eger cnn çok istiyosa yap ye cnm bi çikolata yemekten yada şerbetli bi tatlıdan hem daha saglıklı hemdeha az kalorili
canım bildigim kadarıyla pudingin az bi kalorisi var.yiyebilirsin.valla ne yalan söyliyim canım tatlı cekmiyo cünkü oglum gofret veya cikolata yerken küçük bir ısırık alıyorum nefsim köreliyo.tatlı istegide kalmıyo.normalde 2-3 gofret veya cikolata mutlaka yerdim.hele akşam muhakkak cayın yanında büsküvi türü .şöyle caya bana bana yerdim-tatlicadiarzu-ixsir ne azıtması iysin valla
canınız tatlı çektimi ne yiyosunuz canım tatlı istiyo puding yapsam ne olur ki sonuçta sütlü demi
elma sirkeli su içeniniz varmı bende başlamak istiyorum 4 yemek kaşığı çiçek balı 4 yem.kaşığıelma sirkesi 4 su bardağı su 1 lt şişeye koy yemekten sonra yarım bardak içilicekmiş çok yağ eritiyomuz göbek toparlatıyomuş bide iştah kesiyomuş doğrumudur aceba ya başlayayımmı
nursenacım ben kullanıyorum...15 gün olucak heralde
ama ben sabah kalkınca ve gece yatarken
büyükce bir bardaga ılık su koyup
iki yemek kaşıgı elma sirkesi ilave edip içiyorummm.........ıyyyyyyyyyytadı kötü:dilcikar:
bal katmadım hiç.belki yararı vardır ama katarsak onun kaloriside var balın yani o nolcak dimikaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?