Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Afiyet olsun yoldaş.:roflol:.az kaldı 70leri görmene..

Benim yediklerim..Kahvaltım sıkı bi kahvaltı idi..

Simit................280 cal.
Peynir 20 gr........50 cal.
Zeytin 50 gr.........86 cal.
Reçel 20 gr..........54 cal.
Ekmek.................45 cal. sırf sabah kahvaltımın toplamı=515 yuuh bana..dün gelen arkadaşlarımdan birinin ailesinin zeytinlikleri var..Çook nefis zeytin getirmiş bana..
O yüzden fazla oldu..:):)

Öğle:
Pazı kavurması....66 cal.
kepek ekmek.......60 cal.

Ara:
Kefir.........................90 cal.
Sütlü,şekerli kahve..154 cal.

Akşam:
İki portakal...........100 cal.

Toplam=985 cal.

:))) inşallah yoldaş:lepi: sen öyle deyince gaza geldim avatara resmimi koydum biraz karanlık ama ilerde daha iyisini de çekerim o zaman artık:))

yediklerin 1000 kalorinin altında kalıyor çok yedim falan deme öyle gayet iyisin ben de o civarda yiyorum hepŞeniz

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

ya bişe sorcam kefir ne ya :( çok cahil gördüm kendimi mafoldumben yada baska adı varmı onun mafoldumben

bıugun yediklerim
bir yumurta
bir bardak elma suyu
bir dilim ekmek ( beyaz )
azcık ekmegin üstüne krem peynir

öglen
bir tabak tavuk krakon ( lokantacı adı tavuk krakon dedi ama kücük parçalanmıs sinitzele benziodu daha çok :P )
kocaman bir kase yogurt

ara ögün yapamadm doktorm çok kızıcak 28 inde bana :(

aksam
bir kaç parça karnı bahar yagda kızarmıs deildi ama haşlanıp fırınlanmısdı. kalorisi daha az :)
bi çatalda makarna

bu hafta kendime çok umutsuz bakıyorum ya hadi hayırlısı :kedi::kedi:

Kefirin başka adı yok.Süt grubuna ait kendisi..Çook faideli bir gıdadır..yoğurt gibi evde mayalanıyor..Fakat marketde satılanda vardır..

Google amcaya kefir diye yazarsan sayfalarca faydasını görürsün..

Benim içme sebebim hem kalsiyum açısından, çünkü süt ve yoğurt pek sevmem..
Hem de çok iyi bağırsak çalıştırıcısı,sindirici..

dilenciii incecik görünüyosun..Koysan ya bir fotonu,gül cemalini görelim..

Ayrıca uzun boylu hoş hatun gibi duruyon ordan bilmiyom artık..:):)

tursari,özledik kız..neden bişey yazmıyosun..??

ay sağol yenacım:)) incecik değil de böyle belim varmış onu keşfettim yani:))) inşallah 70lerde de koyarım.. gaza getireyim azcık da sevincimi paylaşayım dedim:)

avatarımız takip et o zaman yena:)) foto koyamıyom çünkü:))

Birazcık bakdım da pek tanıyamadım kefiri hafif ekşimsi bi tadımı var böyle mayhoş ?

dilenci yena ya katılıyorum süper görünüyosun fıstık masallah fısdık olumunekankayizsmile

dilencii,bak türkçeden bir 6.sınıf sorusu sorucam..

''Kitap,her zaman ulaşabileceğim vefalı bir dosttur.''..

Bu sözünden yola çıkarak Ali için aşağıdakilerden hangisi söylenemez...?

a-) kitap okumayı sevdiği..

b-) kitapları kendine yakın bulduğu..

c-) kitaplardan başka dostu olmadığı..

d-) kitaplara istediği zaman ulaşabildiği..

Deneme sınavı oldu kızım..Bu soruya kafam takıldı..Kızımın işaretlediği şıkkı söylemiyeyim..
Bana yanlış geldi çünkü..

Son düzenleme:
Birazcık bakdım da pek tanıyamadım kefiri hafif ekşimsi bi tadımı var böyle mayhoş ?

dilenci yena ya katılıyorum süper görünüyosun fıstık masallah fısdık olumunekankayizsmile

Evet canım ekşi koyu ayran gibi tadı var..

İlk başta hiç sevmedim..Ama şimdi alıştım gibi..

çok sağol tatlım darısı başınakaydirigubbakcemile2
dilencii,bak türkçeden bir 6.sınıf sorusu sorucam..

''Kitap,her zaman ulaşabileceğim vefalı bir dosttur.''..

Bu sözünden yola çıkarak Ali için aşağıdakilerden hangisi söylenemez...?

a-) kitap okumayı sevdiği..

b-) kitapları kendine yakın bulduğu..

c-) kitaplardan başka dostu olmadığı..

d-) kitaplara istediği zaman ulaşabildiği..

Deneme sınavı oldu kızım..Bu soruya kafam takıldı..Kızımın işaretlediği şıkkı söylemiyeyim..
Bana yanlış geldi çünkü..

c canım. noldu neye takıldınız ki?

bu arada soldaki resimde 90 civarıyım. off yaa kes biç yapıyorum bişey anlaşılmıyo resimlerden. neyse bi tane daha koyayım da artık yazdıklarımı okurken yüzümü de canlandırırsınız kafanızda:)

Evet canım ekşi koyu ayran gibi tadı var..

İlk başta hiç sevmedim..Ama şimdi alıştım gibi..

ya bizde katık diye bişey var da acaba o kefirle aynı seymi :D ayranı fln olur hatta yogurtlu çorbaya yoğurt değil katık konur bizde mayhoşdur ayranı bence güzel olmuyo ama annemler çok güzel oldugunu benim hiç bişeyi begenmedigimi idda ediyolar kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sanırım ikisi aynı sey ya yogurttan daha katı oluyor

yaa işte boy 1.70 biraz da ince kemikliyim ama sanırım fotoğraftan da öyle görünüyor olabilir:P

ne kadar saçam sapan resmim varmış benim bişey bulamadım düzgün. hep abuk subuk hareketler yaparken var:)

kızlar eskilere bakarken çok kötü oldum. boydan resim yok hiç bi kaç tane yarım var. ama bi tane videoda böyle elimle tişörtü çekiyorum göbeğimi kapıyorum çekiniyorum falan çok üzülerek baktım kendime. tabi orada 100 lü kilolar şimdi bugün ilk defa boydan bir resmime tahammül edebildim ve silmedim. hatta size göstermeye geldim işte.. ne kadar üzülmüşüz ne gerek varmış bilmiyorumm.. inşallah bu sefer göğsümüzü gere gere boy fotoğrafları çektirecek noktalara geliriz beraberce.

çok sağol tatlım darısı başınakaydirigubbakcemile2

c canım. noldu neye takıldınız ki?

bu arada soldaki resimde 90 civarıyım. off yaa kes biç yapıyorum bişey anlaşılmıyo resimlerden. neyse bi tane daha koyayım da artık yazdıklarımı okurken yüzümü de canlandırırsınız kafanızda:)

Süper, kızımda C yi işaretlemiş..Bana nedense D gibi geldi..

O bakımdan sordum..

Bu arada çok güzelsin..Karakteristik yüz çizgilerin var..samimi olarak söylüyorum öyle iş olsun diye diil..

yaa işte boy 1.70 biraz da ince kemikliyim ama sanırım fotoğraftan da öyle görünüyor olabilir:P

ne kadar saçam sapan resmim varmış benim bişey bulamadım düzgün. hep abuk subuk hareketler yaparken var:)

kızlar eskilere bakarken çok kötü oldum. boydan resim yok hiç bi kaç tane yarım var. ama bi tane videoda böyle elimle tişörtü çekiyorum göbeğimi kapıyorum çekiniyorum falan çok üzülerek baktım kendime. tabi orada 100 lü kilolar şimdi bugün ilk defa boydan bir resmime tahammül edebildim ve silmedim. hatta size göstermeye geldim işte.. ne kadar üzülmüşüz ne gerek varmış bilmiyorumm.. inşallah bu sefer göğsümüzü gere gere boy fotoğrafları çektirecek noktalara geliriz beraberce.

hmm bilirim bende boydan çekindigim fotoları hiçsevmem ama silmeyede kıyamam niese :roflol: öyle durdururum arada bi açar bakarım şuram çıkmıs buram çıkmıs derim kendime sırnaşık şey

boyun uzun olması çok avantaj oluyor ya .

ya bizde katık diye bişey var da acaba o kefirle aynı seymi :D ayranı fln olur hatta yogurtlu çorbaya yoğurt değil katık konur bizde mayhoşdur ayranı bence güzel olmuyo ama annemler çok güzel oldugunu benim hiç bişeyi begenmedigimi idda ediyolar kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sanırım ikisi aynı sey ya yogurttan daha katı oluyor

Emin olmamakla birlikte değildir bence..Mayası karnabahar gibi..

ve mayalandıkça çoğalıyo,ben mesela bir kısmını buzlukta saklıyorum..

Faydalı bakteri oluyor kendileri..:)

hmm bilirim bende boydan çekindigim fotoları hiçsevmem ama silmeyede kıyamam niese :roflol: öyle durdururum arada bi açar bakarım şuram çıkmıs buram çıkmıs derim kendime sırnaşık şey

boyun uzun olması çok avantaj oluyor ya .
ama işte 107ye kadar çıkınca boy da kurtarmıyor adamı.kiloya +10 ekleyelim hımmm o zaman 2metre 17 cm olsaydım ideal olurdumdelikafadulden yok ya ben kendim bile açıp bakamam.. ama bugünkü karanlık fotolara bile baktım defalarca tamam iriydim gene ama hatlarım çıkmış offf allahım bu sefer de bitirmeden bırakmam umarım diyeti:Saruboceq:
Süper, kızımda C yi işaretlemiş..Bana nedense D gibi geldi..

O bakımdan sordum..

Bu arada çok güzelsin..Karakteristik yüz çizgilerin var..samimi olarak söylüyorum öyle iş olsun diye diil..

heheh kızın demek senden iyi bildi heh he:) maşşallah ufaklığa. d'de diyor ki "istediği zaman ulaşabildiği" soruda da bilgi olarak veriyor her zaman ulaşabileceği diye;) kızın çok başarılı olacak belli ya hissediyorum yani daha önceden de böyle düşünüyorum.

iltifatların için teşşekür ederim sen de izmiri temsil edecek güzelliktesindir eminimyerimseniben

Emin olmamakla birlikte değildir bence..Mayası karnabahar gibi..

ve mayalandıkça çoğalıyo,ben mesela bir kısmını buzlukta saklıyorum..

Faydalı bakteri oluyor kendileri..:)

hmm ozaman merakdan çatlamamak için marketleere bi keşife gitmem lazım bi ara çünkü çok görüyorum burda kefir yedim diyenleri bi denemek lazım :jeyyar: :jeyyar:

ama işte 107ye kadar çıkınca boy da kurtarmıyor adamı.kiloya +10 ekleyelim hımmm o zaman 2metre 17 cm olsaydım ideal olurdumdelikafadulden yok ya ben kendim bile açıp bakamam.. ama bugünkü karanlık fotolara bile baktım defalarca tamam iriydim gene ama hatlarım çıkmış offf allahım bu sefer de bitirmeden bırakmam umarım diyeti:Saruboceq:

ayy allah korusun :Saruboceq: kimsenin bu emekleri bosa gitmesin bu budefa digerkilere benzzemicek çünkü bi kere incecik görünce kendini bidaha vaz geçemiceksin :jeyyar:

hmm ozaman merakdan çatlamamak için marketleere bi keşife gitmem lazım bi ara çünkü çok görüyorum burda kefir yedim diyenleri bi denemek lazım :jeyyar: :jeyyar:

valla bi ihtimal seversin belki ama ben bi kere denedimmm hoop lavaboya döktüm ne ayran ne süt böyle kırma bişey.

Markette satılanlar mayalanmıyor ama..

Mayasını temin etmen lazım..Ziraat fakülteleri vey int. siparişi ile oluyor..Veya büyük aktarlardan..

Ben bir arkadaşımdan almıştım..

Back
X