmm
p.tesidenn bu yana 4 kilo verdimmmmm
merhaba kızlarrrrr hayırlı cumalarrr diliyorum herkese sinir küpü oldum geldim işe Allah bu ssk hastanelerine düşürmesin eksikte etmesin diyim bugün için zar zor izin almıştım ssk okmeydanı hast nükleer tıp bölümünde tiroid sintigrafisi çektirmeye gittim sabahın bir köründe gittim randevu yokmuş orda sıraya giriyormuşun neyse ilk defada gidiyorum buldum girdim yaklaşık 50 kişi vardı sıra geldi vezneye gittim hanfendi demezmi bugün çekim yok pazartesi gel hem vizite kağıdı olmadan olmaz oysaki beni gönderen doktor istediğin gün gidebilirisin demişti sonucuda hemen veriyolar dedi malesef ertesi günü 1 den sonra veriliyormuş sonuç zaten bu ülkede herkes işinin gereğini bilse ve ona göre çalışsa sorun kalmayacak doktorun yetersiz bilgi vermesi yüzünden işime geç kaldım orda boşuna bekledim yollarda ıslandım işim olmadı hangine yanayım o sinirle geçte olsa işe geldim pazartesi izin kullanırım diye sintigrafi derdine tartılmayına unuttum beni aynı yazın lütfen
Maalesef hastaneler öyle canım ya..Sabahın beşinde altısında gidiyorum bende..
Anca numara bulabiliniyo..