Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızz bari tam bugday ekmeği onuda fazlaa yemedee bayağı faydası var.Bak ben tam bugdaya geçtim
Bende kepek yıyorum cnm ıse gıdınce sıkıntı oluyo 15 dk yemek molamız var ondada ekmek arası yemem lazım tabak cıkar salata yap topla zaten 15 dk doluyo yemete fırsat kalmıyo ama ekmek arası olunca hemen ye cabuk oluyo bı oglen ekmek yıyım o zmn onun harıcınde kaldırıyom cnm

gunaydın bonusum ben uyumusum bugun baya dınlendım dun ıse gıttı 4 de kalktım aksam 1 de yattım saat 10 da kalktım pazar ya oyuzden
Günaydın canım kiz maşallah ne yorucu hasat felan mi yapiyorsunuz oglusun nasıl oldu iyidir inşallah ;)

Ben poğaça yaptım bugün ama kendi mayalı normal poğaçamdan aynı hamurla haşhaşlı da yapıyorum
Sütlü tatlı kurabiye dw yaptım azcık tatlidan yedim bir ısırık da kurabiye
Aksam yemegi yemedim
Benımde mısafırım vardı bende kısır poğaca yaptım bende yedımmm :cry::cry::cry:

Sabah menum 5 sck 1 yumurta 3 pstrma 3 zeytin 1 kk peynir 1 domates 3 dilim tam buğday ekmeği 3 brdk çay içtim. Ev süpür temizle daha şimdi oturdum.Uykumaa doyamadan göçüp gidecemm :KK14::KK14:

Kolay gelsin canim. Bende yeni geldim eve. Pazara ozel kacamak bisey yenmemis diyete devam efferim sana.

Merhaba hanimlar,

Dün yulaf kepegini denedim.
Tadi biraz degisik geldi ama alisirim sanirim.

Bugün sabah menemen 3 dilim ince siyah ekmek ve muz

Sabah dayanamadim tartildim -600gr i görünce sevincten bir hos oldum bu büyük basari benim icin galiba yakinda iki basamakli rakamlara gecerim

Merhaba hanimlar,

Dün yulaf kepegini denedim.
Tadi biraz degisik geldi ama alisirim sanirim.

Bugün sabah menemen 3 dilim ince siyah ekmek ve muz

Sabah dayanamadim tartildim -600gr i görünce sevincten bir hos oldum bu büyük basari benim icin galiba yakinda iki basamakli rakamlara gecerim

Ins sevindim senin adina bende ramazandan beri toparlayip duzene oturtamadim kendimi ama artik bi dur diycem.
Veren insanlardan hic eksigimiz yok.
Yulaf kepegi ile peynirli krep yapiyodum acken yeniyo yani saglikli kilo vermeye yardimci olan seyleri gercekten vermek isteyen insan bi sekilde yiyebiliyo.

Sabah menum 5 sck 1 yumurta 3 pstrma 3 zeytin 1 kk peynir 1 domates 3 dilim tam buğday ekmeği 3 brdk çay içtim. Ev süpür temizle daha şimdi oturdum.Uykumaa doyamadan göçüp gidecemm :KK14::KK14:
Bu sabah 5buçukta kalkarken ben de aynı şeyi düşündüm, bi doyamadım uykuya diye:işsiz:

Selamünaleyküm...
Elif kız pek bi güldüm Okurken...keçi boynuzu yemedim ama keçileri kaçırdığım kesin akşamdan beri sinir küpü geziyorum an itibari ile topuklarına sıkmak istediğim bikaç kişi var...halden anlamaz bencil insanlar imkanım olsa sonsuza kadar çıkarırım hayatımdan...af yarabbii sabır ver...

İki gündür yediklerime dikkat ediyordum bugun bütün hırsımı yemekten çıkardım nolcak halim...

Selamünaleyküm...
Elif kız pek bi güldüm Okurken...keçi boynuzu yemedim ama keçileri kaçırdığım kesin akşamdan beri sinir küpü geziyorum an itibari ile topuklarına sıkmak istediğim bikaç kişi var...halden anlamaz bencil insanlar imkanım olsa sonsuza kadar çıkarırım hayatımdan...af yarabbii sabır ver...

İki gündür yediklerime dikkat ediyordum bugun bütün hırsımı yemekten çıkardım nolcak halim...
Keşke çıkarabilsek bazı insanları dimi hayatımızdan... Böyle durumlar için umursamamayı öğrenmek lazım sanırım, ben pek yapamasam da. Sen sakin ol yine de :KK200:
Kaldığın yerden devam edersin yine, bugünlük böyle olmuş artık..

Günaydın canım kiz maşallah ne yorucu hasat felan mi yapiyorsunuz oglusun nasıl oldu iyidir inşallah :KK66:
Yok cnm ıse gıdıyoruz acı bıber topluyoruz bızım degıl ama baskasının oglus ıyı cnm cok sagol bugun acıle gıttık dıkıslerı aldırmaya yarın gelın dr gorsun dedı ama ıyı yanı cnm cok sagol

Back
X