Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın kızlar,
beyzusum çok geçmiş olsun Allah şifa versin canım benim...
benim misafirler gitti diyeti bozmadım hiç bakalım cuma ne çıkacak gerçi regl olacam.

günaydınnn beyzus abla geçmiş olsun
sabah yediklerim yarım simit peynir 2 siyah zeytin 1 yumurta ve ıhlamur birazdan biberiye ve yeşil çayımı içeceğim
çok mutluyum çünki tartım iki gündür çok mutlu ediyor beni bakalım cumaya kadar ne kadar gidecek .insan kilo verince psikolojisi düzeliyor

selam sabah 2 dilim kızarmış ekmek 2 tane zeytin peynir ve çay

canım hoşgeldinnnn ben 1 senedir burdayımmmm sende bizi bırakmazsannn 5 aya kadar sende bebek haberiniz verirsin bizeeeee :):):) detaylarııı anlatırım ben sanaaaa zayıflama sırrım bu topictekilerrrrrrrr canlarım benim:):)

bırakmaya niyetim yok ama tam olarak bir diyet listesine ihtiyacım var yürüyüş bandm ve stepperim var evde

benim de tam bir diyet listem yok. ne pişerse evde az az yiyorum öğlenleri salata yiyorum daha çok . öğle sebze ise akşam et yemeye çalışıyorum veya tam tersi. suyumu ihmal etmiyorum 3-3.5 lt su içiyorum diyet listesine uymaya kalkarsam sıkıntılaqnıyorum ben de mesela

günaydınnn beyzus abla geçmiş olsun
sabah yediklerim yarım simit peynir 2 siyah zeytin 1 yumurta ve ıhlamur birazdan biberiye ve yeşil çayımı içeceğim
çok mutluyum çünki tartım iki gündür çok mutlu ediyor beni bakalım cumaya kadar ne kadar gidecek .insan kilo verince psikolojisi düzeliyor

valla benim de psikolojim düzeliyor kilo verdikçe gerçi daha 1 kilo oldu ama olsun cumaları iple çekiyorum

serselo hoşgeldin canım inşallah kilolarını verirsin ve bebeğinide kucağına alırsın . bende 12 sene sonra doğal yolla yavrumu kucağıma aldım o kadar tedavilerden sonra. tabiki kilo ver ama bence bahane allah verdikten sonra ben 112 ile hamile kaldım 127 kilo ile doğum yaptım banada tüm drlar kilodan ver diyorlardı gerçi ben 135 kilolardan düşünce 112 lerde takılı kalmıştım allah sana ve bütün isteyenlere versin inşallah

Pzara gününden beri çok iyiyim şükür YENA cığım sağolasın. Ben çok çabuk kırılıp aynı çabukta mutlu olan bi insanım. Barıştık artık sanırım Allah bozmasın :nazar:

Çok şükür,çok sevindim canım..

butun tombışlerimı kocaman öpüyorum
kızlar yenı yılınız kutlu ve mutlu olsun inş...
beyzusum gecmış olsun
rabbım derman şifa versin,
kızlar sızler neler yapıyorsunuz unutttunuz mu benııı??????

Biz unutmadık ama sen unuttun sanırım..

aranızda kendimi çok iyi hissediyorum kızlar zemuszemus

Bizde aramızda olmandan mutluyuz..
Kendini tanıtırsan tanışmış kaynaşmış oluruz..:):)
yerimseniben

herkeslere günaydın...
su içmeyi unutmayın olurmu....

a.s

günaydınnnnn fıstıklar :))) nasılsınız bugun :)

Biri fıstıkmı dedi,buyrun benim..
:roflol:

slm bayanlar nasılsınız bakalım
kaç günden beri giremiyodum ara buldum girdim nasıl gidiyo diyetler
ben az yiyorum ama bu hafta kilo veremediğimi düşünüyommm

selam ben aslı. 91 kiloyum ve dünyada benim gibi insanlar olduğunu bilmek bana mutluluk veriyor. arannıza istanbuldan katılıyorum. zayıflamaya başlasdım. şimdilik 4 kilo verdim. spora devam ediyorum. bir yandan da midemi küçğltmeye çalışıyorum.

kızlar ben diyet yapmıyorum. herşeyden yiyorum ama az yiyorum. doyuncayemeyi bırakıyorum. ben şimdiye kadar hep bu şekilde kilo verdim.

hepiciğinizee merhabalarrrrrrr çıtırlarr:):)

çok yoruldummmmmmm baya yol yürüdüm bahane ile yürüyüş yaptım gittim yüzmeyeee yazıldım sonundaa şimdilik haftanın 2 günüüü kendimi suya bırakma korkum bitinceeee 4 güne çıkarmayı düşünüyorum oraya gitmem için 30 dk yürüyüş 30 dk dönüş etti 1 saat bakalım diğer taraftaa fitnesa yazıldım orasıda açılırsaa haftanın 2 günüde oraya gidicem evde popomu kaldırmıyommm bu sayedee değişiklik olsun daha doğrusuuu evde herkes bana güveniyor misafir gelse seçil yemek yok seçil temizlik yapılıcak seçilll eee fırsatım kalmıyor ve sıkılıyorum kaçtım gittim yazıldım ohhh beeeeeeeeeeeee

sabah peynirli tost yedim kahve içtimmm biraz öncee pırasa yedimmm ara öğün olarak sahlep içmeyi planlıyorumm akşama gene pırasa yicem çünkü akşama balık var ve ben sevmiyorumm pırasaya talimim :):) şimdilik benden bu kadar artık yerimdee sayarsamda yuh bana dicem :):):)

hepiciğinizee merhabalarrrrrrr çıtırlarr:):)

çok yoruldummmmmmm baya yol yürüdüm bahane ile yürüyüş yaptım gittim yüzmeyeee yazıldım sonundaa şimdilik haftanın 2 günüüü kendimi suya bırakma korkum bitinceeee 4 güne çıkarmayı düşünüyorum oraya gitmem için 30 dk yürüyüş 30 dk dönüş etti 1 saat bakalım diğer taraftaa fitnesa yazıldım orasıda açılırsaa haftanın 2 günüde oraya gidicem evde popomu kaldırmıyommm bu sayedee değişiklik olsun daha doğrusuuu evde herkes bana güveniyor misafir gelse seçil yemek yok seçil temizlik yapılıcak seçilll eee fırsatım kalmıyor ve sıkılıyorum kaçtım gittim yazıldım ohhh beeeeeeeeeeeee

sabah peynirli tost yedim kahve içtimmm biraz öncee pırasa yedimmm ara öğün olarak sahlep içmeyi planlıyorumm akşama gene pırasa yicem çünkü akşama balık var ve ben sevmiyorumm pırasaya talimim :):) şimdilik benden bu kadar artık yerimdee sayarsamda yuh bana dicem :):):)

ay bravo canım ya o kadar kiloyu nasıl verdin? ben çok geç kalmışım aranıza katılmak için

selam ben aslı. 91 kiloyum ve dünyada benim gibi insanlar olduğunu bilmek bana mutluluk veriyor. arannıza istanbuldan katılıyorum. zayıflamaya başlasdım. şimdilik 4 kilo verdim. spora devam ediyorum. bir yandan da midemi küçğltmeye çalışıyorum.

listeye yazdım senii
xuma günleri kilo bildirmeyi unutmaa bayanssulusmile

PREGANT aramıza hoşgeldn .kızlar ben bugün bozdum biraz ama akşam az yiyeceğim.biberiye funda yaprağı ve yeşil çay içiyorum tavsiye ederim.iyi geliyor.

Kızlar merhaba bılıyorum uzun sÜredır yazmıyorum ama zaten bır kaÇkere yazdım Şu anda 3 kg verdım spor vs yapmıyorum bolsu ıÇıyorum ama ÖĞlen tavuk yedım bırde 2 dl ekmek kaÇırdım azcık:)))
akŞamda brokolı ve karnıbahar bayılıyom onlara :))))

Back
X