Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canım çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin

İkizlere cis ogretcem diye uğraşıyorum kafayı yeme derecesine geldim o yüzden katılamıyorum kusura bakmayın görmemişim tekrar geçmiş olsun
Canımm benim sağolasınn çokk teşekkür ederim.Kızz senin ikizlerin mii varr yaaa maşallahhh Rabbim bağışlasın sağlıklı sıhhatli musmutlu ömürleri olsun.Valla canımm işin duble zorr sabırr diliyorum boll boll minnaklarr yaa çok sevimlidirler.:KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:

Canımm benim sağolasınn çokk teşekkür ederim.Kızz senin ikizlerin mii varr yaaa maşallahhh Rabbim bağışlasın sağlıklı sıhhatli musmutlu ömürleri olsun.Valla canımm işin duble zorr sabırr diliyorum boll boll minnaklarr yaa çok sevimlidirler.:KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:

Sevimli sagliklilar allaha Şükür ama bi o kadar da yaramazlar
70 lerden yukari cikmazdim ikzlerden sonra 90 lardan inemez oldum
her acidan zor ama napalim rabbim boyle nasip etti insallah bu zor gunler de bu sinir bozucu kilolarda gider bir an once

isin garibi 70 kilo iken de kendimi muthis kilolu hissederdim carsiya pazara gitmek istemezdim simdi o kilaya bi insem takla atarim herhalde mutluluktan

Sevimli sagliklilar allaha Şükür ama bi o kadar da yaramazlar
70 lerden yukari cikmazdim ikzlerden sonra 90 lardan inemez oldum
her acidan zor ama napalim rabbim boyle nasip etti insallah bu zor gunler de bu sinir bozucu kilolarda gider bir an once

isin garibi 70 kilo iken de kendimi muthis kilolu hissederdim carsiya pazara gitmek istemezdim simdi o kilaya bi insem takla atarim herhalde mutluluktan
Valla canım sağlıklı olsun bebişlerindee boşver verirsin kilo dediğin nedir kii giderr zamanla inşallah ben 65 kg idim evlendiğimde o zaman bile kilolu diyorlardıı kv kp görümcekler vs vs Allah bilir şimdi ne diyorlardır :D :D :D :D Gerçi yüzüme söyleyemiyorlar da artık arkamdan derler mi bilmemm.Şimdi hedefim 65 geçtim 75 düşsemmm zill takıp oynucamm :D :D :D Ama azmettim yapacammm inşallahhh

Valla canım sağlıklı olsun bebişlerindee boşver verirsin kilo dediğin nedir kii giderr zamanla inşallah ben 65 kg idim evlendiğimde o zaman bile kilolu diyorlardıı kv kp görümcekler vs vs Allah bilir şimdi ne diyorlardır :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: Gerçi yüzüme söyleyemiyorlar da artık arkamdan derler mi bilmemm.Şimdi hedefim 65 geçtim 75 düşsemmm zill takıp oynucamm :KK70: :KK70: :KK70: Ama azmettim yapacammm inşallahhh

Sen azimlisin maşallah boylede devam edersin inşallah
Ben o kadar azimli olamıyorum
tamam diyorum bu sefer olacak diyorum sonra bi bakıyorum Kızartma yerken buluyorum kendimi hele o tatlı krizlerin hiç sorma canım

Screenshot_2016-08-20-11-29-57.webp

Sen azimlisin maşallah boylede devam edersin inşallah
Ben o kadar azimli olamıyorum
tamam diyorum bu sefer olacak diyorum sonra bi bakıyorum Kızartma yerken buluyorum kendimi hele o tatlı krizlerin hiç sorma canım
Şükür tatlimm valla ilk defa azimliyimm benim bir de tatliylaa aramm hicc yokk lakin kizartmaa bende dayanamiyorum.Az da olsaa yiyomm valla ;(

Vallaa bendee kalmadıı kemerden 2 tık geriledimm :KK70: :KK70: :KK70: Onunda etkisi var galibaa birde arada şu kürü yapıyorum 2 yk yoğurt 1 tatlı kaşığ zencefil 1 tk zerdeçal 1 tk tarçınn ama biraz tuhaff tadıı o da bayagıı etkii ediyorr.Direkt ertesi gün eksiyi görüdm yaptıgımdaa :KK70: :KK70: :KK70:
Onu ben de deneyeceğim ama unutuyorum hep , tarçın ı da pek sevmem :/

Back
X