aynen yaaaaa ben de bozuluyom he 5 yıldır birlikteyiz dunkof hala almadı benialsanaalsanasmile
söyle ona almıcaksan oyalama beni litfen de kısmetlerimi kapıosun bak de :dilcikar:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen yaaaaa ben de bozuluyom he 5 yıldır birlikteyiz dunkof hala almadı benialsanaalsanasmile
ya ben bu hafta birinci olacam dedim de bu kalabalıkta o biraz zor hehe vazgeçtimkafamçokkarıştı ama iyi bi kilo vercem umarım. malum artık zayıf bi insan olduğumdan bizde kilolar çok yavaş gidiyor takdir edersiniz kişakkıdı :roflol::roflol:
hemen de deşifre et akrep burcu olduğumusengözlerimebaksanab o değil de ben seni 28 falan sanıyodum ya sanalda büyük gösteriyosun nıhahahaha:jeyyar:
hayır tatlımben pazarları gidiyorum ya doktora onun için citol le konusmusduk pazarları bildiriyorum cuma yazıyor beni :) geçen pazardan düne kadar 1,3 kilo verdim :) sadece doktorda tartlıyorum ben ewde tartılmak yasak bizde :1rolleyes:
sen kaç senede bu kadar kilo verdin bakim guclubacismile
hehehhe olgun Bonusum benim lülülülülülülülülülülülü
Bu arada ben de 86 kasım doğumluyum. Zannumca 23 yaşında oluyorumsositososito
tabi görebilirsin al bakımm listee
kış çocukları kilo almaya müsait oluymuş. evde pineklemeye bebeklikten alışıyoz herhalde:))
iyiymiş tebrik ederim canım. ben geçen sene bir başladım 107den 90a kadar indim sonra depresyon falan derken saldım kendimi ve bu sene bi baktım tekrar 99.2 olmuşum. 22 ekimde 99.2 ile tekrar başladım şu an 3 ay dolacak bi hafta sonra ve 15.5 kilo verdim.
yani başlangıcım 99.2 sayılır ama ben eskiden başardıklarım da motive etsin diye 107den başlattım çizelgeyiaklinialirimsmile
saol guzum
citol'cüm nesi var senin bebenin.Ne dedi doktor amca..
bişi deyil cicimteşekkür ederim citol....
yok cnmm ne demekkk olumunekankayizsmileyaa bana uyuz falan olmuyonuz demi :kedi: ben olsam kendimi kovardım topikten he. Ama napim ben Bonusumdan ayrılmak istemiyom o yüzden geldim buraya valla kötü bi niyetim yoktu:çok üzgünüm:
(listedeki sıralama için söyledim. 69 kilo yazıyo yaa o yüzden )
ay valla bende şimdi kaçırdımm nasıl toplicam bilmemmkızlar ben hafta sonu kaçırdım toplayamıyorum ya.
bir de bi dostum için üzüldüm o da bahane gibi can sıkıntısından yemek istiyorum
Bugün yediklerim..
Sabah:
İki adet yımırta..:)........154 cal.
beyaz peynir...............122 cal.
bal...............................56 cal.
Ekmek........................120 cal.
1 adet kuru incir.............50 cal.
200gr kefir......................90 cal.
yarım muz......................50 cal.
üç şekerli sıcak süt.......154 cal.
1 portakal.......................50 cal.
Toplam=846 cal.
Hafta sonu oburluğumun cezasını ödedim kanımca..:):)
HAYIR BEN 73 NISANIMdelikafadulden
neresinden izmir in
ya ben bu hafta birinci olacam dedim de bu kalabalıkta o biraz zor hehe vazgeçtimkafamçokkarıştı ama iyi bi kilo vercem umarım. malum artık zayıf bi insan olduğumdan bizde kilolar çok yavaş gidiyor takdir edersiniz kişakkıdı :roflol::roflol:
bune yaa ne yemek var ne ekmek var
abudik gubidikk şiler var
dişe deger cana deger bişi yok
gıdadan düşme guzum olumunekankayizsmile
herkesten özür dilerim yaa
akşam saatlerinde kargo geldi kapıya
dakka başı kanpanyasından 49 tl kazanmıştık
eşim hadi gidelim bişiler alalım
allahh bi doldurduk
sonra ewe geldikk nasıl yedim nasul yedimm
tühhhhhh
71 şubat..:)
Bornova..
Havanı yesinler senin...Zayıf bünye..:):)
Bu arada kahveden adam toplayıp geleydim demişsin ya,koptum haberin ola..:)
abudik gubidik şeyler bile amma kalori yapmış yine..:)
hayır citol iyi gidiyodun,lütfen bozma..lmaz:
dakka başı kampanyası ne ya,cahil gördüm kendimi..